Przetarg 12206158 - Zakup i dostawa żywności do Przedszkola Parkowe Skrzaty w...

   
Analizuj Zamówienie 12206158
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-09
przedmiot ogłoszenia
Zakup i dostawa żywności do Przedszkola Parkowe Skrzaty w Koźminie Wielkopolskim w roku 2026

Część 1: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 1 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy pr
oduktów ogólnospożywczych. Dostawa artykułów spożywczych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczany do 2 dni roboczych od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość dostawy wynosi 2 razy w tygodniu. Produkty ogólnospożywcze muszą być najwyższej jakości: świeży zapach po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty sypkie po ugotowaniu bez sklejania się, twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji, opakowania mąki, cukru, kaszy itp. art. sypkich nie mogą być uszkodzone. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

Część 2: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 2 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy warzyw i owoców. Dostawa owoców i warzyw odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie do 2 dni roboczych od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość dostawy wynosi co najmniej 3 razy w tygodniu w godz. od 7:00 do 8:00. Owoce i warzywa powinny być nie zwiędnięte, owoce kulistostożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne: korzenie powinny być jędrne, nie popękane, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa: klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniale. Owoce, warzywa liściaste: bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Cechy dyskwalifikujące (wady) warzywa i owoce: zanieczyszczenie środkami ochrony roślin, zaparzenie i zapleśnienie, obcy zapach, smak, zamarznięcie, przemarznięcie, obecność szkodników i ich pozostałości, obecność uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, nadgnicie, zgnicie, nadmierne zawilgocenie powierzchni, ślady odkrawania zepsutych części, nadmierne zabrudzenie ziemią. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

Część 3: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 3 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy wyrobów z mięsa. Dostawa wyrobów odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony następnego dnia roboczego od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość dostawy wynosi minimum 3 razy w tygodniu w godzinach od 6:30 do 8.00. Konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

Część 4: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 4 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa. Dostawa mięsa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony następnego dnia roboczego od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość dostawy wynosi minimum 3 razy w tygodniu w godzinach od 6:30 do 8.00. Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste. Barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

Część 5: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 5 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy artykułów mrożonych. Dostawa mrożonych ryb oraz mrożonych warzyw i owoców odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie do 2 dni roboczych od daty złożenia zamówienia. Minimalna częstotliwość dostawy 1 raz w tygodniu. Warzywa i owoce mrożone odpowiednio całe z niewielką ilością lodu, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20%. Ryby mrożone odpowiednio całe, zapach i smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20%. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

Część 6: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 6 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy pieczywa. Dostawa pieczywa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczany codziennie w godzinach 06:00-6:30. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

Część 7: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy nabiału. Dostawa nabiału odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczany do 2 dni roboczych od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość dostawy wynosi minimum 1-2 razy w tygodniu. Nabiał świeży, dobry w smaku po otwarciu produktu, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Towar musi być dostarczany do 2 dni roboczych od daty złożenia zamówienia. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

Część 8: Przedmiotem zamówienia w zakresie części nr 8 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy jaj. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczany do 2 dni roboczych od daty złożenia zamówienia. Częstotliwość dostawy wynosi minimum 1-2 razy w tygodniu. Jaja muszą być klasy M, skorupki nie uszkodzone o czystym wyglądzie, swoistym zapachu, pakowane w wytłaczanki po 30 sztuk. Szczegółowy wykaz ilościowy i asortymentowy stanowi załącznik nr 2 do SWZ (Formularz asortymentowo-cenowy).

PS.271.1.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15000000, 15112000, 15130000, 15229000, 15300000, 15500000, 15800000, 15811000, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12197188 2025-12-17
godz. 09:00
Śląskie Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych dla Przedszkola...
12196958 2025-12-17
godz. 12:00
Dolnośląskie DOSTAWA RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 6 PAKIETÓW„dla Centrum...
12200172 2025-12-18
godz. 08:00
Śląskie Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Bytomiu w roku 2026...
12208716 2025-12-18
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów nabiałowych na potrzeby...
12207478 2025-12-18
godz. 12:00
Dolnośląskie dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
12206817 2025-12-18
godz. 13:00
Łódzkie Sukcesywną dostawę artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Samorządowego...
12205588 2025-12-18
godz. 14:00
Zachodniopomorskie ZC 06.2025 Sz Sukcesywne dostawy pieczywa i art. cukierniczych miejsce dostaw...
12207460 2025-12-19
godz. 12:00
Dolnośląskie dostawa drobiu
12181388 2025-12-29
godz. 12:00
Świętokrzyskie Dostawa owoców, warzyw świeżych i okopowych dla 21 Wojskowego Szpitala...
12096452 2025-12-30
godz. 10:00
Lubelskie 2025.II Zakup i dostawa produktów spożywczych do kuchni Zespołu Placówek...