Przetarg 12066575 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu...
| Analizuj | Zamówienie 12066575 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-18 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1w Osieku w 2026 r. Część 1: Część NR 1PIECZYWO chrupkie, świeże, niegumiaste. Część 2: Część NR 2 MI ĘSO DROBIOWE . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu: Część 3: Część NR 3 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Część 4: Część NR 4 PRODUKTY SPOŻYWCZE I PRZYPRAWY bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji przyprawy – zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, Część 5: Część NR 5 MROŻONKI I RYBY - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu.RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% , Część 6: Część NR 6 OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Część 7: zgodnie z formularzem asortymentowo cenowym . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu: Część 8: zgodnie z formularzem asortymentowo cenowym . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu: ZSP1.SP.271.1.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3220000, 15111000, 15112000, 15131100, 15131110, 15220000, 15330000, 15500000, 15800000, 15810000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |