Przetarg 11877741 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy...
| Analizuj | Zamówienie 11877741 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-05 |
| przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części Część 1: Część 1: drób (świeży):1. Filet z kurczaka - kalibrowany (s zt. ok. 150g); szacowana ilość: 240 kg 2. Filet z gęsi - kalibrowany (szt. ok. 600g); szacowana ilość: 5 kg 3. Filet z indyka; szacowana ilość: 5 kg 4. Indyk tusza; szacowana ilość: 10 kg 5. Kaczka świeża - świeża patroszona bez podrobów; szacowana ilość: 20 kg 6. Kurczak świeży - świeży; szacowana ilość: 140 kg 7. Noga z gęsi - świeża; szacowana ilość: 5 kg 8. Porcje rosołowe z kurczaka - świeże; szacowana ilość: 230 kg 9. Skrzydła z indyka; szacowana ilość: 60 kg 10. Udka z kurczaka - świeże, kalibrowane (szt. ok. 200-250g); szacowana ilość: 10 kg 11. Wątróbka drobiowa; szacowana ilość: 10 kg 12. Gęś tusza; szacowana ilość: 5 kg 13. Smalec z gęsi; szacowana ilość: 25 kg 14. Szyje indycze; szacowana ilość: 5 kg 15. Noga z kaczki - świeża; szacowana ilość: 150 kg 16. Porcje rosołowe z gęsi - świeże z szyją; szacowana ilość: 5 kg 17. Wątróbka indycz - świeża; szacowana ilość: 5 kg 18. Filet z kaczki - Świeży, kalibrowany (szt. ok. 200g); szacowana ilość: 10 kg Część 2: Część 2: mięsa (świeże):1. Boczek surowy; szacowana ilość: 65 kg 2. Udziec cielęcy - kulka; szacowana ilość: 150 kg 3. Karkówka b/k; szacowana ilość: 20 kg 4. Mielone; szacowana ilość: 50 kg 5. Polędwica wołowa; szacowana ilość: 28 kg 6. Polędwiczki wieprzowe; szacowana ilość: 210 kg 7. Policzki wołowe - odbłonione; szacowana ilość: 5 kg 8. Schab b/k; szacowana ilość: 35 kg 9. Słonina; szacowana ilość: 20 kg 10. Smalec wieprzowy; szacowana ilość: 30 kg 11. Udziec wieprzowy z kością - 10-12 kg /1szt. ; szacowana ilość: 10 kg 12. Wątroba wieprzowa; szacowana ilość: 3 kg 13. Wołowina extra zrazowa - bez żył i przerostów szeroka; szacowana ilość: 160 kg 14. Prosiak - ok. 15 kg /1szt. ; szacowana ilość: 10 kg 15. Pręga wołowa; szacowana ilość: 10 kg 16. Kości wędzone od schabu; szacowana ilość: 5 kg 17. Łop atka wieprzowa; szacowana ilość: 45 kg 18. Wołowina gulaszowa; szacowana ilość: 5 kg 19. Schab z kością; szacowana ilość: 10 kg 20. Comber jagnięcy; szacowana ilość: 3 kg 21. Kości wieprzowe ze schabu; szacowana ilość: 5 kg 22. Szynka myszka; szacowana ilość: 5 kg 23. Szponder wołowy - świeży; szacowana ilość: 5 kg Część 3: Część 3: lody:1. Lody gastronomiczne, waniliowe, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość pasty waniliowej min. 2%, zawartość kawałków wanilii min. 0,65%; szacowana ilość: 230 szt. 2. Lody gastronomiczne, czekoladowe z kawałkami czekolady, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość płatków czekoladowych min. 16%; szacowana ilość: 40 szt. 3. Lody gastronomiczne, słodki orzech laskowy, kuweta 2800g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 20%, zawartość orzecha laskowego w formie pasty min. 4%; szacowana ilość: 20 szt. 4. Lody gastronomiczne, pistacjowe, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość orzechów pistacjowych min. 0,1%, zawartość pistacji w formie pasty min. 5%; szacowana ilość: 10 szt. 5. Lody gastronomiczne, o smaku gumy balonowej, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 20%; szacowana ilość: 4 szt. 6. Lody gastronomiczne, jogurtowe z wkręconym sosem porzeczkowym, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość jogurtu naturalnego w produkcie min. 25%, zawartość śmietanki min. 17%, zawartość sosu porzeczkowego min. 15% (czarna porzeczka); szacowana ilość: 5 szt. 7. Lody gastronomiczne, sorbetowe truskawkowe, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość truskawki w produkcie min. 40%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych; szacowana ilość: 20 szt. 8. Lody gastronomiczne, z mango, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość puree z mango min. 20%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych; szacowana ilość: 5 szt. 9. Lody gastronomiczne, sorbetowe limonkowe, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość soku limonkowego z koncentratu min. 5%; szacowana ilość: 3 szt. 10. Lody gastronomiczne, tarta cytrynowa z bezami, kuweta 3300g/5000 ml - lody bardzo dobrej jakości, smak bez obcych posmaków i zapachów; szacowana ilość: 3 szt. 11. Lody gastronomiczne, słony karmel, kuweta 3100g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 20%, zawartość słonego karmelu min. 4%; szacowana ilość: 10 szt. 12. Lody gastronomiczne, śmietankowe, kuweta 2780g/5000 ml - lody śmietankowe bardzo dobrej jakości, smak śmietany bez obcych posmaków i zapachów; szacowana ilość: 10 szt. 13. Lody gastronomiczne, biszkop towo jagodowe, kuweta 3100g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 16%, zawartość ciasteczek min. 5%; szacowana ilość: 3 szt. 14. Lody rożki; szacowana ilość: 100 szt. Część 4: Część 4: dziczyzna:1. Łopatka z dzika b/kości; szacowana ilość: 5 kg 2. Porcja rosołowa z perliczki; szacowana ilość: 5 kg 3. Przepiórka; szacowana ilość: 50 szt. 4. Schab z dzika b/k; szacowana ilość: 220 kg 5. Udziec z łani/jelenia b/k; szacowana ilość: 5 kg 6. Udziec z sarny b/k; szacowana ilość: 120 kg 7. Bażant tusza; szacowana ilość: 5 szt. 8. Kuropatwa tusza; szacowana ilość: 5 szt. 9. Skoki z królika kalibrowane 250g-300g; szacowana ilość: 6 kg 10. Perliczka cała patroszona; szacowana ilość: 10 kg 11. Filet z perliczki; szacowana ilość: 5 kg 12. Mięso gulaszowe jeleń/dzik; szacowana ilość: 35 kg 13. Carpaccio z jelenia; szacowana ilość: 5 kg 14. Drobne z sarny/dzika - szt. ok. 200g; szacowana ilość: 10 kg 15. Comber z jelenia z kostką; szacowana ilość: 5 kg Część 5: Część 5: owoce, warzywa (świeże):1. Ananas; szacowana ilość: 5 szt. 2. Awokado; szacowana ilość: 25 szt. 3. Bakłażan; szacowana ilość: 5 kg 4. Banany; szacowana ilość: 25 kg 5. Bataty; szacowana ilość: 5 kg 6. Bazylia doniczka XXL; szacowana ilość: 130 szt. 7. Boczniak świeży; szacowana ilość: 5 kg 8. Borówka amerykańska; szacowana ilość: 25 kg 9. Botwinka; szacowana ilość: 5 kg 10. Brokuł świeży; szacowana ilość: 10 szt. 11. Buraki czerwone; szacowana ilość: 420 kg 12. Cebula biała; szacowana ilość: 230 kg 13. Cebula czerwona; szacowana ilość: 190 kg 14. Cebula dymka; szacowana ilość: 2 kg 15. Cebula szalotka; szacowana ilość: 5 kg 16. Cukinia; szacowana ilość: 60 kg 17. Cykoria; szacowana ilość: 5 kg 18. Cytryna; szacowana ilość: 280 kg 19. Czosnek; szacowana ilość: 25 kg 20. Dynia; szacowana ilość: 120 kg 21. Endywia op . 500 g; szacowana ilość: 30 szt. 22. Fasola ziarno; szacowana ilość: 3 kg 23. Granat świeży; szacowana ilość: 10 szt. 24. Grejfrut; szacowana ilość: 30 kg 25. Gruszka; szacowana ilość: 8 kg 26. Imbir świeży; szacowana ilość: 15 kg 27. Jabłka; szacowana ilość: 520 kg 28. Jagody; szacowana ilość: 3 kg 29. Jarmuż; szacowana ilość: 3 kg 30. Kalafior; szacowana ilość: 15 szt. 31. Kapusta biała; szacowana ilość: 20 kg 32. Kapusta biała młoda; szacowana ilość: 470 kg 33. Kapusta czerwona; szacowana ilość: 240 kg 34. Kapusta kiszona; szacowana ilość: 20 kg 35. Kapusta pekińska; szacowana ilość: 2 kg 36. Kapusta włoska; szacowana ilość: 2 kg 37. Kiełki brokułu op . 250 g; szacowana ilość: 10 szt. 38. Kiełki buraczka op . 40 g; szacowana ilość: 30 szt. 39. Kiełki mix op . 250 g; szacowana ilość: 30 szt. 40. Kiełki rzodkiewki op . 250 g; szacowana ilość: 50 szt. 41. Kiwi; szacowana ilość: 5 kg 42. Koper włoski; szacowana ilość: 1 kg 43. Koperek natka - pęczek 25 g; szacowana ilość: 750 pęczek44. Limonka; szacowana ilość: 5 kg 45. Maliny 250 g op .; szacowana ilość: 25 szt. 46. Mandarynki; szacowana ilość: 5 kg 47. Marchew; szacowana ilość: 420 kg 48. Melisa świeża doniczka; szacowana ilość: 5 szt. 49. Melon; szacowana ilość: 10 szt. 50. Mięta świeża doniczka XXL; szacowana ilość: 630 szt. 51. Mikroliście groszku świeże doniczka; szacowana ilość: 420 szt. 52. Ogórek gruntowy; szacowana ilość: 5 kg 53. Ogórek świeży długi szklarniowy; szacowana ilość: 160 kg 54. Ogórki kiszone; szacowana ilość: 5 kg 55. Papryka świeża mix; szacowana ilość: 120 kg 56. Pieczarki świeże; szacowana ilość: 90 kg 57. Pietruszka korzeń; szacowana ilość: 150 kg 58. Pietruszka natka - pęczek 40 g; szacowana ilość: 500 pęczek59. Pomarańcza; szacowana ilość: 350 kg 60. Pomidory; szacowana ilość: 320 kg 61. Pomidory Chery 250 g op .; szacowana ilość: 10 szt. 62. Pomidory koktajlowe 250 g op .; szacowana ilość: 20 szt. 63. Por; szacowana ilość: 80 kg 64. Porzeczka czerwona 200g op .; szacowana ilość: 4 szt. 65. Porzeczka czerwona 500g op .; szacowana ilość: 2 szt. 66. Roszponka 100 g op .; szacowana ilość: 70 szt. 67. Roszponka 500 g op .; szacowana ilość: 5 szt. 68. Rozmaryn doniczka; szacowana ilość: 40 szt. 69. Rozmaryn świeży cięty 100 g op .; szacowana ilość: 5 szt. 70. Rukola 100 g op .; szacowana ilość: 100 szt. 71. Rukola 500 g op .; szacowana ilość: 5 szt. 72. Rzodkiewka - pęczek 200 g; szacowana ilość: 150 pęczek73. Sałata dekoracyjna frisse; szacowana ilość: 50 szt. 74. Sałata lodowa; szacowana ilość: 65 szt. 75. Sałata masłowa (zwykła); szacowana ilość: 10 szt. 76. Sałata rzymska; szacowana ilość: 360 szt. 77. Seler; szacowana ilość: 160 kg 78. Seler naciowy; szacowana ilość: 2 kg 79. Szczawik krwisty świeży doniczka; szacowana ilość: 310 szt. 80. Szczypiorek - pęczek 15 g; szacowana ilość: 300 pęczek81. Szparagi świeże białe; szacowana ilość: 5 kg 82. Szparagi świeże zielone; szacowana ilość: 5 kg 83. Szpinak świeży 125 g op .; szacowana ilość: 10 szt. 84. Śliwka; szacowana ilość: 5 kg 85. Top inambur; szacowana ilość: 3 kg 86. Truskawka; szacowana ilość: 30 kg 87. Tymianek cięty 200 g op .; szacowana ilość: 3 szt. 88. Tymianek doniczka; szacowana ilość: 20 szt. 89. Winogrono białe; szacowana ilość: 80 kg 90. Winogrono czerwone; szacowana ilość: 60 kg 91. Ziemniaki; szacowana ilość: 1000 kg Część 6: Część 6: ciasto:1. Babeczki kruche słodkie; szacowana ilość: 2 kg 2. Babeczki kruche wytrawne; szacowana ilość: 360 szt. 3. Babka piaskowa; szacowana ilość: 70 kg 4. Beza; szacowana ilość: 10 kg 5. Biszkopt z galaretką i owocami; szacowana ilość: 2 kg 6. Ciastka bankietowe; szacowana ilość: 160 szt. 7. Ciastka kruche; szacowana ilość: 20 kg 8. Ciasto domowe sernik Rosa; szacowana ilość: 2 kg 9. Sernik z białą czekoladą 2000 g - skład: masło o zawartości tłuszczu 83%, mąka tortowa, jaja wiejskie ekologiczne; szacowana ilość: 130 szt. 10. Orzechowiec; szacowana ilość: 2 kg 11. Paj wiśniowy; szacowana ilość: 2 kg 12. Pierniki; szacowana ilość: 2 kg 13. Rolada makowa; szacowana ilość: 2 kg 14. Torcik bezowy; szacowana ilość: 2 kg 15. Tort okolicznościowy; szacowana ilość: 20 kg 16. Mini Deserek; szacowana ilość: 30 szt. 17. Tarta z owocami; szacowana ilość: 2 szt. 18. Tort Delicie 1500 g - skład: masło o zawartości tłuszczu 83%, mąka tortowa, jaja wiejskie ekologiczne; szacowana ilość: 15 szt. 19. Mazurek; szacowana ilość: 2 kg 20. Placek z owocami; szacowana ilość: 25 kg Część 7: Część 7: alkohole:1. Adwokat 0,5 l; szacowana ilość: 40 szt. 2. Bailes Cream 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 3. Ballantines 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 4. Ballantines 1 l; szacowana ilość: 2 szt. 5. Campari Bitter 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 6. CHOP IN 0,5 l; szacowana ilość: 15 szt. 7. FINLANDIA 0,5 l; szacowana ilość: 5 szt. 8. Gin Seagram's 0,7 l; szacowana ilość: 5 szt. 9. Grzaniec 1 l; szacowana ilość: 35 szt. 10. Whisky Charleys 0,7; szacowana ilość: 10 szt. 11. Hubertówka 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt. 12. Jack Daniel's 0,7 l; szacowana ilość: 5 szt. 13. Jagermeister 1 l; szacowana ilość: 3 szt. 14. Johnie Walker Black 0,7 l; szacowana ilość: 3 szt. 15. Johnie Walker Red 0,7 l; szacowana ilość: 3 szt. 16. Krupnik 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 17. Krupnik Słony Karmel 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt. 18. Malibu Rum 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt. 19. Martell V.S.O.P. 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 20. Martini Bianco 1 l; szacowana ilość: 2 szt. 21. Martini czerwone 1 l; szacowana ilość: 2 szt. 22. METAXA 5 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 23. METAXA 7 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 24. Napoleon Maxime VS 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 25. Rum Bacardi 0,7 l biały; szacowana ilość: 2 szt. 26. Rum do drinków 33,5% 1l; szacowana ilość: 4 szt. 27. Stoc'k 84 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 28. Śliwowica 0,7 l; szacowana ilość: 4 szt. 29. Whisky Chivas Regal 0,7 l; szacowana ilość: 4 szt. 30. Whisky Jameson 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 31. Wino musujące b/alk Pikolo 0,75 l; szacowana ilość: 2 szt. 32. Koniak francuski Delaitre 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 33. Wyborowa 0,5 l; szacowana ilość: 45 szt. 34. Żołądkowa gorzka 0,5 l; szacowana ilość: 3 szt. 35. Żubrówka 0,5 l; szacowana ilość: 5 szt. 36. Żurawinówka 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt. Część 8: Część 8: piwo, napoje, soki:1. Pepsi 0,2 l; szacowana ilość: 300 szt. 2. Piwo Budweizer 0,5l; szacowana ilość: 230 szt. 3. Piwo Fortuna Czarna 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 150 szt. 4. Piwo Grolsch 0,45 l; szacowana ilość: 40 szt. 5. Piwo Warka 0% 0,5 l; szacowana ilość: 30 szt. 6. Piwo Heineken 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 150 szt. 7. Piwo Żywiec bezalkoholowe 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 20 szt. 8. Piwo Lech bezalkoholowe 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 450 szt. 9. Piwo Paulaner Natur 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 150 szt. 10. Piwo Pilsner 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 110 szt. 11. Piwo Pilsner 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 350 szt. 12. Piwo Żywiec 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 600 szt. 13. Piwo Heineken 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 20 szt. 14. Piwo Lech 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 10 szt. 15. Piwo lane KEG - butelka szklana; szacowana ilość: 30 l16. Sok czarna porzeczka 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 20 szt. 17. Sok grejfrutowy 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 20 szt. 18. Sok jabłkowy 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 270 szt. 19. Sok pomarańczowy 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 270 szt. 20. Sok pomidorowy 0,3 l - 100% sok, szklana butelka; szacowana ilość: 100 szt. 21. Woda gaz./niegaz. 1 l; szacowana ilość: 250 szt. 22. Woda gazowana / niegazowana 1,5 l; szacowana ilość: 150 szt. 23. Woda niegazowana 5 l - butelka plastikowa; szacowana ilość: 350 szt. Część 9: Część 9: napoje gazowane, niegazowane:1. Coca Cola Light 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 60 szt. 2. Coca-Cola 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 700 szt. 3. Coca-Cola 1 l; szacowana ilość: 10 szt. 4. Fanta 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 40 szt. 5. Fanta 0,85 l; szacowana ilość: 10 szt. 6. Sok czarna porzeczka 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 100 szt. 7. Sok grejfrutowy 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 100 szt. 8. Sok pomarańczowy 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 600 szt. 9. Sok jabłkowy 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 600 szt. 10. Sok jabłkowy naturalny tłoczony 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 20 szt. 11. Sok naturalny 0,85 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 220 szt. 12. Sprite 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 160 szt. 13. Sprite 0,85 l; szacowana ilość: 10 szt. 14. Tonic Kinley 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 160 szt. 15. Tonic Kinley 1 l; szacowana ilość: 10 szt. 16. Woda gazowana / niegazowana 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 2000 szt. 17. Woda gazowana / niegazowana 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 40 szt. 18. Woda gazowana mocny gaz 0,5 l; szacowana ilość: 150 szt. Część 10: Część 10: ryby świeże i przetworzone:1. Filet z karpia; szacowana ilość: 5 kg 2. Filet z łososia; szacowana ilość: 30 kg 3. Karp świeży - tuszka; szacowana ilość: 70 kg 4. Kawior czarny 75 g; szacowana ilość: 7 szt. 5. Kawior czerwony 75 g; szacowana ilość: 7 szt. 6. Krewetki świeże; szacowana ilość: 5 kg 7. Łosoś wędzony 100g - filet; szacowana ilość: 25 szt. 8. Łosoś wędzony 500g - filet; szacowana ilość: 5 szt. 9. Makrela wędzona; szacowana ilość: 3 kg 10. Ryba w puszce 170 g; szacowana ilość: 180 szt. 11. Węgorz wędzony - tuszka; szacowana ilość: 3 kg 12. Matiasy; szacowana ilość: 5 kg 13. Dorada 250/330 - cała, patroszona; szacowana ilość: 80 kg 14. Halibut - tuszka; szacowana ilość: 5 kg 15. Szczupak świeży - tuszka; szacowana ilość: 10 kg Część 11: Część 11: artykuły mleczarskie:1. Jogurt naturalny 1 kg ; szacowana ilość: 10 szt. 2. Jogurt naturalny 150 g; szacowana ilość: 60 szt. 3. Jogurt naturalny grecki 1 kg ; szacowana ilość: 10 szt. 4. Jogurt owocowy 150 g; szacowana ilość: 650 szt. 5. Margaryna 250 g; szacowana ilość: 20 kg 6. Masło 10 g - zawartość tłuszczu 82%; szacowana ilość: 100 szt. 7. Masło extra 82% - zawartość tłuszczu 82%; szacowana ilość: 310 kg 8. Mleko 3,2% 1 l - niesłodzone, w kartonach papierowych; szacowana ilość: 1200 l9. Mleko zagęszczone 0,5 l; szacowana ilość: 6 szt. 10. Ser biały - twaróg półtłusty; szacowana ilość: 100 kg 11. Ser camembert 120 g - jakości nie gorszej niż lazur; szacowana ilość: 10 kg 12. Ser feta 270 g - pełnotłusty; szacowana ilość: 10 kg 13. Ser mascarpone 250 g - opakowania pojedyncze; szacowana ilość: 15 kg 14. Ser mozarella biała 125 g - opakowania pojedyncze; szacowana ilość: 25 kg 15. Ser parmezan - twardy (nie tarty); szacowana ilość: 15 kg 16. Ser plastry 150g; szacowana ilość: 3 szt. 17. Ser pleśniowy - z żółtą pleśnią; szacowana ilość: 10 kg 18. Ser pleśniowy - z niebieską pleśnią; szacowana ilość: 20 kg 19. Ser pleśniowy brie 200 g - klasyczny; szacowana ilość: 50 szt. 20. Ser żółty I/40% - ser dobrej jakości z dziurami; szacowana ilość: 90 kg 21. Ser Mimmolle - barwinik: annato, tłuszcz: 28 %; szacowana ilość: 25 kg 22. Serki topione mix 90g; szacowana ilość: 5 szt. 23. Śmietana 18% 250 g - kubki; szacowana ilość: 5 szt. 24. Śmietana 30% 1 L; szacowana ilość: 5 szt. 25. Śmietana 36% 1 L - kubki, kartony papierowe; szacowana ilość: 500 szt. 26. Śmietana fix 10 g; szacowana ilość: 10 szt. 27. Śmietanka do kawy 10g; szacowana ilość: 20 szt. 28. Mleczko kokosowe 1 l; szacowana ilość: 30 szt. 29. Śmietana 33% 1 L; szacowana ilość: 680 szt. 30. Rolada – ser kozi 200g; szacowana ilość: 5 szt. 31. Ser smażony 200 g; szacowana ilość: 5 szt. 32. Ser biały ziarnisty 150 g; szacowana ilość: 5 szt. 33. Kefir 0,25 l; szacowana ilość: 5 szt. 34. Mleko roślinne; szacowana ilość: 110 l35. Ser pleśniowy - srebrzysty; szacowana ilość: 15 kg 36. Ser błękitny wiórki; szacowana ilość: 3 kg 37. Ser podpuszczkowy 290 g - wyrób wiejski ekologiczny, ręcznie wyrabiany, z orzechami; szacowana ilość: 110 szt. 38. Ser gorgonzola; szacowana ilość: 10 kg 39. Serek wiejski 200 g; szacowana ilość: 5 szt. 40. Ser Cheddar; szacowana ilość: 2 kg Część 12: Część 12: warzywa i ryby mrożone, owoce i warzywa przetworzone:1. Ananas 580 g; szacowana ilość: 5 szt. 2. Borowik kostki 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 3. Borowik mrożony 2,5 kg - cały; szacowana ilość: 30 szt. 4. Brokuł róża 2,5 kg - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 30 szt. 5. Brukselka 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 6. Brzoskwinie 850 g; szacowana ilość: 10 szt. 7. Bułka bankietowa; szacowana ilość: 500 szt. 8. Ciast półfrancuskie mrożone; szacowana ilość: 15 kg 9. Dorsz filet b/s; szacowana ilość: 5 kg 10. Fasolka żółta 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 11. Filet z sandacza mrożony - bez lodu; szacowana ilość: 10 kg 12. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg ; szacowana ilość: 20 kg 13. Frytka prosta gruba 2,5 kg - 9mm, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 10 szt. 14. Frytki Croquettes 2,5; szacowana ilość: 10 szt. 15. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg - gruba do steku, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 110 szt. 16. Frytki Julienne 2,5 kg - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 20 szt. 17. Frytki Wedges grube 2,5 kg - ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 90 szt. 18. Frytki z batatów 2,5kg ; szacowana ilość: 5 szt. 19. Frytura 22 l; szacowana ilość: 20 szt. 20. Fasola czerwona konserwowa 400g; szacowana ilość: 20 szt. 21. Groszek 2,5 kg - Produkt I-gatunku; szacowana ilość: 10 szt. 22. Gruszka w syrop ie 850 g - połówki; szacowana ilość: 5 szt. 23. Halibut dzwonki - kalibrowany (szt. ok. 200-220g); szacowana ilość: 25 kg 24. Kalafior róża 2,5 kg - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 30 szt. 25. Kapary 720 g; szacowana ilość: 15 szt. 26. Kapary jabłkowe 1 l; szacowana ilość: 25 szt. 27. Koncentrat pomidorowy 1 l; szacowana ilość: 5 szt. 28. Koncentrat pomidorowy 200 g - koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany; szacowana ilość: 35 szt. 29. Kurki mrożone 2,5 kg - cała; szacowana ilość: 35 szt. 30. Malina 2,5 kg - malina cała,produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 80 szt. 31. Marchew młoda 2,5 kg mini - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 30 szt. 32. Marchew z groszkiem 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 33. Miruna filet ze skórą; szacowana ilość: 15 kg 34. Morele suszone; szacowana ilość: 2 kg 35. Ogórki konserwowe 1 kg ; szacowana ilość: 80 szt. 36. Okoń nilowy filet; szacowana ilość: 10 kg 37. Oliwki czarne 900 g; szacowana ilość: 10 szt. 38. Oliwki zielone 900 g; szacowana ilość: 10 szt. 39. Papryka konserwowa 650 g; szacowana ilość: 15 kg 40. Pieczarki konserwowe 780 g; szacowana ilość: 10 szt. 41. Pieczywo czosnkowe (36 szt. w kartonie); szacowana ilość: 20 op 42. Pieprz zielony w zalewie 670 g; szacowana ilość: 5 szt. 43. Pomidory w puszce 400 g; szacowana ilość: 30 szt. 44. Pstrąg patroszony z głową; szacowana ilość: 3 kg 45. Rodzynki sułtańskie - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 10 kg 46. Pierożki włoskie mrożone ze szparagami i migdałami - 60% zawartości nadzienia; szacowana ilość: 120 kg 47. Sos cytrynowo-maślany 750g; szacowana ilość: 1 szt. 48. Szparagi mrożone białe; szacowana ilość: 10 kg 49. Szparagi mrożone zielone; szacowana ilość: 30 kg 50. Szparagi konserwowe 330 g; szacowana ilość: 15 szt. 51. Szpinak mrożony 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 52. Szyjki rakowe; szacowana ilość: 2 kg 53. Truskawka 2,5 kg - truskawka cała; szacowana ilość: 20 szt. 54. Wiśnie drylowane 2,5 kg ; szacowana ilość: 2 szt. 55. Włoszczyzna paski 2,5 kg ; szacowana ilość: 1 szt. 56. Kukurydza konserwowa 340g; szacowana ilość: 20 szt. 57. Maślaki konserwowe 850g; szacowana ilość: 15 szt. Część 13: Część 13: różne artykuły spożywcze:1. Barszcz czerwony koncentrat 0,33 l; szac. ilość: 60 szt. 2. Bazylia 250 g; szac. ilość: 2 szt. 3. Borówka 300 g; szac. ilość: 10 szt. 4. Budyń bez cukru 35 g; szac. ilość: 30 szt. 5. Cannoli sycylijskie; szac. ilość: 250 szt. 6. Chałwa 250 g; szac. ilość: 5 szt. 7. Chili 20 g; szac. ilość: 5 szt. 8. Chrzan 860 g; szac. ilość: 40 szt. 9. Chrzan vasabi zielony 170 g; szac. ilość: 2 szt. 10. Ciecierzyca; szac. ilość: 5 kg 11. Creme Brulee; szac. ilość: 2 l12. Crunchy; szac. ilość: 2 kg 13. Cukier 1 kg ; szac. ilość: 260 kg 14. Cukier cynamonowy 200g; szac. ilość: 3 szt. 15. Cukier porcjowany 5g - Opakowanie: 200 szt. ; szac. ilość: 15 kg 16. Cukier puder 500 g; szac. ilość: 20 op 17. Cukier trzcinowy 5 g - Opakowanie: 200 szt. ; szac. ilość: 8 kg 18. Cukier waniliowy 30 g; szac. ilość: 290 szt. 19. Curry 20 g; szac. ilość: 15 szt. 20. Cynamon 100 g; szac. ilość: 25 szt. 21. Czarnuszka nasiona 200 g; szac. ilość: 3 szt. 22. Czekolada gorzka 100 g - min. 60% kakao; szac. ilość: 10 szt. 23. Czereśnie koktajlowe 370 g; szac. ilość: 1 szt. 24. Czosnek granulowany 0,5 kg ; szac. ilość: 1 szt. 25. Delikat do drobiu 0,6 kg ; szac. ilość: 3 szt. 26. Delikat do mięs 0,6 kg ; szac. ilość: 3 szt. 27. Delikat grill do mięs 0,6 kg ; szac. ilość: 2 szt. 28. Drożdże suszone 8 g; szac. ilość: 200 szt. 29. Dżem / powidła porcjowane 25 g; szac. ilość: 50 szt. 30. Dżem 280 g; szac. ilość: 80 szt. 31. Estragon 10 g; szac. ilość: 8 szt. 32. Figa; szac. ilość: 15 szt. 33. Frużelina 380 g; szac. ilość: 5 szt. 34. Galaretka 75 g; szac. ilość: 570 szt. 35. Gałka muszkatałowa 20g; szac. ilość: 5 szt. 36. Gnocchi ziemniaczane; szac. ilość: 5 kg 37. Goździki 10 g; szac. ilość: 45 szt. 38. Grzyby suszone 20 g; szac. ilość: 850 szt. 39. Gwiazdka anyżu 100 g; szac. ilość: 8 szt. 40. Herbatniki korzenne; szac. ilość: 4 kg 41. Imbir marynowany do sushi 190 g; szac. ilość: 2 szt. 42. Imbir mielony 30g; szac. ilość: 35 szt. 43. Jabłka prażone 900 ml - nie mus, jabłka w kawałkach; szac. ilość: 440 szt. 44. Jałowiec mielony 200 g; szac. ilość: 2 szt. 45. Jałowiec owoc 125 g; szac. ilość: 2 szt. 46. Kajmak 510 g; szac. ilość: 2 szt. 47. Kakao 250 g; szac. ilość: 2 szt. 48. Kasza jęczmienna 1 kg ; szac. ilość: 2 kg 49. Kasza manna 1 kg ; szac. ilość: 2 kg 50. Kasza pęczak 1 kg ; szac. ilość: 2 szt. 51. Kawa mielona 0,5 kg - 100% Arabica 0% Robusta; szac. ilość: 35 szt. 52. Kawa rozpuszczalna 200 g - w 100% z ziaren kawy; szac. ilość: 40 szt. 53. Ketchup 3000 g; szac. ilość: 10 op 54. Kluski śląskie; szac. ilość: 70 kg 55. Kmin rzymski mielony 15 g; szac. ilość: 5 szt. 56. Kmin ziarno 20g; szac. ilość: 5 szt. 57. Kolendra świeża doniczka; szac. ilość: 20 szt. 58. Krakersy solone 180 g; szac. ilość: 12 szt. 59. Krem balsamiczny 0,5 l; szac. ilość: 1 l60. Krem waniliowy 105 g; szac. ilość: 10 szt. 61. Kucharek 1 kg ; szac. ilość: 18 szt. 62. Kurkuma 20 g; szac. ilość: 2 szt. 63. Kwasek cytrynowy 0.5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 64. Laska cynamonu 125 g; szac. ilość: 20 op 65. Liść laurowy 200 g; szac. ilość: 5 szt. 66. Lubczyk suszony 8 g; szac. ilość: 3 szt. 67. Majeranek 0,5 kg ; szac. ilość: 5 szt. 68. Majonez 700 ml; szac. ilość: 40 szt. 69. Makaron domowy 250 g; szac. ilość: 110 szt. 70. Makaron kokardki 1500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 71. Makaron lazagne 500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 72. Makaron łazanki 250 g; szac. ilość: 4 szt. 73. Makaron muszelki 500 g; szac. ilość: 3 szt. 74. Makaron nitki 250 g; szac. ilość: 45 szt. 75. Makaron penne 1000 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 10 szt. 76. Makaron ryżowy; szac. ilość: 3 kg 77. Makaron sepia 1500g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 78. Makaron spaghetti 500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 79. Makaron tagiatella z sepią 1500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 80. Makaron wstążki tagiatella 1500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 81. Marynata do drobiu 700 g; szac. ilość: 1 szt. 82. Marynata do wieprzowiny 750 g; szac. ilość: 2 szt. 83. Marynata do wołowiny 750 g; szac. ilość: 2 szt. 84. Masa makowa 850 g; szac. ilość: 2 szt. 85. Mąka tortowa 1 kg ; szac. ilość: 400 kg 86. Mąka ziemniaczana; szac. ilość: 30 kg 87. Migdały płatki 600 g; szac. ilość: 25 szt. 88. Miód 15 g; szac. ilość: 380 szt. 89. Miód pszczeli 1000 g; szac. ilość: 35 szt. 90. Miód regionalny 170 g - Polski miód; szac. ilość: 10 szt. 91. Musztarda Francuska 1 kg - z gorczycą; szac. ilość: 15 szt. 92. Musztarda Stołowa 0,9 kg; szac. ilość: 30 szt. 93. Musztarda typu Dijon Oryginalna Francuska 215 g; szac. ilość: 5 szt. 94. Nasiona słonecznika łusk. 1 kg ; szac. ilość: 1 szt. 95. Nutella 350 g; szac. ilość: 2 szt. 96. Ocet 0,5 l; szac. ilość: 80 szt. 97. Ocet balsamiczny 0,5 l; szac. ilość: 38 szt. 98. Ocet winny 0,5 L/jabłkowy; szac. ilość: 68 szt. 99. Olej 5 l; szac. ilość: 35 szt. 100. Olej sezamowy 1000 ml; szac. ilość: 1 szt. 101. Olej truflowy 250 ml; szac. ilość: 5 szt. 102. Oliwa z oliwek virgine 1000 ml - z pierwszego tłoczenia; szac. ilość: 10 szt. 103. Oregano 250 g; szac. ilość: 2 szt. 104. Orzech włoski 1 kg ; szac. ilość: 12 szt. 105. Owoce suszone mieszanka; szac. ilość: 5 kg 106. Pałeczki czekoladowe 125 g; szac. ilość: 60 szt. 107. Panierka do mięs, ryb i warzyw 3 kg - z aromatem papryki; szac. ilość: 7 szt. 108. Papryka ostra 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 109. Papryka słodka 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 110. Papryka wędzona proszek 20 g; szac. ilość: 2 szt. 111. Pasty różne w tubkach 70 g; szac. ilość: 5 szt. 112. Paszt. et 50 g; szac. ilość: 10 szt. 113. Peperoni papryczki 1,5 kg ; szac. ilość: 1 szt. 114. Pestki dyni; szac. ilość: 2 kg 115. Physalis; szac. ilość: 30 szt. 116. Pieprz biały mielony 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 117. Pieprz cytrynowy 900 g; szac. ilość: 1 szt. 118. Pieprz czarny ziarnisty 1 kg ; szac. ilość: 1 szt. 119. Pieprz kolorowy 0,15 kg ; szac. ilość: 10 szt. 120. Pieprz mielony czarny 0,5 kg ; szac. ilość: 7 szt. 121. Pieprz młotkowany 700g; szac. ilość: 2 szt. 122. Pieprz różowy (czerwony) ziarnisty 90 g; szac. ilość: 8 szt. 123. Pietruszka suszona 10 g; szac. ilość: 130 szt. 124. Pikantny sos chilli i pomidorowy 1 l; szac. ilość: 1 szt. 125. Pistacje 200 g; szac. ilość: 5 szt. 126. Płatki śniadaniowe 0,6 kg ; szac. ilość: 5 kg 127. Pomidor suszony 900 g; szac. ilość: 28 kg 128. Posypka cukiernicza 80 g; szac. ilość: 8 szt. 129. Primerba czerwona pesto 340 g; szac. ilość: 1 szt. 130. Proszek do pieczenia 30 g; szac. ilość: 140 szt. 131. Przyprawa do zup magii 1 l; szac. ilość: 4 szt. 132. Przyprawa gyros 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 133. Rama do smażenia; szac. ilość: 1 l 134. Rozmaryn 200 g; szac. ilość: 2 szt. 135. Rurki czekoladowe 800 g; szac. ilość: 25 szt. 136. Rurki waflowe 1 kg ; szac. ilość: 3 kg 137. Ryż czerwony; szac. ilość: 3 kg 138. Ryż długoziarnisty 1 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 10 kg 139. Ryż jaśminowy 1 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 3 kg 140. Ryż paraboliczny 1 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 3 kg 141. Ryż włoski arborio do risotto 0,5 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 3 kg 142. Sałatka z wodorostów 150 g; szac. ilość: 1 szt. 143. Sezam 200 g; szac. ilość: 5 szt. 144. Skórka pomarańczowa 100 g; szac. ilość: 20 szt. 145. Słone paluszki 100 g; szac. ilość: 10 szt. 146. Soczewica czarna; szac. ilość: 25 kg 147. Soczewica zielona 1 kg ; szac. ilość: 1 kg 148. Sok z limonki 0,75 l; szac. ilość: 2 szt. 149. Sok z suszonych śliwek 0,75 l - 100% sok; szac. ilość: 35 szt. 150. Sos barbecue 1l; szac. ilość: 1 szt. 151. Sos do deserów czekoladowy 1 l; szac. ilość: 60 szt. 152. Sos do deserów owocowy 1 l; szac. ilość: 60 szt. 153. Sos miodowo-musztardowy 1 l; szac. ilość: 1 szt. 154. Sos sałatkowo-ogrodowy 0,7 kg ; szac. ilość: 1 szt. 155. Sos sałatkowy Cesar 1 l; szac. ilość: 30 szt. 156. Sos serowo-brokułowy 0,9 kg ; szac. ilość: 1 szt. 157. Sos sojowy 150 ml; szac. ilość: 20 szt. 158. Sos z chilli 200 g; szac. ilość: 2 szt. 159. Sos z zielonym pieprzem 0,85 kg ; szac. ilość: 1 szt. 160. Sól 1 kg; szac. ilość: 80 kg 161. Sól morska w płatkach (biała) - typu Maldon; szac. ilość: 2 kg 162. Sól peklowa 1 kg ; szac. ilość: 10 kg 163. Syrop amaretto 0,7 l; szac. ilość: 3 szt. 164. Syrop Grenadina 0,5 l; szac. ilość: 1 szt. 165. Syrop herbaciany/owocowy 1 l - wyrób na bazie skoncentrowanych składników roślinnych; szac. ilość: 25 szt. 166. Syrop malinowy 0,5 l; szac. ilość: 10 szt. 167. Syrop mojito 0,7 l; szac. ilość: 3 szt. 168. Syrop waniliowy 0,7 l; szac. ilość: 3 szt. 169. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska; szac. ilość: 20 kg 170. Tabasco 50/60 ml; szac. ilość: 1 szt. 171. Tortellini 250 g; szac. ilość: 1 szt. 172. Tortilla pszenna 200 g - 5 szt. w opakowaniu; szac. ilość: 20 op 173. Tymianek 300 g; szac. ilość: 3 szt. 174. Vegeta 1 kg ; szac. ilość: 10 szt. 175. Vol-Au-Vent; szac. ilość: 250 szt. 176. Wafelek do lodów; szac. ilość: 1000 szt. 177. Wafle Grześki 36 g; szac. ilość: 10 szt. 178. Wafle miseczki; szac. ilość: 10 szt. 179. Wafle serduszka 1 kg ; szac. ilość: 2 kg 180. Wiśnie drylowane 720 g; szac. ilość: 2 szt. 181. Wiśnie w syrop ie 200 g; szac. ilość: 2 szt. 182. Ziele angielskie 500 g; szac. ilość: 8 szt. 183. Zioła prowansalskie 500 g; szac. ilość: 2 szt. 184. Żelatyna 1 kg ; szac. ilość: 3 szt. 185. Żurawina 720g; szac. ilość: 40 szt. 186. Żurawina suszona 1 kg ; szac. ilość: 12 szt. 187. Kasza gryczana; szac. ilość: 2 kg 188. Groch łuskany; szac. ilość: 4 kg 189. Rurka włoska 450 g - opakowanie: 16 szt. ; szac. ilość: 6 op Część 14: Część 14: pieczywo (UWAGA: dostawa od 1 szt. / 1 litra / 0,5 kg, dostarczana każda ilość zamawianego towaru):1. Bułka duża; szacowana ilość: 400 szt. 2. Bułka mała 50 g; szacowana ilość: 600 szt. 3. Bułka tarta; szacowana ilość: 15 kg 4. CHLEB bezglutenowy; szacowana ilość: 20 szt. 5. Chleb ciemny żytni 400g; szacowana ilość: 70 szt. 6. Chleb do żuru; szacowana ilość: 25 szt. 7. Chleb graham; szacowana ilość: 70 szt. 8. Chleb razowy; szacowana ilość: 90 szt. 9. Chleb słonecznikowy; szacowana ilość: 80 szt. 10. Chleb tostowy; szacowana ilość: 25 szt. 11. Chleb typu pumpernikiel; szacowana ilość: 1 kg 12. Chleb wiejski 1,5 kg; szacowana ilość: 15 szt. 13. Chleb wieloziarnisty; szacowana ilość: 70 szt. 14. Chleb zwykły 550 g; szacowana ilość: 920 szt. 15. Chleb zwykły krojony 550 g; szacowana ilość: 130 szt. 16. Chleb żytni; szacowana ilość: 70 szt. 17. Groszek ptysiowy; szacowana ilość: 2 kg 18. Drożdżówka; szacowana ilość: 1000 szt. 19. Bułka do hamburgerów; szacowana ilość: 10 szt. 20. Zakwas do żuru; szacowana ilość: 3 l Część 15: Część 15: wina:1. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) białe półsłodkie - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 15 szt. 2. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) czerwone półsłodkie - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 3. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 42 szt. 4. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) czerwone półwytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 32 szt. 5. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 55 szt. 6. Wino szczepu Viura białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt. 7. Wino szczepu Tempranillo czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 15 szt. 8. Riesling wino białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 9. Wino szczepu Sauvignon białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 32 szt. 10. Wino szczepu Cabernet Sauvignon czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 25 szt. 11. AOC Bordeaux Francja białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 12. AOC Bordeaux Francja czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 13. Wino szczep Chardonnay białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 14. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 15. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 20 szt. 16. Wino szczepu Shiraz (Australia) czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 17. Wino szczepu Merlot czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 55 szt. 18. Champagne Francja biały wytrawny - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 19. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 20. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 20 szt. 21. Wino czerwone wytrawne Chianti Classico (Toskania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 22. Wino czerwone wytrawne Chianti Riserva (Toskania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 23. Wino musujące białe półsłodkie - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 24. Wino czerwone wytrawne Reserva (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 25. Wino białe wytrawne Albarino (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 26. Wino białe wytrawne Sauvignon (Nowa Zelandia) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 27. Wino czerwone wytrawne Malbec (Argentyna) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 28. Wino białe wytrawne Sauvignon Blanc (Francja) - butelka 0,187 l; szacowana ilość: 5 szt. 29. Wino czerwone wytrawne Cabernet Sauvignon (Francja) - butelka 0,187 l; szacowana ilość: 5 szt. 30. Wino czerwone wytrawne Cuatro Tierras (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 31. AC Cotes Rhone białe wytrawne (Francja) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 32. DOC GWP Cava, białe półwytrawne (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 33. DO Rias Baixas 100% Albarino białe wytrawne (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 34. DOC Primitivo Di Manduria czerwone wytrawne (Włochy) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 15 szt. 35. AC Cotes Rhone czerwone wytrawne (Francja) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 36. IGP PAYS D'OC czerwone wytrawne (Francja) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 37. Panorama Macabeo białe półwytrawne (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 60 szt. 38. Wino musujące białe wytrawne - butelka 0,2 l; szacowana ilość: 30 szt. 39. Wino stołowe 5 L białe wytrawne - w kartonie; szacowana ilość: 15 szt. 40. Wino stołowe 5 L czerwone wytrawne - w kartonie; szacowana ilość: 15 szt. Część 16: Część 16: herbata:1. Herbata czarna Cejlońska, op . 1000 kopert - każdy woreczek herbaty zapakowany w indywidualnej kopercie, kraj pochodzenia: Sri Lanka, skład: 100% czarna herbata cejlońska, zebrana i zapakowana w Sri Lance (Cejlon); szacowana ilość: 3 op 2. Herbata czarna z aromatem miodu i imbiru, op . 25 kopert - zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat miodu: 3,5%, aromat imbiru: 2,5%, op akowanie: 25 torebek 1g zapakowanych w indywidualne kop erty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 3. Herbata Earl Grey, op. 100 kopert - herbata czarna cejlońska aromatyzowana olejkiem z pomarańczy bergamoty, 100 torebek ekspresowych z zawieszką w indywidualnych kop ertach, kraj pochodzenia: Sri Lanka; szacowana ilość: 4 op 4. Herbata miętowa, op . 25 kopert - herbata czarna cejlońska z aromatem mięty min. 5,7%, 25 torebek ekspresowych 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 5 op 5. Herbata mango i truskawka, op. 25 kopert - czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki i mango, 25 torebek ekspresowych 2g z etykietą zapakowanych w koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 6. Herbata waniliowa, op. 25 kopert - herbata czarna cejlońska z aromatem wanilii, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 7. Herbata maracuja, granat i wiciokrzew, op. 25 kopert - herbata czarna cejlońska z aromatem maracui, granatu i wiciokrzewu, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 8. Herbata - mieszanka owocowo-ziołowa z przyprawami, op. 25 kopert - mieszanka owocowo-ziołowa z aromatem malin, pomarańczy, truskawek i cynamonu, 25 torebek ekspresowych 1,5g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 9. Herbata czarna Cejlońska, op. 100 kopert - skład: 100% czysta cejlońska czarna herbata bez dodatków, kraj pochodzenia: Sri Lanka region Uva, Dimbula, Nuwara Eliya, zebrana i zapakowana w Republice Sri Lanki (Cejlon), 100 torebek ekspresowych 2g z etykietą w indywidualnych kopertach.; szacowana ilość: 14 op 10. Herbata zielona, op. 100 kopert - naturalna cejlońska zielona herbata, bez dodatków, 100 torebek 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 11. Herbata truskawkowa, op. 25 kopert - czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 12. Herbata brzoskwiniowa, op. 25 kopert - czarna herbata cejlońska z aromatem brzoskwini, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 13. Herbata czerwona Pu-erh, op. 20 kopert - naturalna czerwona herbata bez dodatków, 20 torebek ekspresowych z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 14. Herbata czarna z aromatem pomarańczy i gruszki, op. 25 kopert - zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat pomarańczy: 4%, aromat gruszki: 2%, opakowanie: 25 torebek 2g z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 15. Zielona herbata z kwiatami jaśminu op. 20 kop ert - zawartość: chińska zielona herbata, płatki jaśminu: 1%, opakowanie: 20 stożkowych torebek 2g zapakowanych we folię.; szacowana ilość: 5 op Część 17: Część 17: jaja:1. Jaja kl. L; szacowana ilość: 9500 szt. 2. Jaja z wolnego wybiegu - jaja z wolnego wybiegu; szacowana ilość: 500 szt. Część 18: Część 18: wędliny:1. Kabanos wieprzowy; szacowana ilość: 40 kg 2. Kiełbasa biała - min.80% mięsa; szacowana ilość: 10 kg 3. Kiełbasa myśliwska - min. 80% mięsa; szacowana ilość: 2 kg 4. Kiełbasa śląska - min. 80% mięsa; szacowana ilość: 10 kg 5. Parówki wieprzowe cienkie - pakowane próżniowo po 2 szt. , min. 90% mięsa; szacowana ilość: 10 kg 6. Szynka gotowana - min. 90% mięsa szynki; szacowana ilość: 85 kg 7. Kaszanka; szacowana ilość: 5 kg 8. Krakowska sucha; szacowana ilość: 10 kg 9. Szynka konserwowa - min. 80% mięsa, nie mielonka; szacowana ilość: 25 kg 10. Szynka z tłuszczykiem - min. 90% mięsa szynki; szacowana ilość: 55 kg 11. Salami z pieprzem; szacowana ilość: 4 kg 12. Kiełbaski śląskie cienkie; szacowana ilość: 110 kg 13. Szynka chorizo; szacowana ilość: 1 kg 14. Półgęsek wędzony; szacowana ilość: 3 kg 15. Kabanosy z gęsi; szacowana ilość: 3 kg 16. Boczek wędzony; szacowana ilość: 70 kg 17. Rama schabu wędzonego; szacowana ilość: 5 kg 18. Szynka schwarzwaldzka; szacowana ilość: 2 kg 19. Kiełbasa grillowa; szacowana ilość: 10 kg 20. Kiełbasa wiejska; szacowana ilość: 10 kg Część 19: Część 19: kawa, czekolada:1. Kawa w nabojach - w nabojach plastikowych dedykowanych do ekspresu do kawy LAVAZZA Espresso point; szacowana ilość: 1250 szt. 2. Kawa ziarnista 1 kg - 100% arabica; szacowana ilość: 200 kg 3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg - gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao; szacowana ilość: 15 kg 04/ZP/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15000000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Wielkopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Wielkopolskie |