Zlecenie 7561131 - „Wyżywienie uczestników w ramach projektu pt....

   
Zamówienie 7561131 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-06-30
przedmiot zlecenia
„Wyżywienie uczestników w ramach projektu pt. "Modernizacja kształcenia zawodowego w powiecie żarskim"

Przedmiotem zamówienia j
est świadczenie usługi gastronomicznej: dostawy żywności i usługi cateringowej w latach 2020-2022 w ramach projektu pt. "Modernizacja kształcenia zawodowego w powiecie żarskim" nr umowy RPLB.08.04.01-08-0007/16 w ramach RPO Lubuskie 2020.
Usługa gastronomiczna świadczona będzie w trakcie szkoleń, konferencji i spotkań związanych z realizacją projektu.
Całość przedmiotu zamówienia obejmuje (wg ilości szacowanych):
- poczęstunek (kawa, herbata, ciastko, szwedzki stół) – 1900 porcji.
- wyżywienie (jednodaniowy obiad i kompot) - 680 porcji.

Zamówienie nie jest podzielone na części.
Usługa gastronomiczna świadczona będzie: w Gorzowie Wlkp., Zielonej Górze, Żarach, i ewentualnie – wg uzgodnienia w innych miastach powiatowych województwa lubuskiego.

O ilości osób uczestniczących w każdym szkoleniu Zamawiający poinformuje Wykonawcę na 7 dni przed dniem szkolenia za pomocą faksu lub drogą elektroniczną. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zrealizowania przedmiotu umowy w ograniczonym zakresie, stosownie do potrzeb. W takim przypadku wynagrodzenie Wykonawcy zostanie obliczone wg stawek zapotrzebowania. W takim przypadku Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia.
Należność za usługę cateringową będzie płatna po wykonaniu każdej z usług cateringowych, na podstawie faktury (rachunku) wystawionej przez Wykonawcę, na kwoty wymienione w załączniku do niniejszej umowy, z uwzględnieniem rzeczywistej ilości osób, dla których przedmiot umowy został zrealizowany.
Szczegółowy harmonogram miejsca szkoleń będzie przygotowywany w grudniu roku poprzedzającego. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany miejsca szkoleń z przyczyn od niego niezależnych.

A) Poczęstunek (kawa, herbata, ciastko, szwedzki stół – 1900 porcji) na szkoleniu (przygotowany na sali szkoleniowej) będzie składał się z:
a) jednej filiżanki kawy o pojemności ok 150 ml
b) jednej filiżanki herbaty o pojemności ok 150 ml do wyboru spośród pięciu rodzajów herbat
c) 0,25 l wody mineralnej
d) ciastko (co najmniej 2 szt. np. rogaliki, babeczki, suche ciasta z wyłączeniem ciastek drożdżowych)
e) dekoracyjne kanapeczki bankietowe lub tartinki, na pieczywie jasnym i ciemnym, przygotowane z minimum 4 składnikami (masło, ser pleśniowy, ser mozarella, oliwki, wędlina, pieczone mięsa, sałata pomidorki koktajlowe, ogórek kiszony lub konserwowy), Minimalna ilość kanapek – 3 szt. na osobę, waga 1 kanapki minimum 60g.

Podane przykłady służą wyłącznie do określenia oczekiwanego przez zamawiającego standardu jakościowego i skalkulowania przez wykonawcę ceny oferty. Menu na poszczególne spotkania będzie ustalane każdorazowo na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego.

B) Wyżywienie (jednodaniowy obiad i kompot - 680 porcji) na spotkaniach i szkoleniach:
Wyżywienie obejmuje jeden posiłek podawany na gorąco w pojemnikach jednorazowych, uzgadniane z zamawiającym np.:
- ziemniaki gotowane lub makaron lub ryż lub kasza co najmniej 300 gram na osobę,
- mięso lub ryba lub danie jarskie co najmniej 200 gram na osobę,
- sałatka lub surówka w ilości min 300 gram na osobę.

Do przygotowanego poczęstunku wykonawca zobowiązany jest zapewnić dodatki: śmietankę do kawy, cukier, świeżą cytrynę pokrojoną w plastry, serwetki, zastawę. Użyta zastawa winna być czysta, nieuszkodzona i wysterylizowana.
Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia transportu, dostarczenia usługi na miejsce jej świadczenia, obsługi technicznej w trakcie jej świadczenia oraz dekoracji florystycznej stołów na konferencji i targach oraz do uprzątnięcia i wywiezienia odpadów.
Wykonawca zobowiązany będzie świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
- przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia,
- przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi. Cel zamówienia Celem zamówienie jest zapewnienie wyżywienia uczestnikom projektu "Modernizacja kształcenia zawodowego w powiecie żarskim" nr umowy RPLB.08.04.01-08-0007/16 w ramach RPO Lubuskie 2020. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej: dostawy żywności i usługi cateringowej w latach 2020-2022 w ramach projektu pt. "Modernizacja kształcenia zawodowego w powiecie żarskim" nr umowy RPLB.08.04.01-08-0007/16 w ramach RPO Lubuskie 2020.
Usługa gastronomiczna świadczona będzie w trakcie szkoleń, konferencji i spotkań związanych z realizacją projektu.
Całość przedmiotu zamówienia obejmuje (wg ilości szacowanych):
- poczęstunek (kawa, herbata, ciastko, szwedzki stół) – 1900 porcji.
- wyżywienie (jednodaniowy obiad i kompot) - 680 porcji.

Zamówienie nie jest podzielone na części.
Usługa gastronomiczna świadczona będzie: w Gorzowie Wlkp., Zielonej Górze, Żarach, i ewentualnie – wg uzgodnienia w innych miastach powiatowych województwa lubuskiego.

O ilości osób uczestniczących w każdym szkoleniu Zamawiający poinformuje Wykonawcę na 7 dni przed dniem szkolenia za pomocą faksu lub drogą elektroniczną. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zrealizowania przedmiotu umowy w ograniczonym zakresie, stosownie do potrzeb. W takim przypadku wynagrodzenie Wykonawcy zostanie obliczone wg stawek zapotrzebowania. W takim przypadku Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia.
Należność za usługę cateringową będzie płatna po wykonaniu każdej z usług cateringowych, na podstawie faktury (rachunku) wystawionej przez Wykonawcę, na kwoty wymienione w załączniku do niniejszej umowy, z uwzględnieniem rzeczywistej ilości osób, dla których przedmiot umowy został zrealizowany.
Szczegółowy harmonogram miejsca szkoleń będzie przygotowywany w grudniu roku poprzedzającego. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany miejsca szkoleń z przyczyn od niego niezależnych.

A) Poczęstunek (kawa, herbata, ciastko, szwedzki stół – 1900 porcji) na szkoleniu (przygotowany na sali szkoleniowej) będzie składał się z:
a) jednej filiżanki kawy o pojemności ok 150 ml
b) jednej filiżanki herbaty o pojemności ok 150 ml do wyboru spośród pięciu rodzajów herbat
c) 0,25 l wody mineralnej
d) ciastko (co najmniej 2 szt. np. rogaliki, babeczki, suche ciasta z wyłączeniem ciastek drożdżowych)
e) dekoracyjne kanapeczki bankietowe lub tartinki, na pieczywie jasnym i ciemnym, przygotowane z minimum 4 składnikami (masło, ser pleśniowy, ser mozarella, oliwki, wędlina, pieczone mięsa, sałata pomidorki koktajlowe, ogórek kiszony lub konserwowy), Minimalna ilość kanapek – 3 szt. na osobę, waga 1 kanapki minimum 60g.

Podane przykłady służą wyłącznie do określenia oczekiwanego przez zamawiającego standardu jakościowego i skalkulowania przez wykonawcę ceny oferty. Menu na poszczególne spotkania będzie ustalane każdorazowo na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego.

B) Wyżywienie (jednodaniowy obiad i kompot - 680 porcji) na spotkaniach i szkoleniach:
Wyżywienie obejmuje jeden posiłek podawany na gorąco w pojemnikach jednorazowych, uzgadniane z zamawiającym np.:
- ziemniaki gotowane lub makaron lub ryż lub kasza co najmniej 300 gram na osobę,
- mięso lub ryba lub danie jarskie co najmniej 200 gram na osobę,
- sałatka lub surówka w ilości min 300 gram na osobę.

Do przygotowanego poczęstunku wykonawca zobowiązany jest zapewnić dodatki: śmietankę do kawy, cukier, świeżą cytrynę pokrojoną w plastry, serwetki, zastawę. Użyta zastawa winna być czysta, nieuszkodzona i wysterylizowana.
Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia transportu, dostarczenia usługi na miejsce jej świadczenia, obsługi technicznej w trakcie jej świadczenia oraz dekoracji florystycznej stołów na konferencji i targach oraz do uprzątnięcia i wywiezienia odpadów.
Wykonawca zobowiązany będzie świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
- przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia,
- przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubuskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubuskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10490970 2024-05-13
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i dostarczania posiłków wraz z obsługą kelnerską na potrzeby konferencji „30th ERES Annual Conference” organizowanej przez Un...
10512517 2024-05-15
godz. 10:00
Lubelskie Świadczenie usług żywieniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 16 im. Fryderyka Chopina w Lublinie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług żywieniowych dla uczniów Szko...
10512955 2024-05-16
godz. 08:30
Łódzkie usługa cateringu konferencji w projekcie pn. „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia si...
10513308 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie „Świadczenie usług polegających na wytwarzaniu i dostarczaniu całodziennych posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej „Hospicjum” w Bielsku- Białej na okres II Półroc...
10519325 2024-05-17
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu oraz Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym SPZZOZ w Przysusze (w systemie cateringowym)/2 Przedmi...
10517272 2024-05-17
godz. 11:00
Mazowieckie Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dla studentów AWF Warszawa zaliczających przedmiot „Obóz letni” w Ośrodku Dydaktyczno – Sportowym AWF Piękna Góra / k. Giżycka DZPZ....
10510379 2024-05-21
godz. 09:00
Śląskie Usługa sporządzania i dostarczania posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ i osób przebywających w PID Część 1: Zadanie nr 1 – Usługa wyżywienia osób przebyw...
10520223 2024-05-24
godz. 10:00
Mazowieckie Dostawa posiłków profilaktycznych
10518982 2024-05-28
godz. 11:00
Małopolskie Dożywianie uczniów w Szkole Podstawowej im. Św. Jadwigi Królowej w Prandocinie w roku szkolnym 2024/2025 - dostawa i wydawanie obiadów
10483930 2024-05-31
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Przygotowanie i dostawy całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala w Tucholi z uwzględnieniem diet i kaloryczności.Szczegółowy opis, zakres i wielkość przedmiotu zamówienia zo...