Przetarg 11853955 - Usługa cateringowa dla osób doświadczających...
| Analizuj | Zamówienie 11853955 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-03 |
| przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringowa dla osób doświadczających bezdomności, korzystających ze Streetbus. 2. Przedmiotem niniejszej umowy jest świadczenie usługi polegającej na realizacji usługi cateringowe j dla osób doświadczających bezdomności, korzystających ze Streetbusa, przez 7 dni w tygodniu, nie wyłączając świąt, w okresie od 1 grudnia 2025 r. do 31 marca 2026 r. Usługa cateringowa polegać będzie na przygotowaniu i dostarczeniu, przy użyciu odpowiedniego środka transportu, na ul. Księcia Józefa 52 w Krakowie, gorących napojów oraz suchego prowiantu w następującej ilości: a) 40 litrów herbaty czarnej, słodzonej, w 2 termosach o pojemności nie większej niż 23 litrów każdy; b) 30 litrów kawy czarnej, słodzonej, w 2 termosach o pojemności nie większej niż 23 litrów każdy; Termosy gastronomiczne winny być wyposażone w kranik. Zleceniobiorca winien uwzględnić, że termosy będą stosowane w warunkach polowych, zatem powinny utrzymywać temperaturę napojów co najmniej 8 godzin i posiadać kranik odporny na uszkodzenia, a także uchwyty umożliwiające przenoszenie. c) 90 sztuk suchego prowiantu w postaci kanapek:- 45 sztuk - z szynką (gramatura: 310 g, całkowita kaloryczność ok. 500 kcal): bułka ciabatta (150 g), szynka (40 g), masło (10 g), warzywa (np.: szpinak, zielona lub lodowa sałata, pomidor, ogórek kiszony lub gruntowy, rzodkiewka, jajka (110 g);-45 sztuk - z serem żółtym (gramatura 310 g, całkowita kaloryczność ok. 600 kcal): bułka ciabatta (150 g), ser żółty (40g), masło (10 g), warzywa (np.: szpinak, zielona lub lodowa sałata, pomidor, ogórek kiszony lub gruntowy, rzodkiewka, jajka (110 g).Każda kanapka winna być opakowana w papier do kanapek lub folię spożywczą. Kanapki winny być umieszczone w opisanych pojemnikach umożliwiających ich łatwe przenoszenie i dalszy transport, oddzielnie z wędliną i oddzielnie z serem. Kanapki winny być przygotowywane w dniu dostawy. 271.2.22.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |