Przetarg 12182201 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu...
| Analizuj | Zamówienie 12182201 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-27 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkól Ogólnokształcących w Gliwicach w 2026r. Część 1: Część NR 1 PIECZYWO swieże zgodnie z zał. nr 2 formularz asortymentowo cenowy Część 2: Część NR 2 MROŻONKI, RYBY MROŻONE I WĘDZONE, Mrożonki i ryby:- opakowania mrożonek i ryb nieuszkodzone, nierozerwane;- mrożonki dostarczane w formie nie rozmrożonej, nie mogą być zbrylone, co świadczyłoby o nieodpowiedniej temperaturze przechowywania przed dostawą;- terminy ważności mrożonek i ryb uwidocznione na pojedynczych opakowaniach. (w przypadkugdy nie są zamawiane opakowania zbiorcze); Część 3: Część NR3 przyprawy zapach świeży po otwarciu, produktów, bez oznak spleśnienia, grudek najwyzszej jakosci Jaja:- przy każdej dostawie muszą posiadać dokument identyfikacyjny dla jaj konsumpcyjnych spełniających odpowiednie wymogi prawne;opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych były oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia przy czym, termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie był krótszy niż 1/2 okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określoną na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Część 4: d) Nabiał:- terminy ważności minimalnie 14 od dnia dostawy. zgodnie z formularzem asortymentowo cenowym zał. nr 2PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Część 5: - owoce i warzywa świeże, I gatunku, nieprzemrożone bez uszkodzeń mechanicznych oraz plam;- zamawiany towar w 100% zgodny z zamówieniem;- w przypadku jakiekolwiek zmian dot. zamówienia konieczny kontakt telefoniczny z osobą zamawiającą. Część 6: - wędliny krojone (równe, pełne plasterki);- mięso i wędliny wakowane tylko na życzenie;- mięso i wędliny świeże, nie mrożone, dostarczane w czystych, odrębnie zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa oraz wędlin, przy utrzymaniu odpowiedniej dla tego rodzaju towaru temperatury podczas transportu;- dostarczane mięso i produkty mięsne muszą być zaopatrzone w etykiety identyfikujące producenta, wskazujące datę ważności i numer partii oraz skład;- dostawy w 100% zgodne z zamówieniem (ewentualne zmiany tylko po uzgodnieniu z osobą zamawiającą). ZP1/11/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3220000, 15110000, 15112000, 15131000, 15220000, 15234000, 15330000, 15421000, 15500000, 15800000, 15810000, 15870000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |