Przetarg 11734777 - Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczy, jaj, ryb i konserw...
| Analizuj | Zamówienie 11734777 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-10-24 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczy, jaj, ryb i konserw do ZK w Kluczborku oraz do OZ w Sierakowie Śląskim Część 1: CZEŚĆ NR 1 – NABIAŁ - dostawa do ZK w Kluczborku: 1. Mleko w proszku o dtłuszczone w opak. do 25 kg, dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 17 kg, kg 450;2. Śmietana 12% opak. od 0,20 kg do 0,40 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 7 kg, kg 380;3. Jogurt naturalny bez cukru w opak. kubek od 0,10 kg do 0,15 kg – dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 10 kg, kg 530;4. Ser twaróg chudy w opak. kostka 0,20 kg – dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 35 kg, kg 1 840;5. Serek homogenizowany naturalny bez cukru w opak od 0,10 kg do 0,15 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 11 kg, kg 580;6. Serek topiony w opak. kostka 0,10 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 10 kg, kg 540;7. Serek fromage o smaku naturalny (klasyczny) w opak. 0,08 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 11 kg, kg 560; Część 2: CZEŚĆ NR 2 – TŁUSZCZE ROŚLINNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Margaryna do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu min. 60%, w opak. 0,20- 0,25 kg, dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 552 kg, kg 6 700;2. Olej roślinny - jadalny (do smażenia i surówek) butelki o poj. do 5ldostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 124 l, l 1 500; Część 3: CZEŚĆ NR 3 – JAJA - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Jaja kurze klasy M - dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 1 385 szt,. szt. 36 000. Część 4: CZEŚĆ NR 4 – PRODUKTY RYBNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Tusza z dorsza dop. 10% glazury , opak. do 25 kgdostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 8 kg, kg 100;2. Ryba solona Matjas, wiadra do 15 kgdostawa 1 raz w ilości ok. 40 kg, kg 50. Część 5: CZEŚĆ NR 5 – KONSERWY RYBNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 58 kg, kg 700;2. Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 58 kg, kg 700. Część 6: CZEŚĆ NR 6 – KONSERWY MIĘSNE - dostawa do ZK w Kluczborku:1. Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 49 kg, kg 600;2. Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,36 kg –dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 49 kg, kg 600;3. Pasztet drobiowy w opak. Aluminium od 0,10 do 0,13 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 12 kg, kg 150. Część 7: CZEŚĆ NR 7 – NABIAŁ - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Mleko w proszku odtłuszczone w opak. do 25 kg - dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 12 kg , kg 300;2. Śmietana 12% opak. od 0,20 kg do 0,40 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 4 kg, kg 200;3. Jogurt naturalny bez cukru w opak. kubek od 0,10 kg do 0,15 kg – dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 2 kg, kg 110;4. Ser twaróg chudy w opak. kostka 0,20 kg -dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 48 kg, kg 2 500;5. Serek homogenizowany naturalny bez cukru w opak od 0,10 kg do 0,15 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 13 kg , kg 650;6. Serek topiony w opak. kostka 0,10 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 10 kg, kg 500;7. Serek fromage o smaku naturalny (klasyczny) w opak. 0,08 kg - dostawy 1 raz w tygodniu w ilości ok. 15 kg, kg 800. Część 8: CZEŚĆ NR 8 – TŁUSZCZE ROŚLINNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Margaryna do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu min. 60%, w opak.0,20- 0,25 kg- dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 585 kg, kg 7 100;2. Olej roślinny - jadalny (do smażenia i surówek) butelki o poj. do 5ldostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 143 l, l 1 740. Część 9: CZEŚĆ NR 9 – JAJA - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Jaja kurze klasy M - dostawy 1 raz na 2 tygodnie w ilości ok. 1 346 szt. , szt. 35 000. Część 10: CZEŚĆ NR 10 – PRODUKTY RYBNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Tusza z dorsza dop. 10% glazury , opak. do 25 kgdostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 25 kg , kg 300;2. Ryba solona Matjas, wiadra do 15 kg -dostawa 1 raz w ilości ok. 70 kg, kg 70;3. Burgery rybne z warzywami - Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry. Opakowanie jednostkowe do 25 kg. Zawartość glazury max. 5% - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 90 kg, kg 1 100. Część 11: CZEŚĆ NR 11 – KONSERWY RYBNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Konserwa sałatka rybna w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 165 kg, kg 2 000;2. Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,36 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 165 k,g kg 2 000. Część 12: CZEŚĆ NR 12 – KONSERWY MIĘSNE - dostawa do OZ Sieraków Śląski:1. Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 99 kg, kg 1 200;2. Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,36 kg – dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 99 kg, kg 1 200;3. Pasztet drobiowy w opak. Aluminium od 0,10 do 0,13 kg - dostawy 1 raz w miesiącu w ilości ok. 12 kg, kg 150. Dkw.2232.17.2025.EK |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 15131000, 15220000, 15240000, 15410000, 15540000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Opolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Opolskie |