Przetarg 12071640 - Sukcesywne dostawy w 2026 r. artykułów spożywczych do...
| Analizuj | Zamówienie 12071640 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-18 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy w 2026 r. artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 376 mieszczącej się w Warszawie, przy ulicy gen. K. Ziemskiego 22 Część 1: Część nr 1 dostawa świeżych warzyw i owocówWszystkie dostarczane produkty powinny:• nosić nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych ,• posiadać certyfikat - handlowy dokument identyfikacyjny (HDI).Wykonawca zobowiązany jest do:• dostarczania produktów dopuszczonych do obrotu, pierwszej jakości, świeżych, nie zwiędniętych, bez uszkodzeńmechanicznych, zmian mikrobiologicznych, płukanych bez śladu piachu i brudu (dla roślin okopowych tj. ziemniaki,marchew, pietruszka, seler, buraki itd.), opakowanych i przewożonych w odpowiednich warunkach zgodnie z wymaganiamiHACCP. Część 2: Część nr 2 dostawa mięsa i wędlinProdukty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 4 dniowy termin przydatności dospożycia dla mięsa i przetworów mięsnych świeżych. W przypadku realizacji dostaw cząstkowych na 2 dni, określona przezZamawiającego część mięsa lub przetworów mięsnych powinna być hermetycznie zapakowana.Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności dospożycia. Część 3: Część nr 3 dostawa artykułów mleczarskich. Produkty mleczarskie o długoterminowym okresie przydatności do spożyciamuszą posiadać co najmniej 1 miesięczną datęprzydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego. Produkty z krótkim okresem przechowywaniaodpowiednio powinny posiadać co najmniej 14 dniowy termin przydatności do spożycia a w przypadku mlekapasteryzowanego minimum 2 dni.Jaja winny posiadać certyfikat - handlowy dokument identyfikacyjny HDI. Część 4: Część nr 4 dostawa artykułów ogólnospożywczychProdukty żywnościowe o długoterminowym okresie przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 2 miesięcznądatę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego. Produkty żywnościowe z krótkim okresemprzechowywania, odpowiednio powinny posiadać co najmniej 21 dniowy termin przydatności do spożycia licząc od daty ichdostarczenia do siedziby Zamawiającego. Część 5: Część nr 5 dostawa mrożonych warzyw, owoców i rybProdukty mrożone (warzywa i owoce, ryby) o długoterminowym okresie przydatności do spożycia muszą posiadać co najmniej 2 miesięczną datę przydatności do spożycia licząc od daty ich dostarczenia do Zamawiającego.Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności dospożycia. Część 6: Część nr 6 dostawa produktów garmażeryjnychProdukty z krótkim okresem przechowywania odpowiednio powinny posiadać co najmniej 2 dniowy termin przydatności dospożycia dla wyrobów świeżych. Dostawy powinny być hermetycznie zapakowane.Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności dospożycia. DBFO.RE.13.4660.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3221000, 15110000, 15221000, 15331100, 15500000, 15800000, 15894000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |