Przetarg 11854818 - Zakup świadczenia usługi zakwaterowania wraz z...

   
Analizuj Zamówienie 11854818
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-03
przedmiot ogłoszenia
Zakup świadczenia usługi zakwaterowania wraz z wyżywieniem oraz usługi cateringowej dla szkoleniowców oraz uczestników/uczestniczek szkoleń realizowanych w BCU

Część 1: Zakwaterowanie wra
z z wyżywieniem (śniadanie, kolacja)Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie zakwaterowania i wyżywienia uczestników szkoleń oraz szkoleniowców w okresie listopad 2025 r. – 30 czerwca 2026 r. Nocleg ze śniadaniem i kolacją dla uczestników szkolenia (160 osób), szkoleniowców (5 osób) – łącznie do 165 osób:- 100 osób dorosłych – 2 weekendów (4 doby), 2 gr. 10 osobowe 2 szkoleniowców (łącznie 10 weekendów maksymalnie 440 osobo/doby)- 40 uczniów/studentów - 1 weekend (2 doby), 2 gr. 13 osobowe 2 szkoleniowców, 1 weekend (2 doby),1 gr. 14 osobowa 1 szkoleniowiec (łącznie 2 weekendy maksymalnie 86 osobo/doby)- 20 nauczycieli - 1 weekend (2 doby), 2 gr. 10 osobowe 2 szkoleniowców (1 weekend maksymalnie 44 osobo/doby)Zakwaterowanie weekendowo tj. piątek – niedziela lub sobota - niedziela w zależności od potrzeb uczestników (łącznie ok. 13 weekendów, łączna maksymalna 570 osobo/doby)Warunki szczegółowe1. Obiekt wyposażony w bazę noclegową, pokoje z łazienką (pełen węzeł sanitarny), pokoje 1- osobowe, 2-osobowe lub 3-osobowe (ilość zapewnionych pokoi z łazienką zgodnie z uzupełnieniem w formularzu ofertowym).2. Na terenie obiektu musi znajdować się restauracja zapewniająca śniadania i kolację (z wyborem dań ciepłych i zimnych w formie bufetu szwedzkiego lub serwowane).3. Osoby zakwaterowane mają zapewnione śniadanie oraz kolację. 4. Wszystkie posiłki muszą być przygotowywane z zachowaniem zasad bezpieczeństwa i higieny żywienia. Wykonawca zobowiązuje się przygotować posiłki z produktów zakupionych we własnym zakresie, wysokiej jakości, bez dodatków preparatów zastępczych, preparatów zwiększających objętość i innych wpływających na zmianę smaku/zapachu. 5. Bezpłatne Wi-Fi na terenie obiektu. 6. Możliwość parkowania samochodów gości przy obiekcie lub w promieniu 50 m od obiektu. 7. Planowa liczba uczestników – max 28 osób na weekend. Ostateczna liczba uczestników szkolenia określona zostanie na 48 godzin przed planowanym do realizacji szkoleniem (zgodnie z ustalonym harmonogramem szkolenia). Planowana liczba osób korzystających z usługi może się zmniejszyć, co uzależnione jest np. od wyników prowadzonych działań rekrutacyjnych na zaplanowane szkolenie oraz miejsca zamieszkania uczestników.8. Zakwaterowanie dla korzystających z usługi zorganizowane powinno być według następujących kryteriów:- uczestnikom zostaną zapewnione pokoje jednoosobowe, dwuosobowe lub trzyosobowe - w przypadku uczestnictwa w szkoleniu nieparzystej liczby osób pod względem płci (należy osobno zakwaterować uczestników i szkoleniowców), Wykonawca zapewni pokój jednoosobowy dla kobiety lub mężczyzny w zależności od potrzeb. - każdy pokój będzie wyposażony m.in. w: łazienkę z wanną lub prysznicem (dostępność łazienki zgodnie z oświadczeniem złożonym w formularzu ofertowym), lustro, ręczniki, papier toaletowy, pościel. 9. Miejsce zakwaterowania: do 3 km od Branżowego Centrum Umiejętności Przemysłu Ceramicznego w Opocznie, ul. Wojciecha Kossaka 1a, 26-300 Opoczno 10. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia. 11. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi, Uczestnik szkolenia niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę; Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia, jednak nie później niż w ciągu 30 min. 12. Przestrzeganie zasady równości szans i niedyskryminacji, w tym dostępności dla osób z niepełnosprawnościami oraz zasady równości szans kobiet i mężczyzn w ramach funduszy unijnych na lata 2021-2027.

Część 2: Usługa cateringowa, obejmująca przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas szkoleń organizowanych w Branżowym Centrum Umiejętności Przemysłu Ceramicznego w Opocznie.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w okresie listopad 2025 r. – 30 czerwca 2026 r. dla uczestników szkoleń oraz szkoleniowców. Catering obejmuje obiad oraz serwis kawowy łącznie dla ok. 165 osób tj. ok. 570 posiłków (szkolenia odbywają się w weekendy (sobota-niedziela) maksymalna liczba uczestników na szkoleniu w dany weekend - 28 osób).Warunki szczegółowe: 1. Obiad składać się powinien co najmniej z dwóch dań tj. zupy i drugiego dania wraz z surówką/ gotowanymi warzywami/sałatką oraz soku i wody mineralnej. Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków szczególnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/bezglutenowych, itp.) o których Wykonawca zostanie poinformowany 2 dni przed realizacją usługi (zgodnie z ustalonym harmonogramem szkoleń);2. Serwis kawowy składać się ma z gorących napojów w szczególności (kawa rozpuszczalna, kawa sypana, kawa ziarnista, herbata czarna, herbaty smakowe, mleko, woda), ciasta i ciastka, przekąski słone np. kanapeczki, kubki jednorazowe, cukier, itp.). Serwis kawowy ma być dostępny dla wszystkich uczestników w sobotę w godzinach od 7.30 do 17.15, w niedzielę w godzinach od 7.30 do 12.15.3. Zamawiający posiada ekspres do kawy, termos na wodę. 4. Harmonogram godzinowy posiłków i przerw kawowych podporządkowany będzie do planu szkolenia. Zamawiający przekaże plan szkolenia Wykonawcy co najmniej 2 dni przed rozpoczęciem szkolenia.5. Zamawiający będzie potwierdzał liczbę dostarczanych obiadów w dniu wydarzenia, nie później niż do godziny 10:00.6. Menu poszczególnych posiłków ustala Wykonawca przy akceptacji Zamawiającego; Wykonawca zobowiązuje się przedstawić 7 dni przed przygotowaniem posiłków Zamawiającemu co najmniej 2 propozycje menu (2 dania mięsne oraz 2 dania szczególne wegetariańskie/ bezglutenowe lub inne wynikające ze szczególnej diety jeśli zajdzie taka potrzeba) do wyboru, Zamawiający na tej podstawie dokona wyboru menu, które Wykonawca dostarczy na szkolenie. 7. Wykonawca zobowiązuje się przygotować posiłki oraz serwis kawowy z produktów zakupionych we własnym zakresie, wysokiej jakości, bez dodatków preparatów zastępczych, preparatów zwiększających objętość i innych wpływających na zmianę smaku/zapachu. 8. Wykonawca ma obowiązek przestrzegania higieny przy sporządzaniu i dystrybucji posiłków oraz serwisu kawowego; Wykonawca ma obowiązek utrzymania posiłków w odpowiedniej temperaturze. 9. Miejsce przeprowadzenia szkolenia: Branżowe Centrum Umiejętności Przemysłu Ceramicznego w Opocznie, ul. Kossaka 1A, 26-300 Opoczno.10. Zamawiający zapłaci Wykonawcy za faktycznie wydaną liczbę posiłków. 11. Dania obiadowe na szkolenia dostarczone będą ciepłe w jednorazowych pojemnikach wraz z kompletem jednorazowych sztućców oraz serwetką.12. Wykonawca w zakresie obsługi technicznej zobowiązany jest do: transportu, dostarczenia potraw oraz serwisu kawowego w miejsce realizacji cateringu, odbioru i wywozu pozostałego jedzenia po obiedzie. 13. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi, Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę; Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia, jednak nie później niż w ciągu 30 min. 14. Przestrzeganie zasady równości szans i niedyskryminacji, w tym dostępności dla osób z niepełnosprawnościami oraz zasady równości szans kobiet i mężczyzn w ramach funduszy unijnych na lata 2021-2027.

IiZP.272.21.2025
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe, hotelarstwo
kody CPV 55270000, 55330000, 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe , hotelarstwo