Przetarg 11774907 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły...

   
Analizuj Zamówienie 11774907
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-29
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 20 w Siemianowicach Śląskich w 2026r.

Część 1: Część NR 1 MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE DROBIOWE - mięso powinna być świeże,
soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.

Część 2: Część NR 2 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.

Część 3: Część NR 3 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji,

Część 4: RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP

Część 5: Cześć NR 5 JAJA rozmiar L , świeżej zgodne z pln Normami

Część 6: Część NR 6 WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE - owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń.

Część 7: Owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu

Część 8: Część NR 7 PIECZYWO - chrupiące, świeże niegumiaste,bez polepszaczy, środków konserwujących i wzbogacających smak innych niż naturalneZbożowe produkty śniadaniowe (np. bułki, chałka) muszą zawierać nie więcej niż 15 g cukrów w 100 g produktu gotowego do spożycia.Cech wspólne dla pieczywa: bez polepszaczy, środków konserwujących i wzbogacających smak innych niż naturalne Cechy dyskwalifikujące wspólne dla artykułów spożywczych: artykuły mające w składzie glutaminian sodu Pieczywo powinno być świeże, chleb krojony- oznakowany ze składem, wartościami odżywczymi.

Część 9: Woda źródlana 18,9l

1/10/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 3220000, 15100000, 15112000, 15131100, 15131130, 15131500, 15220000, 15331100, 15500000, 15800000, 15811000, 41110000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze