Przetarg 11618804 - Usługi w zakresie przeglądów, konserwacji oraz naprawy...
| Analizuj | Zamówienie 11618804 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-10-23 |
| przedmiot ogłoszenia | Usługi w zakresie przeglądów, konserwacji oraz naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG Zamość oraz jednostkach i instytucjach wojskowych będących na zaop atrzeniu 32 WOG w ich miejscach dyslokacji w zakresie 9 (dziewięciu) części. Przedmiotem zamówienia są usługi w zakresie przeglądów, konserwacji oraz naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG Zamość oraz jednostkach i instytucjach wojskowych będących na zaopatrzeniu 32 WOG w ich miejscach dyslokacji w zakresie 9 (dziewięciu) części: Część nr 1 – Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Zamość. Część nr 2 – Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Lublin. Część nr 3 - Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Chełm. Część nr 4 - Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Hrubieszów. Część nr 5 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Zamość. Część nr 6 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Lublin. Część nr 7 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Chełm. Część nr 8 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Hrubieszów. Część nr 9 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu – w 2025r.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;Zastosowanie prawa opcji określono we wzorze umowy, stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ odpowiednio do danej części. Szczegółowe wymagania co do wykonania usługi zostały opisane we wzorze umowy, stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ odpowiednio do danej części.Wymagania Zamawiającego w stosunku do zatrudnienia pracowników na umowę o pracę.Wykonawca lub Podwykonawca (w przypadku realizacji zamówienia przy udziale podwykonawców) jest zobowiązany zatrudnić na podstawie umowy o pracę określonej w art. 22 § 1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (Dz.U. z 2025 r. poz. 277 z późn. zm.) pracowników, którzy w okresie realizacji Umowy będą wykonywać czynności związane z realizacją umowy tj. kierowców i osób realizujących naprawy sprzętu służby żywnościowej na podstawie umowy o pracę.Zatrudnienie pracowników, o których mowa w ust. 1 powinno trwać nieprzerwanie przez cały okres realizacji Umowy, wskazany w § 2 ust. 1 wzoru umowy. W przypadku ustania zatrudnienia pracowników, o których mowa w ust. 1 w trakcie okresu, o którym mowa w § 2 ust. 1 wzoru umowy Wykonawca lub Podwykonawca zobowiązuje się w ich miejsce zatrudnić innych pracowników na warunkach określonych w ust. 1 w terminie 7 dni od dnia ustania zatrudnienia.Wznowienie: Wykonawca ma obowiązek realizować wznowienie zamówienia na warunkach określonych w Umowie.Do praw i obowiązków wykonawcy oraz Zamawiającego w ramach wykonania wznowienia zamówienia mają w całości zastosowanie wszystkie postanowienia niniejszej Umowy Część zamówienia: LOT-0001 Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Zamość. Część nr 1 – Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Zamość.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0002 Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Lublin. Część nr 2 – Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Lublin. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0003 Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Chełm. Część nr 3 - Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Chełm.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0004 Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Hrubieszów. Część nr 4 – Wykonanie usług w zakresie kwartalnego przeglądu, konserwacji a także obsługi sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w garnizonie Hrubieszów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0005 Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Zamość. Część nr 5 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Zamość.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0006 Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Lublin. Część nr 6 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Lublin.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0007 Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Chełm. Część nr 7 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Chełm.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0008 Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Hrubieszów. Część nr 8 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu - Garnizon Hrubieszów..Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ; Część zamówienia: LOT-0009 Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu – w 2025r. Część nr 9 – Naprawy sprzętu gastronomicznego i chłodniczego służby żywnościowej w 32 WOG w Zamościu – w 2025r.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, części nr 2, części nr 3, części nr 4, części nr 5, części nr 6, części nr 7, części nr 8, części nr 9 określają:1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;2) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1c do SWZ;4) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 4 – stanowiący Załącznik nr 1d do SWZ;5) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 5 – stanowiący Załącznik nr 1e do SWZ;6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 6 – stanowiący Załącznik nr 1f do SWZ;7) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 7 – stanowiący Załącznik nr 1g do SWZ;8) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 8 – stanowiący Załącznik nr 1h do SWZ; 9) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 9 – stanowiący Załącznik nr 1i do SWZ;UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załącznik szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w odniesieniu do części nr 1,2,3,4,5,6,7,8,9 spakowane w jednym pliku w formacie ZIP, plik ten w formacie ZIP zostanie zamieszczony na platformie zakupowej w zakładce „załączniki do postępowania” jako załącznik nr 1 do SWZ;UWAGA : termin wykonania zamówienia dla części nr 9 : od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2025r. - zgodnie z rozdziałem XI SWZ .W dalszej części ogłoszenia Zamawiający wpisał szacowany termin realizacji zamówienia w miesiącach tj. 1 miesiąc gdyż nie jest w stanie określić konkretnej daty początkowej realizacji zamówienia tj. dzień podpisania umowy tj. |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
| podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 50000000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubelskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubelskie |