Wyniki przetargu na: CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Nazwa zamówienia: warzywa i owoce...

   
Analizuj Wynik przetargu nr 40862583
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data ogłoszenia informacji 2025-09-01
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15300000
typ ogłoszenia dostawy
wartość 120 153,46 PLN
temat CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Nazwa zamówienia: warzywa i owoce świeże, kiszonki, Główny kod CPV: 15300000-1 warzywa, owoce i podobne...
Dane zwycięzcy
Szczegóły informacji widoczne są po zamówieniu dostępu.

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE WYNIKI PRZETARGÓW Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Data ogł. Wygrywający Temat
40862474 2025-09-01 IGLOTEX DYSTRYBUCJA POLSKA SP. Z O.O. SIEDZIBA GŁÓWNA W GDYNI CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Dostawa ryb (dla Zespołu Kształcenia i Wychowania w...
40862606 2025-09-01 PAWEŁ KACZAN ZAKŁAD HANDLU I USŁUG KAMA CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów...
40862604 2025-09-01 BRUNO TASSI SP. Z O.O. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów...
40863809 2025-09-02 GOLDENFRUIT KWILOSZ SP.J. CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Pakiet 2 – woda mineralna
40863813 2025-09-02 GOLDENFRUIT KWILOSZ SP.J. CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Pakiet 6 – mleko początkowe i następne
40863352 2025-09-02 SŁAWOMIR GOŁĄBEK FH TONEX Część nr: 1 Nazwa: W Części 1 przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących...
40865705 2025-09-03 **** DANE PRYWATNE **** CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców. Szczegółowy opis przedmiotu...
40865755 2025-09-03 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: 1.Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i sukcesywna dostawa...
40865690 2025-09-03 ZAKŁADY PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ AMBI, M. KARKUT I WSPÓLNICY SP.J. CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: 1. Przedmiotem zamówienia jest: zakup i sukcesywna dostawa...
40864610 2025-09-03 SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO W BIAŁYMSTOKU CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Tytuł: Zad. 3 – Owoce i warzywa mrożone Opis: 3.3. Wymagania...