Przetarg 11605324 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej...
| Analizuj | Zamówienie 11605324 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-10-22 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Rokitnie 38 w 2026r. Część 1: Część nr 1 – dostawa mięsa i wędlin wieprzowych oraz mięsa i wędlin drobiowych (min. 2 razy w tygod niu)Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: posiadać odpowiednie normy jakościowe lub atesty, spełniać zapisy ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity t.j.Dz. U. z 2023 r.,poz. 1448), posiadać odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, realizować odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Część 2: Część nr 2 – dostawa artykułów mleczarskich (min. 1 raz w tygodniu)Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: posiadać odpowiednie normy jakościowe lub atesty, spełniać zapisy ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity t.j.Dz. U. z 2023 r.,poz. 1448), posiadać odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, realizować odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Część 3: Część nr 3 - dostawa świeżych owoców, warzyw oraz ziemniaków ( min. 1 raz w tygodniu)Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: posiadać odpowiednie normy jakościowe lub atesty, spełniać zapisy ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity t.j.Dz. U. z 2023 r.,poz. 1448), posiadać odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, realizować odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Część 4: Część nr 4 - dostawa artykułów sypkich, wody, napojów oraz jaj kurzych (min. 1 raz w tygodniu)Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: posiadać odpowiednie normy jakościowe lub atesty, spełniać zapisy ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity t.j.Dz. U. z 2023 r.,poz. 1448), posiadać odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, realizować odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Część 5: Część nr 5 – dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych ( każdy dzień tygodnia z wyjątkiem niedziel i świąt)Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: posiadać odpowiednie normy jakościowe lub atesty, spełniać zapisy ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity t.j.Dz. U. z 2023 r.,poz. 1448), posiadać odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, realizować odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. Część 6: Część nr 6 – dostawa ryb (mrożonych i wędzonych, itp.) oraz mrożonych owoców i warzyw i innych wyrobów mrożonych ( min. 1 raz w tygodniu).Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: posiadać odpowiednie normy jakościowe lub atesty, spełniać zapisy ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity t.j.Dz. U. z 2023 r.,poz. 1448), posiadać odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, realizować odpowiedni sposób przewożenia towarów- zachowanie rozdzielności transportu, posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. DPS261/3/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 15112000, 15112100, 15113000, 15131130, 15131135, 15131400, 15131500, 15200000, 15220000, 15300000, 15331170, 15400000, 15500000, 15530000, 15600000, 15800000, 15811000, 15812100, 15830000, 15840000, 15842300, 15850000, 15870000, 15890000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubuskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubuskie |