Przetarg 11793234 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły...

   
Analizuj Zamówienie 11793234
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-30
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej im. Sprawiedliwych wśród Narodów Świata w Kamionkach w 2026r.

Część 1: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

Część 2: PRODUKTY SPOŻYWC
ZE SUCHE

Część 3: MIĘSO, WOŁOWE WIEPRZOWE, DRÓB, WĘDLINA, PRODUKTY MIESNE CPV15100000-9,15110000-, drób 15112000-6,515131130-5, 15111000-9Produkty mięsne , drób wędliny przetwory mięsne . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Mięso i wędliny powinny być świeże, nie mrożone, dostarczane w czystych, zamkniętych pojemnikach do przewozu mięsa i wędlin. W przypadku mięsa i produktów mięsnych wykonawca musi posiadać decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej, dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danym produktem spożywczym, będącym przedmiotem zamówienia

Część 4: WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane,świeże nieposklejane PRODUKTY GARMAŻERYJNE, DANIA GOTOWE świeże, nieposklejane , mrożone dania gotowe wysoką jakość wynikająca z używania do ich produkcji tylko naturalnych składników, wyrównany kształt, niepopękane,

Część 5: RYBY świeże, mrożone produkty rybne, wędzone CPV 15229000-9, CPV15220000-6, produkty mrożone 15896000-5RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie Rozpadają się , bez glazury SHP.

Część 6: RODUKTY MLECZARSKIE CPV15500000-3 świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.

Część 7: MROŻONKI OWOCE I WARZYWA MROŻONE CPV15331170-9, - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu. Mrożonki mają być dostarczane do Zamawiającego w formie nie rozmrożonej.

Część 8: WARZYWA , OWOCE ŚWIEŻE , JAJA CPV15300000-1,CPV 03142500-3 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki-powinny być zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, kształt owalny, bez oznak zgnilizny JAJA Jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki.Jajka konsumcyjne-kurze- zdezynfekowane z pomocą promieni ultrafioletowych

1/10/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15100000, 15110000, 15111000, 15112000, 15130000, 15131110, 15131130, 15220000, 15229000, 15300000, 15320000, 15330000, 15331100, 15331170, 15500000, 15800000, 15851000, 15890000, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze