Przetarg 12095195 - „ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI...

   
Analizuj Zamówienie 12095195
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-20
przedmiot ogłoszenia
„ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ”

Część 1: 1 Chleb delikatesowy 0,5kg mąka pszenna,mąka żytnia, woda,mąka ziemniaczana,sól,drodżdże szt 7002 Chleb ziarnisty 0,6
0kg mąka pszenna,mąka żytnia,słonecznik,sezam,soja,siemie lniane,otręby pszenne,sól,drodżdże,woda szt 1703 Bułka kielecka 0,20kg mąka pszenna, mąka żytnia, drożdże,sól,cukier szt 454 Bułka poznańska 0,09kg mąka pszenna, woda, drożdże, sól,mąka żytnia,cukier, olej szt 1 0005 Bułka rodzinna mąka pszenna,woda,siemię lniane,nasiona słonecznika,otręby pszenne, sezam,drożdże,olej,woda, sól,sezam roślinny szt 306 Bułka grahamka 0,09kg mąka pszenna grahamka,mąka pszenna,słonecznik,drożdże,cukier, sól, olej szt 4007 Bułka kajzerka 0,05kg mąka pszenna,drożdże,sól, cukier,woda szt 1 6008 Bułka tarta 400g mąka pszena, woda,sól, drodżdże szt 700

Część 2: 1 jogurt grecki gęsty 370g mleko ,smietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone,żywe kultury bakterii jogurtowych 370g szt 6002 Jogurt grecki kg mleko ,smietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone,żywe kultury bakterii jogurtowych 5kg szt 2503 masło polskie 200 min. zawartość tłuszczu 82%, bez dodatków roślinnych, nie zawierające barwników i konserwantów 200g szt 1 0004 mleko owsiane woda,owies bezglutenowy (13%),olej słonecznikowy,sól, witaminy Di B12,wapń. Typu Tymbark lub zamiennik 1l szt 205 mleko bez laktoy 2% mleko bez laktoy, pasteryzowane,mikrofiltrowane.Typu Polmlek lub zamiennik 1l szt 406 Mleko 2% butelka kl. I, bez konserwantów,pasteryzowane, bez barwników, bez ulepszaczy 1l szt 1 5007 ser żółty plasterki bez laktozy mleko bez llaktozy,sól,stabilizator,chlore wapnia,kultury baterii,sery podpuszczkowe,zawartość tłuszczu 40% 150g szt 208 serek Almette bez laktozy serek twarogowy bez laktozy,sól,białka mleka 150g szt 209 jogurt bez laktozy mleko bez laktozy,żywe kultury bakterii jogurtowych 150g szt 6010 serek wiejski bez laktozy serek bez laktozy ziarnisty,śmietanka pasteryzowana,sól 150g szt 2011 serek waniliowy bez laktozy serek twarogowy bez latozy,wsad waniliowy,modyfikowana kukurydza,aromat waniliowy,substancja zagęszczająca,guar,laska wanili 150g szt 2012 ser biały tłusty kl. I, świeży, w składzie mleko i kultury bakterii kwasu mlekowego, bez polepszaczy, bez GMO, bez genetycznie zmodyfikowanych organizmów, 1kg kg 26013 Ser żółty blok kl. I, podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego, pełnotłusty,zawierający: mleko krowie, kultury bakterii, sól, bez tłuszczów roślinnych, bez konserwantów, różne gatunki np.: zamojski, tylżycki królewski, podlaski, edamski, morski, gouda, salami.Typu Wiejski Dworek lub zamiennik 1kg kg 6014 Śmietana 18% kubek śmetanka pasteryzowana,skrobia modyfikowana kukurydziana,,mączka chleba świętojańskiego,kultury bakterii mlekowych 400g szt 20015 ŚMIETANA 18% 1KG śmetanka pasteryzowana,skrobia modyfikowana kukurydziana,,mączka chleba świętojańskiego,kultury bakterii mlekowych 1kg SZT 25016 Śmietana kremówka 1l śmietanka,stabiliator.Typu piątnica lub zamiennik 1l szt 15017 margaryna 250g tłuszcz roślinny do wypieków,oleje roślinne,woda,emulugatory,preparat serwatkowy,typu Kasia lub zamiennik 250g szt 3018 masło roślinne kostka oleje roślinne, woda,emulugatory,sól,aromat,regulator kwasowościwitaminy 200g szt 30019 ser mozarella pasteryzowane mleko krowie,sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakteri, kwas cytrynowy,woda ,sól 200g szt 1020 pierogi z serem mąka pszenna, ser twarogowy,woda, cukier, skrobia ziemniaczana,pasteryzowane jaja płynne,olej rzepakowy, aromat waniliowy.produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia 400g szt 1 40021 serek biały kremowy serek śmietankowy, mleko pasteryzowane i śmietana, sól, białka mleka 200g szt 2022 smalec kostka tłuszcz wieprzowy 200g szt 2023 barszcz biały butelka woda,mąka żytnia,sól,aromaty,substancja konserwująca-sorbinian potasu 500ml szt 27024 żur butelka woda, mąka żytnia,mąka pszenna,sol,czosnek,ziele angielskie,liśc laurowy 500ml szt 24025 mleko kokosowe woda,wsad kokosowy,wapń,sól morska, witaminy B12 i D2.Typu Alpro lub zamiennik 1l szt 4026 ser feta ser miękki solankowy krojony.Typu Melovita lub zamiennki 2kg szt 1527 pierogi z mięsem 400g mięso wieprzowe 40%, mąka pszenna,cebula,bułka tarta, woda, olej rzepakowy,sól, przyprawy. Typu Wesoła Rodzinka lub zamiennik 400g szt 1 00028 ser żółty 250g mleko, chlorek wapnia,kultury bakterii. Typu Mlekovita lub zamiennik 250g szt 3529 ser żółty plasterki mleko, chlorek wapnia,kultury bakterii. Typu Mlekovita lub zamiennik 150g szt 33

Część 3: 1 ananas puszka ananas, woda, cukier, regulator kwasowości,kwas cytrynowy 3kg szt 202 Bazylia opakowanie suszone, bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu.Typu Cykoria lub zamiennik 100g szt 103 brzoskwinia puszka brzoskwinie bez pestek,woda, cukier, regulator kwasowości,kwas cytrynowy 420g szt 44 Biszkopty bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów produkty powinny być zgodne z rozporządzeniem ministra zdrowia z dnia 26 lipca 2017r. 90g szt 155 ciastka kruche mąka pszenna,jajka,mleko w prosku,sól, cukier kg kg 76 ciastka owsiane mąka owsiana, mąka pszenna,,płatki owsiane,otręby owsiane, tłuszcz kokosowy,mleko w proszku, sól kg kg 87 cukier waniliowy cukier,aromat,.Produkt może zawierać gluten,jaja,mleko,soję,orzechy 30g szt 5508 cukier puder cukier,substancja przeciwzbrylająca,maltodestryna 400g szt 309 Cukier biały 1000g kg 45010 Cynamon mielony bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu. 15g szt 2411 Czosnek granulowany zmielony czosnek,bez sztucznych barwników 100g szt 2012 Drożdże drożdże 100g szt 6513 Fasola biała drobna torebka fasola biała 100% typu Kupiec luz zamiennik 500g szt 10014 Fasola czerwona puszka fasola,sól, woda typu Pudliszki lub zamiennik 400g szt 7015 tapioka skrobia manioku 90%,woda 10% 1kg SZT 516 Gorczyca przyprawa 100% owoców, gładki i z kawałkami owoców, słodzony sokiem jabłkowym 30g szt 6017 Herbata malina truskawka kwiat hibiskusa, owoc maliny,owoc truskawki,korzeń lukrecji.Typu Loyd lub zamiennik 40g szt 10018 Herbata zwykła 100torebek mieszanka herbat czarnych,typu Minutka lub zamiennik 140g szt 10019 Groszek ptysiowy masa jajowa,mąka pszenna, tluszcz roślinny. Typu Mamut lub zamiennik 500g szt 3020 Groch połówki groch łuskany typu Kupiec lub zamiennik 400g szt 5021 Groch połówki 1kg groch łuskany typu Kupiec lub zamiennik 1kg SZT 5022 Groszek zielony puszka groszek zielony,woda,sól.Typu Davtona lub zamiennik 400g szt 15023 Sok marchew,mango przecier z marchewki,przecier z mango,,przecier z jabłek,cukier trzcinowy.Typu Kubuś lub zamiennik 900ml szt 14024 Kwasek cytrynowy kwasek cytrynowy.Typu Delecta lub zamiennik 20g szt 12025 Liść laurowy liść laurowy suszony, typu Cykoria lub zamiennik 100g szt 3026 Sól kamienna sól kamienna typu Prymat lub zamiennik 1000g szt 2027 ketchup łagodny przecier pomidorowy, cukier, ocet spirytusowy,sól,skrobia kukurydziana,armoat naturalny, typu Pudliszki lub zamiennik 480g szt 4528 Kakao bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów, typu Decomoreno lub zamiennik 150g szt 1029 kasza gryczana ciemna 4/100 w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 400g szt 5030 Kasza gryczana ciemna 1kg w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 1kg szt 1531 Kasza jaglana 4/100 w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 400g szt 6032 Kasza jaglana 1kg w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 1kg szt 1033 Kasza jęczmienna 4/100 w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 400g szt 20034 Kasza jęczmienna 1kg w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 1kg szt 2035 Kasza gryczana biała 4/100 w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 400g szt 6036 nasiona chia nasiona szałwii hiszpańskiej 100%.Typu Promienie Słońca lub zamiennik 1kg szt 537 Kasza gryczana biała 1kg w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 1kg szt 1038 Kasza kuskus izraelski w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, 5kg szt 5039 Kasza manna błyskawiczna w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Kupiec lub zamiennik 1000g szt 1040 Kawa inka klasyczna bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów 150g szt 1041 Koncentrat pomidorowy Zawartość ekstraktu 30% /-2%, typu Łowicz lub zamiennik 190g szt 20042 koncentrat pomidorowy Zawartość ekstraktu 30% /-2%, typu Davtona lub zamiennik 1kg szt 17043 Majeranek zioła suszone, bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów, typu Cykoria lub zamiennik 100g szt 3044 Makaron nitka typu Goliard lub zamiennik 250g szt 20045 Makaron nitka mąka pszenna,jajka,woda,sól. Typu Lubella lub zamiennik 2kg szt 8046 makaron razowy spagetti typu Makarony polskie lub zamiennik 400g szt 10047 makaron razowy spagetti typu Lubella lub zamiennik 1kg szt 6048 Makaron wstążka typu Lubella luz zmaiennik 400g szt 90049 Makaron pióra typu Lubella lub zamiennik 2kg szt 6050 Makaron świderki typu Lubella lub zamiennik 2kg szt 3051 Makaron kokardki typu Lubella lub zamiennik 2kg szt 3052 makaron bezjajeczny nitka mąka makaronowa pszenna, bez jajek 400g szt 2053 makaron ryżowy wstążka mąka ryżowa 89%, skrobia z tapioi,sól 200g szt 2054 Mięta herbata mięta suszona.Typu Herbapol lub zamiennik 40g szt 13055 Mąka pszenna typu Królewska lub zamiennik 1kg szt 70056 zioła ogrodowe do sałatki sól,cukier,natka pietruszki,gorczyca mielona,cebula suszona,szczypiorek suszony,pieprz czarny,kurkuma,czosnek mielony,kwas cytrynowy. Typu Knorr lub zamiennik 700g szt 457 Mąka ziemniaczana typu Kupiec lub zamiennik 1000g szt 12058 Musztarda sarebska woda, gorczyca biała i czarna,ocet spirytusowy,cukier,sól,przyprawy,estragon, typu Kamis lub zamiennik 185g szt 2059 Miód naturalny Kraj pochodzenia -Polska 1kg szt 25060 Olej 5l bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów zawartość produktu netto min. 80%, typu Kujawski lub zamiennik 5l szt 25061 Oregano suszone, bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów, typu Kamis lub zamiennik 100g szt 1062 baton bez polewy olej palmowy,mąka pszenna,mleko w proszku,wiorki kokosowe,aromat naturalny, rwgulator kwasowowości typu Princes lub zamiennik 37g szt 10063 Pieprz czarny mielony suszone, bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów.typu Galeo lub zamiennik 500g szt 2064 Pieprz ziarnisty suszone, bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów.Typu Galeo lub zamiennik 100g szt 1065 Płatki kukurydziane 600g w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych, typu Corn Flakes lub zamiennik 600g szt 15066 Płatki jaglane w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych, typu Kupiec lub zamiennik 200g szt 4567 Płatki owsiane górskie w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych, typu Kupiec lub zamiennik 200g szt 4568 Płatki owsiane pełnoziarniste w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych, typu Kupiec lub zamiennik 200g szt 4569 Płatki ryżowe w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych,typu Kupiec lub zamiennik 200g szt 4570 Soczewica czerwona w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych nasion, typu Melvit lub zamiennik 400g szt 15071 Płatki orkiszowe w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych, typu Kupiec lub zamiennik 200g szt 3072 Otręby pszenne otręby pszenne typu Sante lub zamiennik 150g szt 1073 Papryka ostra suszone, bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów.Typu Ziołopex lub zamiennik 100g szt 1574 Papryka słodka suszona papryka,bez dodatków sztucznych barwników,wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów.Typu Cykoria lub zamiennik 100g szt 5075 Sól morska jodowana z potasem o obniżonej zawartości sodu sól morska jodowana,sól potasowa, typu Sante lub zamiennik 350g szt 80076 Pieprz cytrynowy sól, przyprawy,warzywa suszone,kwas cytrynowy,cukier,ckórka cytrynowa.Typu Cykoria lub zamiennik 20g szt 4577 przyprawa curry sól,kurkuma,cebula,czosnek,papryka,cynamon,cukier,kminek,korzeń lubczyku,Typu Prymat lub zamiennik 20g szt 10078 pomidor krojony puszka Pomidory 65%,regulator kwasowości,,sok pomidorowy34,9%, typu Pudliszki lub zamiennik 2,5kg szt 10079 Wafle ryżowe bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów.Typu Kupiec lub zamiennik 110g szt 6080 proszek do pieczenia substancje spulchniające,mąka pszenna.Typu Dr.Oetker lub zamiennik 30g szt 5081 Rozmaryn zioła suszone, bez dodatku sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku i zapachu oraz konserwantów,typu Kamis lub zamiennik 150g szt 1082 Słonecznik łuskany pestki słonecznika typu Emix lub zamiennik 100g szt 883 Ryż op 4x100g, biały, parboiled, w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych. 400g szt 15084 ryż biały parboilet 1kg w całości, nie więcej niż 10% rozdrobnionych czy połamanych. 1kg szt 25085 sok marchew,malina,jabłko woda, przecier marchwiowy,,cukier trzcinowy,przecier malinowy,przecier jabłkowy,kwas cytrynowy i askorbinowy.Typu Kubuś lub zamiennik 900ml szt 1086 sok multiwitamina sok z jabłek, pomarańczy, marchwi,ananasów,mango,marakui,liczi,figi kaktusowej,naturalny typu Tymbark lub zamiennik 1L szt 100dalsza część opisu przedmiotu - załącznik nr 7 do SWZ

Część 4: 1 Arbuz klasy I, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 1502 Banany klasy I, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 5003 borówka 125g klasy I, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt 204 burak czerwony klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 4005 brzoskwinia klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 506 Cebula stara klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 5007 chrzan korzeń klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 128 Cytryna klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 309 Czosnek - główka klasy I, kraj pochodzenia: Polska, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt. 13010 czereśnia świeża klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 211 Kapusta stara klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 20012 Kapusta młoda klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 20013 Kapusta czerwona klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 22014 kiwi kosz klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt 1515 koper do ogórków kiszonych suszony,bez konserwantów szt 3016 kapusta włoska klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych,( masa główki 800g-1000g).Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt 12017 Kapusta kiszona 5kg wiaderko klasy I, z kapusty białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, poszatkowanej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji. Niedopuszczalne obce smaki, zapachy, smak mocno słony, nie kwaśny, stęchły, objawy pleśnienia, psucia, niedostateczna ilość soku (wysuszenie), obecność szkodników, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia, zabrudzenia. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt 10018 Kapusta pekińska klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 30019 Kiwi klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt 35020 Koper zielony klasy I, w pęczkach o masie 15-20g, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt 35021 Mandarynki klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 14022 Marchewka obrana klasy I, odmiany: Karotka, Atol, Karina, Polka, Koral, Dolanka, Amsterdamska, Lenka, Selecta, Fantazja, Perfekcja, Regulska, cała, bez uszkodzeń powstałych podczas wzrostu, zbioru, usuwania naci, pakowania. Nie zdrewniała, bez oznak świadczących o wrastaniu korzenia w pęd nasienny. bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, bez obcych zapachówi/lub smaków. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 52023 pieczarki klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 17024 Nektaryna klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 5025 Ogórek zielony klasy I, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 45026 Ogórki kiszone klasy I, produkt ze świeżych ogórków i naturalnych przypraw smakowych, poddany naturalnemu procesowi fermentacji, smak i zapach charakterystyczny dla prawidłowo ukiszonych ogórków, aromatyczny słono kwaśny. Niedopuszczalne są obce posmaki, zapachy, smak mocno słony, nie kwaśny, stęchły objawy zapleśnienia, psucia, ich nadmierna miękkość, obecność szkodników, brak oznakowana opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 miesiące. kg 1027 Papryka czerwona klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 15028 Pietruszka korzeń obrana klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Nie zdrewniała, bez oznak świadczących o wrastaniu korzenia w pęd nasienny. bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowe do, bez obcych zapachówi/lub smaków. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 15029 Pietruszka natka klasy I, w pęczkach o masie 80-100g, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni pęczek 80- 100g 20030 Pomidory klasy I, różne odmiany, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 11031 Por klasy I, świeży, średnica w części białej od 3,5 cm-5cm, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt 15032 Rzodkiewka pęczek klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni pęczek 150 200g 12033 Sałata lodowa klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt. 15034 Sałata masłowa klasy I, świeża, jędrna bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni szt. 40035 seler obrany klasy I, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 13036 Szczypior klasy I, świeży, jędrny bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni pęczek 80- 100g 1037 winogron klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 38038 Truskawki klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 1039 Maliny klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni 125G 1040 Jabłko klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 1 50041 Gruszka klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 50042 Śliwka klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 18043 Cebula młoda klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 15044 Ziemniaki młode klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 2 50045 ogórki gruntowe klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. Przydatność do spożycia powinna być nie krótsza niż 3 dni kg 32046 ziemniaki stare klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. kg 8 00047 pomarańcza klasy I, świeże, jędrne bez plam i oznak zepsucia czy uszkodzeń mechanicznych. kg 150

Część 5: 1 filet maślany z indyka gat I pierś z indyka gotowana,min 77%mięsa ,woda,sól, typu Olewnikl lub zamiennik kg 15,002 Filet z kurczaka gat I mięso świeże, nie mrożone, bez kości,zawartość tłuszczu nie więcej niż 10%, mięso bez nastrzyków kg 1 2003 Ćwiartka z kurczaka gat I mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 10% kg 2304 Podudzie z kurczaka gat I mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 10% kg 2505 Udziec z kurczaka gat I mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 10% kg 3206 Mielone łopatkowe gat I mięso świeże,wieprzowe, nie mrożone, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10%, mięso bez nastrzyków kg 9007 kości wieprzowe schabowe gat.I kości wieprzowe schabowe kg 2008 Kości wędzone gat I kości wędzone wieprzowe kg 1009 schab wieprzowy b/kości gat I mięso świeże, nie mrożone, gruby ,jednolity, zawartość tłuszczu nie większa niż 10%, mięso bez nastrzyków kg 40010 karkówka wieprzowa b/kości gat I mięso świeże, nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków kg 26011 Wieprzowina gat I mięso wieprzowe,nie mrożone,bez nastrzyków kg 35012 Porcje rosołowe gat I mięso świeże, drobiowe,nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków kg 60013 Kury rosołowe gat I mięso świeże, drobiowe,nie mrożone, zawartość tłuszczu i tkanki łącznej nie więcej niż 20%, mięso bez nastrzyków kg 20014 Kurczak gotowany gat I mięso wieprzowe min 66%,woda,sól,w osłonce niejadalnej.Typu Madej Wróbel luz zamiennik kg 1215 Polędwica z pieca gat I mięso wieprzowe min 63%,woda,sól,,osłona niejadalna.Typu Peklimar lub zamiennik kg 1216 krakowska pieczona gat I mięso wieprzowe min 57%mięsa,sól,woda.Typu JBB lub zamiennik kg 1217 Kiełbasa śląska gat I Mięso wieprzowo-drobiowe,Mięso wieprzowe min 80% mięsa ,wędzone parzone,naturalne sladniki,lub zamiennik kg 26018 Kiełbasa biała surowa gat I Mięso wieprzowe,Mięso wieprzowe min 80% mięsa ,naturalne składniki, typu Olewnik lub zamiennik kg 22019 żywiecka gat I mięso wieprzowe min 77,7%, woda,sól.Typu JBB albo zamiennik kg 1220 Wątróbka drobiowa gat I wątróbka drobiowa,bez konserwantów kg 18021 Parówki z szynki 110g gat I mięso z szynki wieprzowej 95%,sól,przyprawy,cuker,białko wieprzowe.Typu Tarczyński lub zamiennik szt 45022 Polędwica miodowa gat I woda,filet z kurczaka min 41,4%,skórki wieprzowe.Typu JBB lub zamiennik kg 1223 Polędwica sopocka gat I mięso wieprzowe min. 71%,sól,woda,bez osłonki.Typu Viola lub zamiennik kg 1624 szynka wiedeńska gat I mięso wieprzowe min 95%,wędzona,woda,sól,osłonka niejadalna.Typu Peklimar lub zamiennik kg 1225 szynka w siatce gat I mięso wieprzowe min 53%,wędzone,parzone,woda,sól,osłonka niejadalna. Typu Olewnik lub zamiennik kg 1026 Szynka królewska gat I mięso wieprzowe,sól,przyprawy.Typu Krakus lub zamiennik kg 1227 Schab gotowany gat I mięso wieprzowe,sól,przyprawy,lub zamiennik kg 1028 szynkowa ze starej wędzarni gat I mięso wieprzowe min 57%mięsa,sól,woda.Typu Peklimarlub zamiennik kg 1029 Polędwica z majerankiem gat I mięso drobiowe min 67%,woda,sól,majeranek,osłonka niejadalna. Lub zamiennik kg 1230 słonina wieprzowa gatI 100%słoniny kg 3031 Podgardle wieprzowe gat1 100% podgardla kg 35

Część 6: 1 Brokuł różyczki bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności niemoże być krótszy niż 3 mies. 2,5 kg szt 2002 borówka bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności niemoże być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 303 włoszczyzna paski marchew, pietruszka,seler, por.Termin ważności nie moze być krótszy niż 3mies 2,5 kg szt 4004 Fasola szparagowa zielona cięta gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5 kg szt 1005 czarna porzeczka gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 606 Kalafior gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5 kg szt 2007 jeżyna gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 308 Mieszanka 7 składnikowa gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Skład: marchew kostka, kalafior, fasola szparagowa, seler, brukselka, pasternak, por plastry. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5 kg szt 509 mieszanka wieloowocowa gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Skład: śliwka, truskawka, wiśnia, czarna i czerwona porzeczka. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 3010 rabarbar pokrojony,czysty. Termin ważności nie może być krótszy niż 3mies. 2,5kg szt 6011 Truskawka gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 26012 śliwka bez pestek,,nie sklejone,bez glazury. Termin ważności nie krotszy niż 3mies. 2,5kg szt 1513 Maliny gat I bez szypułek, w całości, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności nie może być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 5014 wiśnia bez pestek,nie sklejona, bez glazury. Termin ważności nie krotszy niż 3mies. 2,5kg szt 5015 szpinak 100% szpinaku rozdrobnionego lub w całości typu Apetitto lub zamiennik.Termin ważności nie krótrzy niż 3miesiące 2,5kg szt 4016 marchewka kostka marchew obrana,pokrojona w kostkę, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności niemoże być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 12017 marchewka baby marchew obrana, nie sklejone i bez glazury. Termin ważności niemoże być krótszy niż 3 mies. 2,5kg szt 60

Część 7: 1 Morszczuk bez skóry ryby mrożone SHP/mrożone ciekłym azotem -glazura nie może przekraczać 5% a termin ważności nie krótszy niż 3 mies. Ryba bez ości. Może być zamiennik kg 2502 Paluszki rybne paluszki rybne panierowane z mintaja, wstępnie podsmażane. Filet z mintaja 53%, mąka przenna, przyprawy, olej rzepakowy kg 1 3003 tuńczyk w oleju tuńczyk,olej sojowy,sól,typu Graal lub zamiennik 170g 264 Makrela w oleju filet z makreli,olej rzepakowy,sól,typu Łosoś lub zamiennik 170g 265 miruna bez skóry w szaterpaku ryby mrożone SHP/mrożone ciekłym azotem -glazura nie może przekraczać 5% a termin ważności nie krótszy niż 3 mies. Ryba bez ości. W szaterpaku max. 10%wodyMoże być zamiennik kg 250

Część 8: 1 Jajka klasa A L od kur karmionych paszą bez GMO szt. 13 000
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142300, 15100000, 15200000, 15300000, 15331100, 15500000, 15800000, 15810000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się