Przetarg 12067098 - Świadczenie usług gastronomicznych dla uczestników...

   
Analizuj Zamówienie 12067098
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-18
przedmiot ogłoszenia
Świadczenie usług gastronomicznych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji Oddziału ZUS w Gdańsku

1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastron
omicznych w zakresie:1.1. cateringu polegającego na zapewnieniu całodziennego wyżywienia (wraz z serwisem), przygotowaniu posiłków, logistyce, dostawach oraz obsłudze posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, poczęstunków (w czasie przerwy kawowej) dla uczestników szkoleń/warsztatów, 1.2. posiłków okolicznościowych (wraz z serwisem) realizowanych na zlecenie Zamawiającego – dla seminariów, narad, spotkań roboczych, konferencji oraz innych zdarzeń organizowanych na zlecenie Wydziału Rozwoju Kompetencji w Gdańsku oraz Oddziału ZUS w Gdańsku, 2. Miejsce świadczenia usług:2.1. w budynku Oddziału ZUS przy ul. Chmielnej 27/33, 80-748 Gdańsk (główne miejsce świadczenia usług);2.2. oraz sporadycznie w innych lokalizacjach wskazanych przez Zamawiającego do max 20 km od siedziby Zamawiającego;2.3. możliwość zmiany głównego miejsca świadczenia usługi pod koniec trwania umowy (koniec 2027r./początek 2028 r.) – na budynek Oddziału ZUS w Sopocie - Al. Niepodległości 796; 81-805 SopotZamawiający z odpowiednim wyprzedzeniem poinformuje o tym Wykonawcę. 3. Przez świadczenie usług gastronomicznych w tym organizowanie całodziennego wyżywienia jak i posiłków okolicznościowych (wraz z serwisem), Zamawiający rozumie:a) przygotowanie całodziennych posiłków: śniadań, poczęstunków (przerwa kawowa), obiadów, kolacji dla uczestników szkoleń /warsztatów oraz opcjonalnie posiłków okolicznościowych; b) dostarczanie w/w posiłków do miejsca wskazanego przez Zamawiającego;c) rozkładanie dostarczonych posiłków wraz z aranżacją sali w zależności od rodzaju wydawanych posiłków;d) wydawanie – obsługa kelnerska (asysta w wydawaniu) posiłków oraz zadbanie o ewentualne uzupełnianie brakujących potraw, napoi; e) znoszenie brudnych naczyń, sztućców etc. do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego;f) mycie brudnych naczyń i sztućców etc.; g) przygotowanie czystych naczyń i sztućców do kolejnego posiłku;h) posprzątanie i utrzymywanie w czystości wszelkich pomieszczeń, z których Wykonawca korzysta w trakcie świadczenia usługi;i) czas trwania serwisu min godzina (w zależności od potrzeby) dla każdego posiłku/wydarzenia; Przedmiot zamówienia musi być wykonywany zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej, obowiązującymi przepisami i normami. 4. Przewidywana ilość posiłków w okresie obowiązywania umowy w zakresie:4.1 cateringu 4.1.1 Śniadań - 11 376 szt. 4.1.2 Obiadów - 11 376 szt. 4.1.3 Kolacji - 11 376 szt. 4.1.4 Poczęstunek w czasie przerwy – kawa/herbata – 11 376 szt. Ilość posiłków, jaka zostanie faktycznie zamówiona przez Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy, może się różnić od w/w ilości i będzie zależała od bieżących potrzeb Zamawiającego, w zależności od liczby uczestników i faktycznie przeprowadzonych szkoleń. Zamawiający nie jest w stanie podać liczby uczestników dla posiłków okolicznościowych. Łącznie dla tego i innych możliwych wydarzeń, przeznaczono kwotę 40.000 zł brutto, z zastrzeżeniem, iż łączna wartość wykonanych usług (cateringu i posiłków okolicznościowych) nie może przekroczyć maksymalnej kwoty określonej w umowie.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 2 do SWZ.Szczegółowe warunki realizacji określają projektowane postanowienia umowy stanowiące Załącznik nr 9 do SWZ.Termin wykonania zamówienia: 24 miesiące od daty zawarcia umowy, lecz nie wcześniej niż od 01.05.2026r.; zgodnie z szczegółowym Opisem Przedmiotu Zamówienia - Załącznik nr 2 do SWZ oraz Projektowanymi Postanowieniami Umowy stanowiącymi Załącznik nr 9 do SWZ.

100000.271.123.2025-ZAP
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55300000, 55320000, 55321000, 55521200
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe