Przetarg 11559435 - "Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz...

   
Analizuj Zamówienie 11559435
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-16
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie na rok 2026”.

Część 1: Część 1. Sukcesywne dostawy
wędlin – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach:Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg Skład wymagany przez Zamawiającego1. Baleron wędzony 50 Minimum 70%karczku wieprzowego2. Boczek wędzony surowy 70 Mięso wieprzowe min. 85%3. Kaszanka cienka 200 Wątroba wieprzowa minimum 40%4. Kiełbasa biała surowa z szynki 150 Mięso wieprzowe minimum 60%5. Kiełbasa szynkowa/szynkówka/ szynkowa extra 100 Mięso wieprzowe minimum 60%6. Kiełbasa typu „krakowska” parzona 350 Mięso wieprzowe minimum 60%7. Kiełbasa cienka typu „zwyczajna”, „śląska”, „podwawelska” 900 Mięso wieprzowe minimum 75%8. Kiełbasa typu „żywiecka” 150 Mięso wieprzowe minimum 60%9. Mortadela codzienna 200 Mięso wieprzowe min. 20%, mięso z kurczaka min. 15%, 10. Parówkowa 150 MOM maksimum 50%11. Paski wędzone/żeberko wędzone 130 Mięso wieprzowe min. 90%12. Pasztet pieczony/pasztet z pieca 100 Mięso wieprzowe min. 20%13. Pieczeń rzymska/wiedeńska 100 Mięso wieprzowe min. 45%14. Polędwica wieprzowa/sopocka 170 Mięso wieprzowe minimum 60%15. Salceson biały (włoski) podrobowy 200 Mięso wieprzowe minimum 60%16. Smalec wyborowy - kostka 20 Tłuszcz wieprzowy17. Szynka gotowana/szynka farmerska 70 Mięso wieprzowe min. 60%18. Szynka konserwowa/blok łopatkowy 70 Mięso wieprzowe minimum 40%19. Szynka mielona/blok tyrolski/tyrolska 350 Mięso wieprzowe min. 50%20. Szynka wieprzowa wędzona (wiejska) 150 Mięso wieprzowe min. 60%

Część 2: Część 2. Sukcesywne dostawy mięsa różnego – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach:Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg 1. Flaki cielęce 1202. Flaki wołowe 2003. Golonka świeża tylna 1504. Karkówka bez kości 4005. Łopatka bez kości 2006. Mięso golonkowe bez kości 1507. Mięso gulaszowe 6008. Nogi wieprzowe świeże 609. Schab wieprzowy świeży bez kości 30010. Szynka wieprzowa świeża 10011. Szponder – żeberko wołowe 3012. Wątroba wieprzowa 5013. Wołowina zrazowa 3014. Żeberka wieprzowe świeże paski 10015. Żeberka wołowe świeże paski 40

Część 3: Część 3. Sukcesywne dostawy drobiu i wyrobów drobiarskich – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach:Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg Skład wymagany przez Zamawiającego1. Baton szynkowy drobiowy 100 Minimum 35% filet z kurczaka2. Ćwiartka tylna z kurczaka 550 Mięso drobiowe3. Filet z piersi kurczaka 500 Mięso drobiowe4. Kurczęta klasy A 600 Mięso drobiowe5. Kurczak/indyk w galarecie 50 Minimum 15%miesa z kurczaka/indyka, minimum 15% warzyw6. Mielonka kutnowska 20 Mięso drobiowe min. 50%7. Parówki drobiowe/parówki hot-dog 700 MOM maksimum 50%8. Parówkowa drobiowa 70 MOM maksimum 50%9. Pasztet drobiowy pieczony 100 Mięso minimum 53%, w tym mięso wieprzowe minimum 36%, mięso drobiowe minimum 17%10. Pasztetowa drobiowa 100 Surowce drobiowe min 36% (w tym skórki z kurczaka, mięso z kurczaka, wątroba z kurczaka)11. Pieczeń kutnowska/ wiedeńska/a’la kaczka 20 Mięso drobiowe min. 20%Mięso wieprzowe min. 15%12. Podudzie (pałka) z kurczaka świeża 500 Mięso drobiowe13. Polędwica drobiowa/indyk z pasieki/sopocka drobiowa 250 Mięso z kurczaka minimum 44%14. Polędwica z warzywami 50 Minimum 30% mięsa z kurczaka, minimum 20% warzyw15. Porcje rosołowe 1200 Mięso drobiowe16. Rolada drobiowa parzona/ rolada z gęsią i ze śliwką/rolada z kurczakiem 35 Maksimum 30% MOM, minimum 7% wątroby drobiowej17. Serca drobiowe 40 Mięso drobiowe18. Skrzydło z kurczaka 300 Mięso drobiowe19. Specjał drobiowy 30 Minimum 40% mięsa z kurczaka20. Smaczek konserwowy/ smaczek w konserwie 140 Mięso min 50%, w tym mięso wieprzowe min 32%, mięso drobiowe min 12%, mięso wołowe min 6%21. Szynka drobiowa (typu „złocista”)/szynka z piersi/szynka królewiecka 550 Mięso drobiowe min. 80%22. Szynka konserwowa drobiowa 200 Mięso drobiowe minimum 40%23. Szynka z piersi kurczaka 30 Minimum 50% fileta z piersi kurczaka24. Udziec z kurczaka/szyneczka drobiowa 500 Mięso drobiowe25. Wątróbka drobiowa 400 Wątróbka drobiowa26. Żołądki drobiowe świeże 50 Żołądki drobiowe

IP.272.22.2025.DPS
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000, 15131130
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze