Przetarg 12224761 - Usługa cateringu w 2026 r. (wyżywienie wraz z obsługą)...
| Analizuj | Zamówienie 12224761 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-11 |
| przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringu w 2026 r. (wyżywienie wraz z obsługą) dla grup FRSE przebywających w obiekcie Warszawskiego Centrum Sportu Młodzieżowego „Agrykola” przy ul. Myśliwieckiej 9 w Warszawie.1. P rzedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla uczestników szkoleń i konferencji FRSE w 2026 roku przebywających w obiekcie Warszawskiego Centrum Sportu Młodzieżowego „Agrykola” mieszczącego się przy ul. Myśliwieckiej 9 w Warszawie zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 9 do SWZ.2. Zamawiający zakłada, że ilość uczestników szkolenia, warsztatów oraz konferencji może wynieść od 15 do 25 osób.3. W ramach świadczonej usługi Wykonawca zapewni pełne wyżywienie w formie cateringu (śniadanie, obiad, kolacja, przerwy kawowe) dla uczestników szkoleń i konferencji w obiekcie Warszawskiego Centrum Sportu Młodzieżowego.4. Wykonawca będzie świadczyć usługi zgodnie z harmonogramem szkoleń. Ilość uczestników będzie podana 7 dni przed planowanym terminem realizacji natomiast zapotrzebowanie związane z wyżywieniem uwzględniające diety specjalistyczne oraz godziny posiłków będą podane 3 dni przed planowanym terminem realizacji. Wytyczne dotyczące zapotrzebowania na ostatnią dobę szkolenia zostaną potwierdzone dzień przed jej rozpoczęciem.5. W trakcie każdego szkolenia możliwość przygotowania wyżywienia opartego na diecie specjalnej dla wybranych uczestników (wegetariańska, wegańska, koszerna, bezglutenowa, halal, bezlaktozowa). Posiłki oparte na zamówionej diecie będą serwowane oddzielnie (tj. na oddzielnych półmiskach czy talerzach).6. W przypadku braku możliwości wywiązania się przez Wykonawcę z obowiązku przygotowania posiłków, Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia na swój koszt i ryzyko, we właściwym czasie usługi zastępczej bez ponoszenia dodatkowych kosztów przez Zamawiającego.7. Wykonawca zobowiązany jest do zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu i serwowaniu posiłków.8. Przewidywana całkowita ilość dostarczanych posiłków:Przerwa kawowa – 5750 sztuk,Śniadanie – 2875 sztuk,Obiad – 2875 sztuk,Kolacja – 2875 sztuk.Wskazana ilość nie jest ilością ostateczną. Zamawiający będzie rozliczał się z Wykonawcą na podstawie cen jednostkowych brutto zaoferowanych przez Wykonawcę w formularzu ofertowym. MBFO.OR.4660.46.WCSM.4.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55000000, 55321000, 55322000, 55520000, 55521200 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |