Przetarg 11793234 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły...
| Analizuj | Zamówienie 11793234 | 
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych | 
| data publikacji | 2025-10-30 | 
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej im. Sprawiedliwych wśród Narodów Świata w Kamionkach w 2026r. Część 1: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE Część 2: PRODUKTY SPOŻYWC ZE SUCHE  Część 3: MIĘSO, WOŁOWE WIEPRZOWE, DRÓB, WĘDLINA, PRODUKTY MIESNE CPV15100000-9,15110000-, drób 15112000-6,515131130-5, 15111000-9Produkty mięsne , drób wędliny przetwory mięsne . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Mięso i wędliny powinny być świeże, nie mrożone, dostarczane w czystych, zamkniętych pojemnikach do przewozu mięsa i wędlin. W przypadku mięsa i produktów mięsnych wykonawca musi posiadać decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej, dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danym produktem spożywczym, będącym przedmiotem zamówienia Część 4: WYROBY GARMAŻERYJNE ręcznie wyrabiane,świeże nieposklejane PRODUKTY GARMAŻERYJNE, DANIA GOTOWE świeże, nieposklejane , mrożone dania gotowe wysoką jakość wynikająca z używania do ich produkcji tylko naturalnych składników, wyrównany kształt, niepopękane, Część 5: RYBY świeże, mrożone produkty rybne, wędzone CPV 15229000-9, CPV15220000-6, produkty mrożone 15896000-5RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie Rozpadają się , bez glazury SHP. Część 6: RODUKTY MLECZARSKIE CPV15500000-3 świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Część 7: MROŻONKI OWOCE I WARZYWA MROŻONE CPV15331170-9, - owoce, warzywa odpowiednio mrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością lodu. Mrożonki mają być dostarczane do Zamawiającego w formie nie rozmrożonej. Część 8: WARZYWA , OWOCE ŚWIEŻE , JAJA CPV15300000-1,CPV 03142500-3 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki-powinny być zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, kształt owalny, bez oznak zgnilizny JAJA Jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki.Jajka konsumcyjne-kurze- zdezynfekowane z pomocą promieni ultrafioletowych 1/10/2025 | 
| branża | Spożywcza | 
| podbranża | artykuły spożywcze | 
| kody CPV | 3142500, 15100000, 15110000, 15111000, 15112000, 15130000, 15131110, 15131130, 15220000, 15229000, 15300000, 15320000, 15330000, 15331100, 15331170, 15500000, 15800000, 15851000, 15890000, 15896000 | 
| forma | tryb podstawowy | 
| typ ogłoszenia | dostawy | 
| kraj realizacji | Polska | 
| województwo realizacji | Wielkopolskie | 
| kraj organizatora | Polska | 
| województwo organizatora | Wielkopolskie | 
 
							 Infolinia
 Infolinia 
 Zaloguj
 Zaloguj
