Przetarg 12067098 - Świadczenie usług gastronomicznych dla uczestników...
| Analizuj | Zamówienie 12067098 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-18 |
| przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usług gastronomicznych dla uczestników szkoleń organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji Oddziału ZUS w Gdańsku 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastron omicznych w zakresie:1.1. cateringu polegającego na zapewnieniu całodziennego wyżywienia (wraz z serwisem), przygotowaniu posiłków, logistyce, dostawach oraz obsłudze posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, poczęstunków (w czasie przerwy kawowej) dla uczestników szkoleń/warsztatów, 1.2. posiłków okolicznościowych (wraz z serwisem) realizowanych na zlecenie Zamawiającego – dla seminariów, narad, spotkań roboczych, konferencji oraz innych zdarzeń organizowanych na zlecenie Wydziału Rozwoju Kompetencji w Gdańsku oraz Oddziału ZUS w Gdańsku, 2. Miejsce świadczenia usług:2.1. w budynku Oddziału ZUS przy ul. Chmielnej 27/33, 80-748 Gdańsk (główne miejsce świadczenia usług);2.2. oraz sporadycznie w innych lokalizacjach wskazanych przez Zamawiającego do max 20 km od siedziby Zamawiającego;2.3. możliwość zmiany głównego miejsca świadczenia usługi pod koniec trwania umowy (koniec 2027r./początek 2028 r.) – na budynek Oddziału ZUS w Sopocie - Al. Niepodległości 796; 81-805 SopotZamawiający z odpowiednim wyprzedzeniem poinformuje o tym Wykonawcę. 3. Przez świadczenie usług gastronomicznych w tym organizowanie całodziennego wyżywienia jak i posiłków okolicznościowych (wraz z serwisem), Zamawiający rozumie:a) przygotowanie całodziennych posiłków: śniadań, poczęstunków (przerwa kawowa), obiadów, kolacji dla uczestników szkoleń /warsztatów oraz opcjonalnie posiłków okolicznościowych; b) dostarczanie w/w posiłków do miejsca wskazanego przez Zamawiającego;c) rozkładanie dostarczonych posiłków wraz z aranżacją sali w zależności od rodzaju wydawanych posiłków;d) wydawanie – obsługa kelnerska (asysta w wydawaniu) posiłków oraz zadbanie o ewentualne uzupełnianie brakujących potraw, napoi; e) znoszenie brudnych naczyń, sztućców etc. do pomieszczenia wskazanego przez Zamawiającego;f) mycie brudnych naczyń i sztućców etc.; g) przygotowanie czystych naczyń i sztućców do kolejnego posiłku;h) posprzątanie i utrzymywanie w czystości wszelkich pomieszczeń, z których Wykonawca korzysta w trakcie świadczenia usługi;i) czas trwania serwisu min godzina (w zależności od potrzeby) dla każdego posiłku/wydarzenia; Przedmiot zamówienia musi być wykonywany zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej, obowiązującymi przepisami i normami. 4. Przewidywana ilość posiłków w okresie obowiązywania umowy w zakresie:4.1 cateringu 4.1.1 Śniadań - 11 376 szt. 4.1.2 Obiadów - 11 376 szt. 4.1.3 Kolacji - 11 376 szt. 4.1.4 Poczęstunek w czasie przerwy – kawa/herbata – 11 376 szt. Ilość posiłków, jaka zostanie faktycznie zamówiona przez Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy, może się różnić od w/w ilości i będzie zależała od bieżących potrzeb Zamawiającego, w zależności od liczby uczestników i faktycznie przeprowadzonych szkoleń. Zamawiający nie jest w stanie podać liczby uczestników dla posiłków okolicznościowych. Łącznie dla tego i innych możliwych wydarzeń, przeznaczono kwotę 40.000 zł brutto, z zastrzeżeniem, iż łączna wartość wykonanych usług (cateringu i posiłków okolicznościowych) nie może przekroczyć maksymalnej kwoty określonej w umowie.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 2 do SWZ.Szczegółowe warunki realizacji określają projektowane postanowienia umowy stanowiące Załącznik nr 9 do SWZ.Termin wykonania zamówienia: 24 miesiące od daty zawarcia umowy, lecz nie wcześniej niż od 01.05.2026r.; zgodnie z szczegółowym Opisem Przedmiotu Zamówienia - Załącznik nr 2 do SWZ oraz Projektowanymi Postanowieniami Umowy stanowiącymi Załącznik nr 9 do SWZ. 100000.271.123.2025-ZAP |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe |
| kody CPV | 55300000, 55320000, 55321000, 55521200 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Pomorskie |