Przetarg 11734777 - Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczy, jaj, ryb i konserw...

   
Analizuj Zamówienie 11734777
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-24
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczy, jaj, ryb i konserw do ZK w Kluczborku oraz do OZ w Sierakowie Śląskim

Część 1: CZEŚĆ NR 1 – NABIAŁ - dostawa do ZK w Kluczborku: 1. Mleko w proszku o
dtłuszczone w opak. do 25 kg, dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 17 kg, kg 450;2. Śmietana 12% opak. od 0,20 kg do 0,40 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 7 kg, kg 380;3. Jogurt naturalny bez cukru w opak. kubek od 0,10 kg do 0,15 kg – dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 10 kg, kg 530;4. Ser twaróg chudy w opak. kostka 0,20 kg – dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 35 kg, kg 1 840;5. Serek homogenizowany naturalny bez cukru w opak od 0,10 kg do 0,15 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 11 kg, kg 580;6. Serek topiony w opak. kostka 0,10 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 10 kg, kg 540;7. Serek fromage o smaku naturalny (klasyczny) w opak. 0,08 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 11 kg, kg 560;

Część 2: CZEŚĆ NR 2 – TŁUSZCZE ROŚLINNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Margaryna do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu min. 60%, w opak. 0,20- 0,25 kg, dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 552 kg, kg 6 700;2. Olej roślinny - jadalny (do smażenia i surówek) butelki o poj. do 5ldostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 124 l, l 1 500;

Część 3: CZEŚĆ NR 3 – JAJA - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Jaja kurze klasy M - dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 1 385 szt,. szt. 36 000.

Część 4: CZEŚĆ NR 4 – PRODUKTY RYBNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Tusza z dorsza dop. 10% glazury , opak. do 25 kgdostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 8 kg, kg 100;2. Ryba solona Matjas, wiadra do 15 kgdostawa 1 raz w ilości ok. 40 kg, kg 50.

Część 5: CZEŚĆ NR 5 – KONSERWY RYBNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 58 kg, kg 700;2. Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 58 kg, kg 700.

Część 6: CZEŚĆ NR 6 – KONSERWY MIĘSNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 49 kg, kg 600;2. Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,36 kg –dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 49 kg, kg 600;3. Pasztet drobiowy w opak. Aluminium od 0,10 do 0,13 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 12 kg, kg 150.

Część 7: CZEŚĆ NR 7 – NABIAŁ - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Mleko w proszku odtłuszczone w opak. do 25 kg - dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 12 kg , kg 300;2. Śmietana 12% opak. od 0,20 kg do 0,40 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 4 kg, kg 200;3. Jogurt naturalny bez cukru w opak. kubek od 0,10 kg do 0,15 kg – dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 2 kg, kg 110;4. Ser twaróg chudy w opak. kostka 0,20 kg -dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 48 kg, kg 2 500;5. Serek homogenizowany naturalny bez cukru w opak od 0,10 kg do 0,15 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 13 kg , kg 650;6. Serek topiony w opak. kostka 0,10 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 10 kg, kg 500;7. Serek fromage o smaku naturalny (klasyczny) w opak. 0,08 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 15 kg, kg 800.

Część 8: CZEŚĆ NR 8 – TŁUSZCZE ROŚLINNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Margaryna do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu min. 60%, w opak.0,20- 0,25 kg- dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 585 kg, kg 7 100;2. Olej roślinny - jadalny (do smażenia i surówek) butelki o poj. do 5ldostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 143 l, l 1 740.

Część 9: CZEŚĆ NR 9 – JAJA - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Jaja kurze klasy M - dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 1 346 szt. , szt. 35 000.

Część 10: CZEŚĆ NR 10 – PRODUKTY RYBNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Tusza z dorsza dop. 10% glazury , opak. do 25 kgdostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 25 kg , kg 300;2. Ryba solona Matjas, wiadra do 15 kg -dostawa 1 raz w ilości ok. 70 kg, kg 70;3. Burgery rybne z warzywami - Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry. Opakowanie jednostkowe do 25 kg. Zawartość glazury max. 5% - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 90 kg, kg 1 100.

Część 11: CZEŚĆ NR 11 – KONSERWY RYBNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 165 kg, kg 2 000;2. Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 165 k,g kg 2 000.

Część 12: CZEŚĆ NR 12 – KONSERWY MIĘSNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 99 kg, kg 1 200;2. Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,36 kg – dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 99 kg, kg 1 200;3. Pasztet drobiowy w opak. Aluminium od 0,10 do 0,13 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 12 kg, kg 150.

Dkw.2232.17.2025.EK
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15131000, 15220000, 15240000, 15410000, 15540000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Opolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Opolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze