Przetarg 11774907 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły...
| Analizuj | Zamówienie 11774907 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-10-29 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 20 w Siemianowicach Śląskich w 2026r. Część 1: Część NR 1 MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE DROBIOWE - mięso powinna być świeże, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Część 2: Część NR 2 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Część 3: Część NR 3 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji, Część 4: RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się, bez glazury SHP Część 5: Cześć NR 5 JAJA rozmiar L , świeżej zgodne z pln Normami Część 6: Część NR 6 WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE - owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Część 7: Owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu Część 8: Część NR 7 PIECZYWO - chrupiące, świeże niegumiaste,bez polepszaczy, środków konserwujących i wzbogacających smak innych niż naturalneZbożowe produkty śniadaniowe (np. bułki, chałka) muszą zawierać nie więcej niż 15 g cukrów w 100 g produktu gotowego do spożycia.Cech wspólne dla pieczywa: bez polepszaczy, środków konserwujących i wzbogacających smak innych niż naturalne Cechy dyskwalifikujące wspólne dla artykułów spożywczych: artykuły mające w składzie glutaminian sodu Pieczywo powinno być świeże, chleb krojony- oznakowany ze składem, wartościami odżywczymi. Część 9: Woda źródlana 18,9l 1/10/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 3220000, 15100000, 15112000, 15131100, 15131130, 15131500, 15220000, 15331100, 15500000, 15800000, 15811000, 41110000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |