Przetarg 11561825 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu...

   
Analizuj Zamówienie 11561825
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-17
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 2 w Piekarach Śląskich na rok 2026

Część 1: CZĘŚĆ NR 1 RYBY ŚWIEŻE, PRZETWORZONE I KONSERWOWANE - w I-m
gatunku, odpowiednio całe, zapach smakświeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20%.

Część 2: CZĘŚĆ NR 2 OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE - w I-ej klasie, owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam, dostępne przez cały rok (np. papryka, cukinia, maliny), za wyjątkiem owoców i warzyw sezonowych opisanych szczegółowo w formularzu asortymentowo-cenowym.

Część 3: CZĘŚĆ NR 3 POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się, twarde, sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji.

Część 4: CZĘŚĆ NR 4 PIECZYWO I WYROBY CISTKARSKIE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, chrupkie, świeże, niegumiaste.

Część 5: CZĘŚĆ NR 5 MIĘSO I WYROBY MĘSNE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.

Część 6: CZĘŚĆ NR 6 MLEKO I PRODUKTY MLECZARSKIE - w I-ej klasie lub I-m gatunku, świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.

1/ZP/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 3200000, 15000000, 15100000, 15300000, 15331170, 15400000, 15500000, 15600000, 15800000, 15810000, 15981000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
11516665 2025-10-28
godz. 09:00
Wielkopolskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa ziemniaków, warzyw i owoców z grupy I i II...
11560083 2025-10-29
godz. 10:00
Mazowieckie Zapytanie ofertowe na zakup art. spożywczych -
11511467 2025-10-29
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Przedmiotem zamówienia są „Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do...
11516631 2025-10-30
godz. 08:30
Zachodniopomorskie Dostawa produktów żywnościowych Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę: 1) Część...
11516802 2025-10-30
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb dla 24. Wojskowego Oddziału...
11522666 2025-10-30
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w siedmiu...
11572048 2025-10-31
godz. 15:30
Zachodniopomorskie Dostawa słodyczy do paczek świątecznych na potrzeby konwoju św. Mikołaja w...
11573266 2025-11-07
godz. 09:00
Podkarpackie Sukcesywna dostawa Pozostałych artykułów spożywczych
11525472 2025-11-13
godz. 10:00
Podkarpackie Dostawa mięsa i artykułów mięsnych oraz drobiu i produktów drobiowych dla...
11558418 2025-11-18
godz. 08:30
Zachodniopomorskie 91/2025 Dostawa przetworów warzywnych i owocowych do jednostek wojskowych i...