Przetarg 12224761 - Usługa cateringu w 2026 r. (wyżywienie wraz z obsługą)...

   
Analizuj Zamówienie 12224761
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-11
przedmiot ogłoszenia
Usługa cateringu w 2026 r. (wyżywienie wraz z obsługą) dla grup FRSE przebywających w obiekcie Warszawskiego Centrum Sportu Młodzieżowego „Agrykola” przy ul. Myśliwieckiej 9 w Warszawie.1. P
rzedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla uczestników szkoleń i konferencji FRSE w 2026 roku przebywających w obiekcie Warszawskiego Centrum Sportu Młodzieżowego „Agrykola” mieszczącego się przy ul. Myśliwieckiej 9 w Warszawie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 9 do SWZ.2. Zamawiający zakłada, że ilość uczestników szkolenia, warsztatów oraz konferencji może wynieść od 15 do 25 osób.3. W ramach świadczonej usługi Wykonawca zapewni pełne wyżywienie w formie cateringu (śniadanie, obiad, kolacja, przerwy kawowe) dla uczestników szkoleń i konferencji w obiekcie Warszawskiego Centrum Sportu Młodzieżowego.4. Wykonawca będzie świadczyć usługi zgodnie z harmonogramem szkoleń. Ilość uczestników będzie podana 7 dni przed planowanym terminem realizacji natomiast zapotrzebowanie związane z wyżywieniem uwzględniające diety specjalistyczne oraz godziny posiłków będą podane 3 dni przed planowanym terminem realizacji. Wytyczne dotyczące zapotrzebowania na ostatnią dobę szkolenia zostaną potwierdzone dzień przed jej rozpoczęciem.5. W trakcie każdego szkolenia możliwość przygotowania wyżywienia opartego na diecie specjalnej dla wybranych uczestników (wegetariańska, wegańska, koszerna, bezglutenowa, halal, bezlaktozowa). Posiłki oparte na zamówionej diecie będą serwowane oddzielnie (tj. na oddzielnych półmiskach czy talerzach).6. W przypadku braku możliwości wywiązania się przez Wykonawcę z obowiązku przygotowania posiłków, Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia na swój koszt i ryzyko, we właściwym czasie usługi zastępczej bez ponoszenia dodatkowych kosztów przez Zamawiającego.7. Wykonawca zobowiązany jest do zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu i serwowaniu posiłków.8. Przewidywana całkowita ilość dostarczanych posiłków:Przerwa kawowa – 5750 sztuk,Śniadanie – 2875 sztuk,Obiad – 2875 sztuk,Kolacja – 2875 sztuk.Wskazana ilość nie jest ilością ostateczną. Zamawiający będzie rozliczał się z Wykonawcą na podstawie cen jednostkowych brutto zaoferowanych przez Wykonawcę w formularzu ofertowym.

MBFO.OR.4660.46.WCSM.4.2025
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55000000, 55321000, 55322000, 55520000, 55521200
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe