Przetarg 11877741 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy...

   
Analizuj Zamówienie 11877741
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-05
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

Część 1: Część 1: drób (świeży):1. Filet z kurczaka - kalibrowany (s
zt. ok. 150g); szacowana ilość: 240 kg 2. Filet z gęsi - kalibrowany (szt. ok. 600g); szacowana ilość: 5 kg 3. Filet z indyka; szacowana ilość: 5 kg 4. Indyk tusza; szacowana ilość: 10 kg 5. Kaczka świeża - świeża patroszona bez podrobów; szacowana ilość: 20 kg 6. Kurczak świeży - świeży; szacowana ilość: 140 kg 7. Noga z gęsi - świeża; szacowana ilość: 5 kg 8. Porcje rosołowe z kurczaka - świeże; szacowana ilość: 230 kg 9. Skrzydła z indyka; szacowana ilość: 60 kg 10. Udka z kurczaka - świeże, kalibrowane (szt. ok. 200-250g); szacowana ilość: 10 kg 11. Wątróbka drobiowa; szacowana ilość: 10 kg 12. Gęś tusza; szacowana ilość: 5 kg 13. Smalec z gęsi; szacowana ilość: 25 kg 14. Szyje indycze; szacowana ilość: 5 kg 15. Noga z kaczki - świeża; szacowana ilość: 150 kg 16. Porcje rosołowe z gęsi - świeże z szyją; szacowana ilość: 5 kg 17. Wątróbka indycz - świeża; szacowana ilość: 5 kg 18. Filet z kaczki - Świeży, kalibrowany (szt. ok. 200g); szacowana ilość: 10 kg

Część 2: Część 2: mięsa (świeże):1. Boczek surowy; szacowana ilość: 65 kg 2. Udziec cielęcy - kulka; szacowana ilość: 150 kg 3. Karkówka b/k; szacowana ilość: 20 kg 4. Mielone; szacowana ilość: 50 kg 5. Polędwica wołowa; szacowana ilość: 28 kg 6. Polędwiczki wieprzowe; szacowana ilość: 210 kg 7. Policzki wołowe - odbłonione; szacowana ilość: 5 kg 8. Schab b/k; szacowana ilość: 35 kg 9. Słonina; szacowana ilość: 20 kg 10. Smalec wieprzowy; szacowana ilość: 30 kg 11. Udziec wieprzowy z kością - 10-12 kg /1szt. ; szacowana ilość: 10 kg 12. Wątroba wieprzowa; szacowana ilość: 3 kg 13. Wołowina extra zrazowa - bez żył i przerostów szeroka; szacowana ilość: 160 kg 14. Prosiak - ok. 15 kg /1szt. ; szacowana ilość: 10 kg 15. Pręga wołowa; szacowana ilość: 10 kg 16. Kości wędzone od schabu; szacowana ilość: 5 kg 17. Łop atka wieprzowa; szacowana ilość: 45 kg 18. Wołowina gulaszowa; szacowana ilość: 5 kg 19. Schab z kością; szacowana ilość: 10 kg 20. Comber jagnięcy; szacowana ilość: 3 kg 21. Kości wieprzowe ze schabu; szacowana ilość: 5 kg 22. Szynka myszka; szacowana ilość: 5 kg 23. Szponder wołowy - świeży; szacowana ilość: 5 kg

Część 3: Część 3: lody:1. Lody gastronomiczne, waniliowe, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość pasty waniliowej min. 2%, zawartość kawałków wanilii min. 0,65%; szacowana ilość: 230 szt. 2. Lody gastronomiczne, czekoladowe z kawałkami czekolady, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość płatków czekoladowych min. 16%; szacowana ilość: 40 szt. 3. Lody gastronomiczne, słodki orzech laskowy, kuweta 2800g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 20%, zawartość orzecha laskowego w formie pasty min. 4%; szacowana ilość: 20 szt. 4. Lody gastronomiczne, pistacjowe, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość orzechów pistacjowych min. 0,1%, zawartość pistacji w formie pasty min. 5%; szacowana ilość: 10 szt. 5. Lody gastronomiczne, o smaku gumy balonowej, kuweta 2780g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 20%; szacowana ilość: 4 szt. 6. Lody gastronomiczne, jogurtowe z wkręconym sosem porzeczkowym, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość jogurtu naturalnego w produkcie min. 25%, zawartość śmietanki min. 17%, zawartość sosu porzeczkowego min. 15% (czarna porzeczka); szacowana ilość: 5 szt. 7. Lody gastronomiczne, sorbetowe truskawkowe, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość truskawki w produkcie min. 40%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych; szacowana ilość: 20 szt. 8. Lody gastronomiczne, z mango, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość puree z mango min. 20%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych; szacowana ilość: 5 szt. 9. Lody gastronomiczne, sorbetowe limonkowe, kuweta 3300g/5000 ml - zawartość soku limonkowego z koncentratu min. 5%; szacowana ilość: 3 szt. 10. Lody gastronomiczne, tarta cytrynowa z bezami, kuweta 3300g/5000 ml - lody bardzo dobrej jakości, smak bez obcych posmaków i zapachów; szacowana ilość: 3 szt. 11. Lody gastronomiczne, słony karmel, kuweta 3100g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 20%, zawartość słonego karmelu min. 4%; szacowana ilość: 10 szt. 12. Lody gastronomiczne, śmietankowe, kuweta 2780g/5000 ml - lody śmietankowe bardzo dobrej jakości, smak śmietany bez obcych posmaków i zapachów; szacowana ilość: 10 szt. 13. Lody gastronomiczne, biszkop towo jagodowe, kuweta 3100g/5000 ml - zawartość śmietanki w produkcie min. 16%, zawartość ciasteczek min. 5%; szacowana ilość: 3 szt. 14. Lody rożki; szacowana ilość: 100 szt.

Część 4: Część 4: dziczyzna:1. Łopatka z dzika b/kości; szacowana ilość: 5 kg 2. Porcja rosołowa z perliczki; szacowana ilość: 5 kg 3. Przepiórka; szacowana ilość: 50 szt. 4. Schab z dzika b/k; szacowana ilość: 220 kg 5. Udziec z łani/jelenia b/k; szacowana ilość: 5 kg 6. Udziec z sarny b/k; szacowana ilość: 120 kg 7. Bażant tusza; szacowana ilość: 5 szt. 8. Kuropatwa tusza; szacowana ilość: 5 szt. 9. Skoki z królika kalibrowane 250g-300g; szacowana ilość: 6 kg 10. Perliczka cała patroszona; szacowana ilość: 10 kg 11. Filet z perliczki; szacowana ilość: 5 kg 12. Mięso gulaszowe jeleń/dzik; szacowana ilość: 35 kg 13. Carpaccio z jelenia; szacowana ilość: 5 kg 14. Drobne z sarny/dzika - szt. ok. 200g; szacowana ilość: 10 kg 15. Comber z jelenia z kostką; szacowana ilość: 5 kg

Część 5: Część 5: owoce, warzywa (świeże):1. Ananas; szacowana ilość: 5 szt. 2. Awokado; szacowana ilość: 25 szt. 3. Bakłażan; szacowana ilość: 5 kg 4. Banany; szacowana ilość: 25 kg 5. Bataty; szacowana ilość: 5 kg 6. Bazylia doniczka XXL; szacowana ilość: 130 szt. 7. Boczniak świeży; szacowana ilość: 5 kg 8. Borówka amerykańska; szacowana ilość: 25 kg 9. Botwinka; szacowana ilość: 5 kg 10. Brokuł świeży; szacowana ilość: 10 szt. 11. Buraki czerwone; szacowana ilość: 420 kg 12. Cebula biała; szacowana ilość: 230 kg 13. Cebula czerwona; szacowana ilość: 190 kg 14. Cebula dymka; szacowana ilość: 2 kg 15. Cebula szalotka; szacowana ilość: 5 kg 16. Cukinia; szacowana ilość: 60 kg 17. Cykoria; szacowana ilość: 5 kg 18. Cytryna; szacowana ilość: 280 kg 19. Czosnek; szacowana ilość: 25 kg 20. Dynia; szacowana ilość: 120 kg 21. Endywia op . 500 g; szacowana ilość: 30 szt. 22. Fasola ziarno; szacowana ilość: 3 kg 23. Granat świeży; szacowana ilość: 10 szt. 24. Grejfrut; szacowana ilość: 30 kg 25. Gruszka; szacowana ilość: 8 kg 26. Imbir świeży; szacowana ilość: 15 kg 27. Jabłka; szacowana ilość: 520 kg 28. Jagody; szacowana ilość: 3 kg 29. Jarmuż; szacowana ilość: 3 kg 30. Kalafior; szacowana ilość: 15 szt. 31. Kapusta biała; szacowana ilość: 20 kg 32. Kapusta biała młoda; szacowana ilość: 470 kg 33. Kapusta czerwona; szacowana ilość: 240 kg 34. Kapusta kiszona; szacowana ilość: 20 kg 35. Kapusta pekińska; szacowana ilość: 2 kg 36. Kapusta włoska; szacowana ilość: 2 kg 37. Kiełki brokułu op . 250 g; szacowana ilość: 10 szt. 38. Kiełki buraczka op . 40 g; szacowana ilość: 30 szt. 39. Kiełki mix op . 250 g; szacowana ilość: 30 szt. 40. Kiełki rzodkiewki op . 250 g; szacowana ilość: 50 szt. 41. Kiwi; szacowana ilość: 5 kg 42. Koper włoski; szacowana ilość: 1 kg 43. Koperek natka - pęczek 25 g; szacowana ilość: 750 pęczek44. Limonka; szacowana ilość: 5 kg 45. Maliny 250 g op .; szacowana ilość: 25 szt. 46. Mandarynki; szacowana ilość: 5 kg 47. Marchew; szacowana ilość: 420 kg 48. Melisa świeża doniczka; szacowana ilość: 5 szt. 49. Melon; szacowana ilość: 10 szt. 50. Mięta świeża doniczka XXL; szacowana ilość: 630 szt. 51. Mikroliście groszku świeże doniczka; szacowana ilość: 420 szt. 52. Ogórek gruntowy; szacowana ilość: 5 kg 53. Ogórek świeży długi szklarniowy; szacowana ilość: 160 kg 54. Ogórki kiszone; szacowana ilość: 5 kg 55. Papryka świeża mix; szacowana ilość: 120 kg 56. Pieczarki świeże; szacowana ilość: 90 kg 57. Pietruszka korzeń; szacowana ilość: 150 kg 58. Pietruszka natka - pęczek 40 g; szacowana ilość: 500 pęczek59. Pomarańcza; szacowana ilość: 350 kg 60. Pomidory; szacowana ilość: 320 kg 61. Pomidory Chery 250 g op .; szacowana ilość: 10 szt. 62. Pomidory koktajlowe 250 g op .; szacowana ilość: 20 szt. 63. Por; szacowana ilość: 80 kg 64. Porzeczka czerwona 200g op .; szacowana ilość: 4 szt. 65. Porzeczka czerwona 500g op .; szacowana ilość: 2 szt. 66. Roszponka 100 g op .; szacowana ilość: 70 szt. 67. Roszponka 500 g op .; szacowana ilość: 5 szt. 68. Rozmaryn doniczka; szacowana ilość: 40 szt. 69. Rozmaryn świeży cięty 100 g op .; szacowana ilość: 5 szt. 70. Rukola 100 g op .; szacowana ilość: 100 szt. 71. Rukola 500 g op .; szacowana ilość: 5 szt. 72. Rzodkiewka - pęczek 200 g; szacowana ilość: 150 pęczek73. Sałata dekoracyjna frisse; szacowana ilość: 50 szt. 74. Sałata lodowa; szacowana ilość: 65 szt. 75. Sałata masłowa (zwykła); szacowana ilość: 10 szt. 76. Sałata rzymska; szacowana ilość: 360 szt. 77. Seler; szacowana ilość: 160 kg 78. Seler naciowy; szacowana ilość: 2 kg 79. Szczawik krwisty świeży doniczka; szacowana ilość: 310 szt. 80. Szczypiorek - pęczek 15 g; szacowana ilość: 300 pęczek81. Szparagi świeże białe; szacowana ilość: 5 kg 82. Szparagi świeże zielone; szacowana ilość: 5 kg 83. Szpinak świeży 125 g op .; szacowana ilość: 10 szt. 84. Śliwka; szacowana ilość: 5 kg 85. Top inambur; szacowana ilość: 3 kg 86. Truskawka; szacowana ilość: 30 kg 87. Tymianek cięty 200 g op .; szacowana ilość: 3 szt. 88. Tymianek doniczka; szacowana ilość: 20 szt. 89. Winogrono białe; szacowana ilość: 80 kg 90. Winogrono czerwone; szacowana ilość: 60 kg 91. Ziemniaki; szacowana ilość: 1000 kg

Część 6: Część 6: ciasto:1. Babeczki kruche słodkie; szacowana ilość: 2 kg 2. Babeczki kruche wytrawne; szacowana ilość: 360 szt. 3. Babka piaskowa; szacowana ilość: 70 kg 4. Beza; szacowana ilość: 10 kg 5. Biszkopt z galaretką i owocami; szacowana ilość: 2 kg 6. Ciastka bankietowe; szacowana ilość: 160 szt. 7. Ciastka kruche; szacowana ilość: 20 kg 8. Ciasto domowe sernik Rosa; szacowana ilość: 2 kg 9. Sernik z białą czekoladą 2000 g - skład: masło o zawartości tłuszczu 83%, mąka tortowa, jaja wiejskie ekologiczne; szacowana ilość: 130 szt. 10. Orzechowiec; szacowana ilość: 2 kg 11. Paj wiśniowy; szacowana ilość: 2 kg 12. Pierniki; szacowana ilość: 2 kg 13. Rolada makowa; szacowana ilość: 2 kg 14. Torcik bezowy; szacowana ilość: 2 kg 15. Tort okolicznościowy; szacowana ilość: 20 kg 16. Mini Deserek; szacowana ilość: 30 szt. 17. Tarta z owocami; szacowana ilość: 2 szt. 18. Tort Delicie 1500 g - skład: masło o zawartości tłuszczu 83%, mąka tortowa, jaja wiejskie ekologiczne; szacowana ilość: 15 szt. 19. Mazurek; szacowana ilość: 2 kg 20. Placek z owocami; szacowana ilość: 25 kg

Część 7: Część 7: alkohole:1. Adwokat 0,5 l; szacowana ilość: 40 szt. 2. Bailes Cream 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 3. Ballantines 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 4. Ballantines 1 l; szacowana ilość: 2 szt. 5. Campari Bitter 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 6. CHOP IN 0,5 l; szacowana ilość: 15 szt. 7. FINLANDIA 0,5 l; szacowana ilość: 5 szt. 8. Gin Seagram's 0,7 l; szacowana ilość: 5 szt. 9. Grzaniec 1 l; szacowana ilość: 35 szt. 10. Whisky Charleys 0,7; szacowana ilość: 10 szt. 11. Hubertówka 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt. 12. Jack Daniel's 0,7 l; szacowana ilość: 5 szt. 13. Jagermeister 1 l; szacowana ilość: 3 szt. 14. Johnie Walker Black 0,7 l; szacowana ilość: 3 szt. 15. Johnie Walker Red 0,7 l; szacowana ilość: 3 szt. 16. Krupnik 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 17. Krupnik Słony Karmel 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt. 18. Malibu Rum 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt. 19. Martell V.S.O.P. 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 20. Martini Bianco 1 l; szacowana ilość: 2 szt. 21. Martini czerwone 1 l; szacowana ilość: 2 szt. 22. METAXA 5 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 23. METAXA 7 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 24. Napoleon Maxime VS 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 25. Rum Bacardi 0,7 l biały; szacowana ilość: 2 szt. 26. Rum do drinków 33,5% 1l; szacowana ilość: 4 szt. 27. Stoc'k 84 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 28. Śliwowica 0,7 l; szacowana ilość: 4 szt. 29. Whisky Chivas Regal 0,7 l; szacowana ilość: 4 szt. 30. Whisky Jameson 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 31. Wino musujące b/alk Pikolo 0,75 l; szacowana ilość: 2 szt. 32. Koniak francuski Delaitre 0,7 l; szacowana ilość: 2 szt. 33. Wyborowa 0,5 l; szacowana ilość: 45 szt. 34. Żołądkowa gorzka 0,5 l; szacowana ilość: 3 szt. 35. Żubrówka 0,5 l; szacowana ilość: 5 szt. 36. Żurawinówka 0,5 l; szacowana ilość: 2 szt.

Część 8: Część 8: piwo, napoje, soki:1. Pepsi 0,2 l; szacowana ilość: 300 szt. 2. Piwo Budweizer 0,5l; szacowana ilość: 230 szt. 3. Piwo Fortuna Czarna 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 150 szt. 4. Piwo Grolsch 0,45 l; szacowana ilość: 40 szt. 5. Piwo Warka 0% 0,5 l; szacowana ilość: 30 szt. 6. Piwo Heineken 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 150 szt. 7. Piwo Żywiec bezalkoholowe 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 20 szt. 8. Piwo Lech bezalkoholowe 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 450 szt. 9. Piwo Paulaner Natur 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 150 szt. 10. Piwo Pilsner 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 110 szt. 11. Piwo Pilsner 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 350 szt. 12. Piwo Żywiec 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 600 szt. 13. Piwo Heineken 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 20 szt. 14. Piwo Lech 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 10 szt. 15. Piwo lane KEG - butelka szklana; szacowana ilość: 30 l16. Sok czarna porzeczka 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 20 szt. 17. Sok grejfrutowy 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 20 szt. 18. Sok jabłkowy 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 270 szt. 19. Sok pomarańczowy 1 l - sok 100% bez cukru; szacowana ilość: 270 szt. 20. Sok pomidorowy 0,3 l - 100% sok, szklana butelka; szacowana ilość: 100 szt. 21. Woda gaz./niegaz. 1 l; szacowana ilość: 250 szt. 22. Woda gazowana / niegazowana 1,5 l; szacowana ilość: 150 szt. 23. Woda niegazowana 5 l - butelka plastikowa; szacowana ilość: 350 szt.

Część 9: Część 9: napoje gazowane, niegazowane:1. Coca Cola Light 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 60 szt. 2. Coca-Cola 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 700 szt. 3. Coca-Cola 1 l; szacowana ilość: 10 szt. 4. Fanta 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 40 szt. 5. Fanta 0,85 l; szacowana ilość: 10 szt. 6. Sok czarna porzeczka 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 100 szt. 7. Sok grejfrutowy 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 100 szt. 8. Sok pomarańczowy 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 600 szt. 9. Sok jabłkowy 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 600 szt. 10. Sok jabłkowy naturalny tłoczony 0,3 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 20 szt. 11. Sok naturalny 0,85 l - sok 100%, butelka szklana; szacowana ilość: 220 szt. 12. Sprite 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 160 szt. 13. Sprite 0,85 l; szacowana ilość: 10 szt. 14. Tonic Kinley 0,25 l - butelka szklana; szacowana ilość: 160 szt. 15. Tonic Kinley 1 l; szacowana ilość: 10 szt. 16. Woda gazowana / niegazowana 0,33 l - butelka szklana; szacowana ilość: 2000 szt. 17. Woda gazowana / niegazowana 0,5 l - butelka szklana; szacowana ilość: 40 szt. 18. Woda gazowana mocny gaz 0,5 l; szacowana ilość: 150 szt.

Część 10: Część 10: ryby świeże i przetworzone:1. Filet z karpia; szacowana ilość: 5 kg 2. Filet z łososia; szacowana ilość: 30 kg 3. Karp świeży - tuszka; szacowana ilość: 70 kg 4. Kawior czarny 75 g; szacowana ilość: 7 szt. 5. Kawior czerwony 75 g; szacowana ilość: 7 szt. 6. Krewetki świeże; szacowana ilość: 5 kg 7. Łosoś wędzony 100g - filet; szacowana ilość: 25 szt. 8. Łosoś wędzony 500g - filet; szacowana ilość: 5 szt. 9. Makrela wędzona; szacowana ilość: 3 kg 10. Ryba w puszce 170 g; szacowana ilość: 180 szt. 11. Węgorz wędzony - tuszka; szacowana ilość: 3 kg 12. Matiasy; szacowana ilość: 5 kg 13. Dorada 250/330 - cała, patroszona; szacowana ilość: 80 kg 14. Halibut - tuszka; szacowana ilość: 5 kg 15. Szczupak świeży - tuszka; szacowana ilość: 10 kg

Część 11: Część 11: artykuły mleczarskie:1. Jogurt naturalny 1 kg ; szacowana ilość: 10 szt. 2. Jogurt naturalny 150 g; szacowana ilość: 60 szt. 3. Jogurt naturalny grecki 1 kg ; szacowana ilość: 10 szt. 4. Jogurt owocowy 150 g; szacowana ilość: 650 szt. 5. Margaryna 250 g; szacowana ilość: 20 kg 6. Masło 10 g - zawartość tłuszczu 82%; szacowana ilość: 100 szt. 7. Masło extra 82% - zawartość tłuszczu 82%; szacowana ilość: 310 kg 8. Mleko 3,2% 1 l - niesłodzone, w kartonach papierowych; szacowana ilość: 1200 l9. Mleko zagęszczone 0,5 l; szacowana ilość: 6 szt. 10. Ser biały - twaróg półtłusty; szacowana ilość: 100 kg 11. Ser camembert 120 g - jakości nie gorszej niż lazur; szacowana ilość: 10 kg 12. Ser feta 270 g - pełnotłusty; szacowana ilość: 10 kg 13. Ser mascarpone 250 g - opakowania pojedyncze; szacowana ilość: 15 kg 14. Ser mozarella biała 125 g - opakowania pojedyncze; szacowana ilość: 25 kg 15. Ser parmezan - twardy (nie tarty); szacowana ilość: 15 kg 16. Ser plastry 150g; szacowana ilość: 3 szt. 17. Ser pleśniowy - z żółtą pleśnią; szacowana ilość: 10 kg 18. Ser pleśniowy - z niebieską pleśnią; szacowana ilość: 20 kg 19. Ser pleśniowy brie 200 g - klasyczny; szacowana ilość: 50 szt. 20. Ser żółty I/40% - ser dobrej jakości z dziurami; szacowana ilość: 90 kg 21. Ser Mimmolle - barwinik: annato, tłuszcz: 28 %; szacowana ilość: 25 kg 22. Serki topione mix 90g; szacowana ilość: 5 szt. 23. Śmietana 18% 250 g - kubki; szacowana ilość: 5 szt. 24. Śmietana 30% 1 L; szacowana ilość: 5 szt. 25. Śmietana 36% 1 L - kubki, kartony papierowe; szacowana ilość: 500 szt. 26. Śmietana fix 10 g; szacowana ilość: 10 szt. 27. Śmietanka do kawy 10g; szacowana ilość: 20 szt. 28. Mleczko kokosowe 1 l; szacowana ilość: 30 szt. 29. Śmietana 33% 1 L; szacowana ilość: 680 szt. 30. Rolada – ser kozi 200g; szacowana ilość: 5 szt. 31. Ser smażony 200 g; szacowana ilość: 5 szt. 32. Ser biały ziarnisty 150 g; szacowana ilość: 5 szt. 33. Kefir 0,25 l; szacowana ilość: 5 szt. 34. Mleko roślinne; szacowana ilość: 110 l35. Ser pleśniowy - srebrzysty; szacowana ilość: 15 kg 36. Ser błękitny wiórki; szacowana ilość: 3 kg 37. Ser podpuszczkowy 290 g - wyrób wiejski ekologiczny, ręcznie wyrabiany, z orzechami; szacowana ilość: 110 szt. 38. Ser gorgonzola; szacowana ilość: 10 kg 39. Serek wiejski 200 g; szacowana ilość: 5 szt. 40. Ser Cheddar; szacowana ilość: 2 kg

Część 12: Część 12: warzywa i ryby mrożone, owoce i warzywa przetworzone:1. Ananas 580 g; szacowana ilość: 5 szt. 2. Borowik kostki 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 3. Borowik mrożony 2,5 kg - cały; szacowana ilość: 30 szt. 4. Brokuł róża 2,5 kg - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 30 szt. 5. Brukselka 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 6. Brzoskwinie 850 g; szacowana ilość: 10 szt. 7. Bułka bankietowa; szacowana ilość: 500 szt. 8. Ciast półfrancuskie mrożone; szacowana ilość: 15 kg 9. Dorsz filet b/s; szacowana ilość: 5 kg 10. Fasolka żółta 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 11. Filet z sandacza mrożony - bez lodu; szacowana ilość: 10 kg 12. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg ; szacowana ilość: 20 kg 13. Frytka prosta gruba 2,5 kg - 9mm, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 10 szt. 14. Frytki Croquettes 2,5; szacowana ilość: 10 szt. 15. Frytki do steku „Belgijskie” 2,5 kg - gruba do steku, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 110 szt. 16. Frytki Julienne 2,5 kg - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 20 szt. 17. Frytki Wedges grube 2,5 kg - ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 90 szt. 18. Frytki z batatów 2,5kg ; szacowana ilość: 5 szt. 19. Frytura 22 l; szacowana ilość: 20 szt. 20. Fasola czerwona konserwowa 400g; szacowana ilość: 20 szt. 21. Groszek 2,5 kg - Produkt I-gatunku; szacowana ilość: 10 szt. 22. Gruszka w syrop ie 850 g - połówki; szacowana ilość: 5 szt. 23. Halibut dzwonki - kalibrowany (szt. ok. 200-220g); szacowana ilość: 25 kg 24. Kalafior róża 2,5 kg - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 30 szt. 25. Kapary 720 g; szacowana ilość: 15 szt. 26. Kapary jabłkowe 1 l; szacowana ilość: 25 szt. 27. Koncentrat pomidorowy 1 l; szacowana ilość: 5 szt. 28. Koncentrat pomidorowy 200 g - koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany; szacowana ilość: 35 szt. 29. Kurki mrożone 2,5 kg - cała; szacowana ilość: 35 szt. 30. Malina 2,5 kg - malina cała,produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 80 szt. 31. Marchew młoda 2,5 kg mini - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 30 szt. 32. Marchew z groszkiem 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 33. Miruna filet ze skórą; szacowana ilość: 15 kg 34. Morele suszone; szacowana ilość: 2 kg 35. Ogórki konserwowe 1 kg ; szacowana ilość: 80 szt. 36. Okoń nilowy filet; szacowana ilość: 10 kg 37. Oliwki czarne 900 g; szacowana ilość: 10 szt. 38. Oliwki zielone 900 g; szacowana ilość: 10 szt. 39. Papryka konserwowa 650 g; szacowana ilość: 15 kg 40. Pieczarki konserwowe 780 g; szacowana ilość: 10 szt. 41. Pieczywo czosnkowe (36 szt. w kartonie); szacowana ilość: 20 op 42. Pieprz zielony w zalewie 670 g; szacowana ilość: 5 szt. 43. Pomidory w puszce 400 g; szacowana ilość: 30 szt. 44. Pstrąg patroszony z głową; szacowana ilość: 3 kg 45. Rodzynki sułtańskie - produkt I-klasy jakości; szacowana ilość: 10 kg 46. Pierożki włoskie mrożone ze szparagami i migdałami - 60% zawartości nadzienia; szacowana ilość: 120 kg 47. Sos cytrynowo-maślany 750g; szacowana ilość: 1 szt. 48. Szparagi mrożone białe; szacowana ilość: 10 kg 49. Szparagi mrożone zielone; szacowana ilość: 30 kg 50. Szparagi konserwowe 330 g; szacowana ilość: 15 szt. 51. Szpinak mrożony 2,5 kg ; szacowana ilość: 5 szt. 52. Szyjki rakowe; szacowana ilość: 2 kg 53. Truskawka 2,5 kg - truskawka cała; szacowana ilość: 20 szt. 54. Wiśnie drylowane 2,5 kg ; szacowana ilość: 2 szt. 55. Włoszczyzna paski 2,5 kg ; szacowana ilość: 1 szt. 56. Kukurydza konserwowa 340g; szacowana ilość: 20 szt. 57. Maślaki konserwowe 850g; szacowana ilość: 15 szt.

Część 13: Część 13: różne artykuły spożywcze:1. Barszcz czerwony koncentrat 0,33 l; szac. ilość: 60 szt. 2. Bazylia 250 g; szac. ilość: 2 szt. 3. Borówka 300 g; szac. ilość: 10 szt. 4. Budyń bez cukru 35 g; szac. ilość: 30 szt. 5. Cannoli sycylijskie; szac. ilość: 250 szt. 6. Chałwa 250 g; szac. ilość: 5 szt. 7. Chili 20 g; szac. ilość: 5 szt. 8. Chrzan 860 g; szac. ilość: 40 szt. 9. Chrzan vasabi zielony 170 g; szac. ilość: 2 szt. 10. Ciecierzyca; szac. ilość: 5 kg 11. Creme Brulee; szac. ilość: 2 l12. Crunchy; szac. ilość: 2 kg 13. Cukier 1 kg ; szac. ilość: 260 kg 14. Cukier cynamonowy 200g; szac. ilość: 3 szt. 15. Cukier porcjowany 5g - Opakowanie: 200 szt. ; szac. ilość: 15 kg 16. Cukier puder 500 g; szac. ilość: 20 op 17. Cukier trzcinowy 5 g - Opakowanie: 200 szt. ; szac. ilość: 8 kg 18. Cukier waniliowy 30 g; szac. ilość: 290 szt. 19. Curry 20 g; szac. ilość: 15 szt. 20. Cynamon 100 g; szac. ilość: 25 szt. 21. Czarnuszka nasiona 200 g; szac. ilość: 3 szt. 22. Czekolada gorzka 100 g - min. 60% kakao; szac. ilość: 10 szt. 23. Czereśnie koktajlowe 370 g; szac. ilość: 1 szt. 24. Czosnek granulowany 0,5 kg ; szac. ilość: 1 szt. 25. Delikat do drobiu 0,6 kg ; szac. ilość: 3 szt. 26. Delikat do mięs 0,6 kg ; szac. ilość: 3 szt. 27. Delikat grill do mięs 0,6 kg ; szac. ilość: 2 szt. 28. Drożdże suszone 8 g; szac. ilość: 200 szt. 29. Dżem / powidła porcjowane 25 g; szac. ilość: 50 szt. 30. Dżem 280 g; szac. ilość: 80 szt. 31. Estragon 10 g; szac. ilość: 8 szt. 32. Figa; szac. ilość: 15 szt. 33. Frużelina 380 g; szac. ilość: 5 szt. 34. Galaretka 75 g; szac. ilość: 570 szt. 35. Gałka muszkatałowa 20g; szac. ilość: 5 szt. 36. Gnocchi ziemniaczane; szac. ilość: 5 kg 37. Goździki 10 g; szac. ilość: 45 szt. 38. Grzyby suszone 20 g; szac. ilość: 850 szt. 39. Gwiazdka anyżu 100 g; szac. ilość: 8 szt. 40. Herbatniki korzenne; szac. ilość: 4 kg 41. Imbir marynowany do sushi 190 g; szac. ilość: 2 szt. 42. Imbir mielony 30g; szac. ilość: 35 szt. 43. Jabłka prażone 900 ml - nie mus, jabłka w kawałkach; szac. ilość: 440 szt. 44. Jałowiec mielony 200 g; szac. ilość: 2 szt. 45. Jałowiec owoc 125 g; szac. ilość: 2 szt. 46. Kajmak 510 g; szac. ilość: 2 szt. 47. Kakao 250 g; szac. ilość: 2 szt. 48. Kasza jęczmienna 1 kg ; szac. ilość: 2 kg 49. Kasza manna 1 kg ; szac. ilość: 2 kg 50. Kasza pęczak 1 kg ; szac. ilość: 2 szt. 51. Kawa mielona 0,5 kg - 100% Arabica 0% Robusta; szac. ilość: 35 szt. 52. Kawa rozpuszczalna 200 g - w 100% z ziaren kawy; szac. ilość: 40 szt. 53. Ketchup 3000 g; szac. ilość: 10 op 54. Kluski śląskie; szac. ilość: 70 kg 55. Kmin rzymski mielony 15 g; szac. ilość: 5 szt. 56. Kmin ziarno 20g; szac. ilość: 5 szt. 57. Kolendra świeża doniczka; szac. ilość: 20 szt. 58. Krakersy solone 180 g; szac. ilość: 12 szt. 59. Krem balsamiczny 0,5 l; szac. ilość: 1 l60. Krem waniliowy 105 g; szac. ilość: 10 szt. 61. Kucharek 1 kg ; szac. ilość: 18 szt. 62. Kurkuma 20 g; szac. ilość: 2 szt. 63. Kwasek cytrynowy 0.5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 64. Laska cynamonu 125 g; szac. ilość: 20 op 65. Liść laurowy 200 g; szac. ilość: 5 szt. 66. Lubczyk suszony 8 g; szac. ilość: 3 szt. 67. Majeranek 0,5 kg ; szac. ilość: 5 szt. 68. Majonez 700 ml; szac. ilość: 40 szt. 69. Makaron domowy 250 g; szac. ilość: 110 szt. 70. Makaron kokardki 1500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 71. Makaron lazagne 500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 72. Makaron łazanki 250 g; szac. ilość: 4 szt. 73. Makaron muszelki 500 g; szac. ilość: 3 szt. 74. Makaron nitki 250 g; szac. ilość: 45 szt. 75. Makaron penne 1000 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 10 szt. 76. Makaron ryżowy; szac. ilość: 3 kg 77. Makaron sepia 1500g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 78. Makaron spaghetti 500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 79. Makaron tagiatella z sepią 1500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 80. Makaron wstążki tagiatella 1500 g - 100% mąki durum; szac. ilość: 3 szt. 81. Marynata do drobiu 700 g; szac. ilość: 1 szt. 82. Marynata do wieprzowiny 750 g; szac. ilość: 2 szt. 83. Marynata do wołowiny 750 g; szac. ilość: 2 szt. 84. Masa makowa 850 g; szac. ilość: 2 szt. 85. Mąka tortowa 1 kg ; szac. ilość: 400 kg 86. Mąka ziemniaczana; szac. ilość: 30 kg 87. Migdały płatki 600 g; szac. ilość: 25 szt. 88. Miód 15 g; szac. ilość: 380 szt. 89. Miód pszczeli 1000 g; szac. ilość: 35 szt. 90. Miód regionalny 170 g - Polski miód; szac. ilość: 10 szt. 91. Musztarda Francuska 1 kg - z gorczycą; szac. ilość: 15 szt. 92. Musztarda Stołowa 0,9 kg; szac. ilość: 30 szt. 93. Musztarda typu Dijon Oryginalna Francuska 215 g; szac. ilość: 5 szt. 94. Nasiona słonecznika łusk. 1 kg ; szac. ilość: 1 szt. 95. Nutella 350 g; szac. ilość: 2 szt. 96. Ocet 0,5 l; szac. ilość: 80 szt. 97. Ocet balsamiczny 0,5 l; szac. ilość: 38 szt. 98. Ocet winny 0,5 L/jabłkowy; szac. ilość: 68 szt. 99. Olej 5 l; szac. ilość: 35 szt. 100. Olej sezamowy 1000 ml; szac. ilość: 1 szt. 101. Olej truflowy 250 ml; szac. ilość: 5 szt. 102. Oliwa z oliwek virgine 1000 ml - z pierwszego tłoczenia; szac. ilość: 10 szt. 103. Oregano 250 g; szac. ilość: 2 szt. 104. Orzech włoski 1 kg ; szac. ilość: 12 szt. 105. Owoce suszone mieszanka; szac. ilość: 5 kg 106. Pałeczki czekoladowe 125 g; szac. ilość: 60 szt. 107. Panierka do mięs, ryb i warzyw 3 kg - z aromatem papryki; szac. ilość: 7 szt. 108. Papryka ostra 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 109. Papryka słodka 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 110. Papryka wędzona proszek 20 g; szac. ilość: 2 szt. 111. Pasty różne w tubkach 70 g; szac. ilość: 5 szt. 112. Paszt. et 50 g; szac. ilość: 10 szt. 113. Peperoni papryczki 1,5 kg ; szac. ilość: 1 szt. 114. Pestki dyni; szac. ilość: 2 kg 115. Physalis; szac. ilość: 30 szt. 116. Pieprz biały mielony 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 117. Pieprz cytrynowy 900 g; szac. ilość: 1 szt. 118. Pieprz czarny ziarnisty 1 kg ; szac. ilość: 1 szt. 119. Pieprz kolorowy 0,15 kg ; szac. ilość: 10 szt. 120. Pieprz mielony czarny 0,5 kg ; szac. ilość: 7 szt. 121. Pieprz młotkowany 700g; szac. ilość: 2 szt. 122. Pieprz różowy (czerwony) ziarnisty 90 g; szac. ilość: 8 szt. 123. Pietruszka suszona 10 g; szac. ilość: 130 szt. 124. Pikantny sos chilli i pomidorowy 1 l; szac. ilość: 1 szt. 125. Pistacje 200 g; szac. ilość: 5 szt. 126. Płatki śniadaniowe 0,6 kg ; szac. ilość: 5 kg 127. Pomidor suszony 900 g; szac. ilość: 28 kg 128. Posypka cukiernicza 80 g; szac. ilość: 8 szt. 129. Primerba czerwona pesto 340 g; szac. ilość: 1 szt. 130. Proszek do pieczenia 30 g; szac. ilość: 140 szt. 131. Przyprawa do zup magii 1 l; szac. ilość: 4 szt. 132. Przyprawa gyros 0,5 kg ; szac. ilość: 2 szt. 133. Rama do smażenia; szac. ilość: 1 l 134. Rozmaryn 200 g; szac. ilość: 2 szt. 135. Rurki czekoladowe 800 g; szac. ilość: 25 szt. 136. Rurki waflowe 1 kg ; szac. ilość: 3 kg 137. Ryż czerwony; szac. ilość: 3 kg 138. Ryż długoziarnisty 1 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 10 kg 139. Ryż jaśminowy 1 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 3 kg 140. Ryż paraboliczny 1 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 3 kg 141. Ryż włoski arborio do risotto 0,5 kg - opakowanie w kg (nie w torebkach); szac. ilość: 3 kg 142. Sałatka z wodorostów 150 g; szac. ilość: 1 szt. 143. Sezam 200 g; szac. ilość: 5 szt. 144. Skórka pomarańczowa 100 g; szac. ilość: 20 szt. 145. Słone paluszki 100 g; szac. ilość: 10 szt. 146. Soczewica czarna; szac. ilość: 25 kg 147. Soczewica zielona 1 kg ; szac. ilość: 1 kg 148. Sok z limonki 0,75 l; szac. ilość: 2 szt. 149. Sok z suszonych śliwek 0,75 l - 100% sok; szac. ilość: 35 szt. 150. Sos barbecue 1l; szac. ilość: 1 szt. 151. Sos do deserów czekoladowy 1 l; szac. ilość: 60 szt. 152. Sos do deserów owocowy 1 l; szac. ilość: 60 szt. 153. Sos miodowo-musztardowy 1 l; szac. ilość: 1 szt. 154. Sos sałatkowo-ogrodowy 0,7 kg ; szac. ilość: 1 szt. 155. Sos sałatkowy Cesar 1 l; szac. ilość: 30 szt. 156. Sos serowo-brokułowy 0,9 kg ; szac. ilość: 1 szt. 157. Sos sojowy 150 ml; szac. ilość: 20 szt. 158. Sos z chilli 200 g; szac. ilość: 2 szt. 159. Sos z zielonym pieprzem 0,85 kg ; szac. ilość: 1 szt. 160. Sól 1 kg; szac. ilość: 80 kg 161. Sól morska w płatkach (biała) - typu Maldon; szac. ilość: 2 kg 162. Sól peklowa 1 kg ; szac. ilość: 10 kg 163. Syrop amaretto 0,7 l; szac. ilość: 3 szt. 164. Syrop Grenadina 0,5 l; szac. ilość: 1 szt. 165. Syrop herbaciany/owocowy 1 l - wyrób na bazie skoncentrowanych składników roślinnych; szac. ilość: 25 szt. 166. Syrop malinowy 0,5 l; szac. ilość: 10 szt. 167. Syrop mojito 0,7 l; szac. ilość: 3 szt. 168. Syrop waniliowy 0,7 l; szac. ilość: 3 szt. 169. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska; szac. ilość: 20 kg 170. Tabasco 50/60 ml; szac. ilość: 1 szt. 171. Tortellini 250 g; szac. ilość: 1 szt. 172. Tortilla pszenna 200 g - 5 szt. w opakowaniu; szac. ilość: 20 op 173. Tymianek 300 g; szac. ilość: 3 szt. 174. Vegeta 1 kg ; szac. ilość: 10 szt. 175. Vol-Au-Vent; szac. ilość: 250 szt. 176. Wafelek do lodów; szac. ilość: 1000 szt. 177. Wafle Grześki 36 g; szac. ilość: 10 szt. 178. Wafle miseczki; szac. ilość: 10 szt. 179. Wafle serduszka 1 kg ; szac. ilość: 2 kg 180. Wiśnie drylowane 720 g; szac. ilość: 2 szt. 181. Wiśnie w syrop ie 200 g; szac. ilość: 2 szt. 182. Ziele angielskie 500 g; szac. ilość: 8 szt. 183. Zioła prowansalskie 500 g; szac. ilość: 2 szt. 184. Żelatyna 1 kg ; szac. ilość: 3 szt. 185. Żurawina 720g; szac. ilość: 40 szt. 186. Żurawina suszona 1 kg ; szac. ilość: 12 szt. 187. Kasza gryczana; szac. ilość: 2 kg 188. Groch łuskany; szac. ilość: 4 kg 189. Rurka włoska 450 g - opakowanie: 16 szt. ; szac. ilość: 6 op

Część 14: Część 14: pieczywo (UWAGA: dostawa od 1 szt. / 1 litra / 0,5 kg, dostarczana każda ilość zamawianego towaru):1. Bułka duża; szacowana ilość: 400 szt. 2. Bułka mała 50 g; szacowana ilość: 600 szt. 3. Bułka tarta; szacowana ilość: 15 kg 4. CHLEB bezglutenowy; szacowana ilość: 20 szt. 5. Chleb ciemny żytni 400g; szacowana ilość: 70 szt. 6. Chleb do żuru; szacowana ilość: 25 szt. 7. Chleb graham; szacowana ilość: 70 szt. 8. Chleb razowy; szacowana ilość: 90 szt. 9. Chleb słonecznikowy; szacowana ilość: 80 szt. 10. Chleb tostowy; szacowana ilość: 25 szt. 11. Chleb typu pumpernikiel; szacowana ilość: 1 kg 12. Chleb wiejski 1,5 kg; szacowana ilość: 15 szt. 13. Chleb wieloziarnisty; szacowana ilość: 70 szt. 14. Chleb zwykły 550 g; szacowana ilość: 920 szt. 15. Chleb zwykły krojony 550 g; szacowana ilość: 130 szt. 16. Chleb żytni; szacowana ilość: 70 szt. 17. Groszek ptysiowy; szacowana ilość: 2 kg 18. Drożdżówka; szacowana ilość: 1000 szt. 19. Bułka do hamburgerów; szacowana ilość: 10 szt. 20. Zakwas do żuru; szacowana ilość: 3 l

Część 15: Część 15: wina:1. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) białe półsłodkie - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 15 szt. 2. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) czerwone półsłodkie - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 3. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 42 szt. 4. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) czerwone półwytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 32 szt. 5. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 55 szt. 6. Wino szczepu Viura białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 6 szt. 7. Wino szczepu Tempranillo czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 15 szt. 8. Riesling wino białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 9. Wino szczepu Sauvignon białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 32 szt. 10. Wino szczepu Cabernet Sauvignon czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 25 szt. 11. AOC Bordeaux Francja białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 12. AOC Bordeaux Francja czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 13. Wino szczep Chardonnay białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 14. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 15. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 20 szt. 16. Wino szczepu Shiraz (Australia) czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 17. Wino szczepu Merlot czerwone wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 55 szt. 18. Champagne Francja biały wytrawny - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 19. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 20. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe wytrawne - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 20 szt. 21. Wino czerwone wytrawne Chianti Classico (Toskania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 22. Wino czerwone wytrawne Chianti Riserva (Toskania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 23. Wino musujące białe półsłodkie - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 24. Wino czerwone wytrawne Reserva (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 25. Wino białe wytrawne Albarino (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 26. Wino białe wytrawne Sauvignon (Nowa Zelandia) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 27. Wino czerwone wytrawne Malbec (Argentyna) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 28. Wino białe wytrawne Sauvignon Blanc (Francja) - butelka 0,187 l; szacowana ilość: 5 szt. 29. Wino czerwone wytrawne Cabernet Sauvignon (Francja) - butelka 0,187 l; szacowana ilość: 5 szt. 30. Wino czerwone wytrawne Cuatro Tierras (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 12 szt. 31. AC Cotes Rhone białe wytrawne (Francja) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 32. DOC GWP Cava, białe półwytrawne (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 10 szt. 33. DO Rias Baixas 100% Albarino białe wytrawne (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 34. DOC Primitivo Di Manduria czerwone wytrawne (Włochy) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 15 szt. 35. AC Cotes Rhone czerwone wytrawne (Francja) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 36. IGP PAYS D'OC czerwone wytrawne (Francja) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 5 szt. 37. Panorama Macabeo białe półwytrawne (Hiszpania) - butelka 0,75 l; szacowana ilość: 60 szt. 38. Wino musujące białe wytrawne - butelka 0,2 l; szacowana ilość: 30 szt. 39. Wino stołowe 5 L białe wytrawne - w kartonie; szacowana ilość: 15 szt. 40. Wino stołowe 5 L czerwone wytrawne - w kartonie; szacowana ilość: 15 szt.

Część 16: Część 16: herbata:1. Herbata czarna Cejlońska, op . 1000 kopert - każdy woreczek herbaty zapakowany w indywidualnej kopercie, kraj pochodzenia: Sri Lanka, skład: 100% czarna herbata cejlońska, zebrana i zapakowana w Sri Lance (Cejlon); szacowana ilość: 3 op 2. Herbata czarna z aromatem miodu i imbiru, op . 25 kopert - zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat miodu: 3,5%, aromat imbiru: 2,5%, op akowanie: 25 torebek 1g zapakowanych w indywidualne kop erty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 3. Herbata Earl Grey, op. 100 kopert - herbata czarna cejlońska aromatyzowana olejkiem z pomarańczy bergamoty, 100 torebek ekspresowych z zawieszką w indywidualnych kop ertach, kraj pochodzenia: Sri Lanka; szacowana ilość: 4 op 4. Herbata miętowa, op . 25 kopert - herbata czarna cejlońska z aromatem mięty min. 5,7%, 25 torebek ekspresowych 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 5 op 5. Herbata mango i truskawka, op. 25 kopert - czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki i mango, 25 torebek ekspresowych 2g z etykietą zapakowanych w koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 6. Herbata waniliowa, op. 25 kopert - herbata czarna cejlońska z aromatem wanilii, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 7. Herbata maracuja, granat i wiciokrzew, op. 25 kopert - herbata czarna cejlońska z aromatem maracui, granatu i wiciokrzewu, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 8. Herbata - mieszanka owocowo-ziołowa z przyprawami, op. 25 kopert - mieszanka owocowo-ziołowa z aromatem malin, pomarańczy, truskawek i cynamonu, 25 torebek ekspresowych 1,5g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 9. Herbata czarna Cejlońska, op. 100 kopert - skład: 100% czysta cejlońska czarna herbata bez dodatków, kraj pochodzenia: Sri Lanka region Uva, Dimbula, Nuwara Eliya, zebrana i zapakowana w Republice Sri Lanki (Cejlon), 100 torebek ekspresowych 2g z etykietą w indywidualnych kopertach.; szacowana ilość: 14 op 10. Herbata zielona, op. 100 kopert - naturalna cejlońska zielona herbata, bez dodatków, 100 torebek 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 11. Herbata truskawkowa, op. 25 kopert - czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 12. Herbata brzoskwiniowa, op. 25 kopert - czarna herbata cejlońska z aromatem brzoskwini, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 13. Herbata czerwona Pu-erh, op. 20 kopert - naturalna czerwona herbata bez dodatków, 20 torebek ekspresowych z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 14. Herbata czarna z aromatem pomarańczy i gruszki, op. 25 kopert - zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat pomarańczy: 4%, aromat gruszki: 2%, opakowanie: 25 torebek 2g z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.; szacowana ilość: 4 op 15. Zielona herbata z kwiatami jaśminu op. 20 kop ert - zawartość: chińska zielona herbata, płatki jaśminu: 1%, opakowanie: 20 stożkowych torebek 2g zapakowanych we folię.; szacowana ilość: 5 op

Część 17: Część 17: jaja:1. Jaja kl. L; szacowana ilość: 9500 szt. 2. Jaja z wolnego wybiegu - jaja z wolnego wybiegu; szacowana ilość: 500 szt.

Część 18: Część 18: wędliny:1. Kabanos wieprzowy; szacowana ilość: 40 kg 2. Kiełbasa biała - min.80% mięsa; szacowana ilość: 10 kg 3. Kiełbasa myśliwska - min. 80% mięsa; szacowana ilość: 2 kg 4. Kiełbasa śląska - min. 80% mięsa; szacowana ilość: 10 kg 5. Parówki wieprzowe cienkie - pakowane próżniowo po 2 szt. , min. 90% mięsa; szacowana ilość: 10 kg 6. Szynka gotowana - min. 90% mięsa szynki; szacowana ilość: 85 kg 7. Kaszanka; szacowana ilość: 5 kg 8. Krakowska sucha; szacowana ilość: 10 kg 9. Szynka konserwowa - min. 80% mięsa, nie mielonka; szacowana ilość: 25 kg 10. Szynka z tłuszczykiem - min. 90% mięsa szynki; szacowana ilość: 55 kg 11. Salami z pieprzem; szacowana ilość: 4 kg 12. Kiełbaski śląskie cienkie; szacowana ilość: 110 kg 13. Szynka chorizo; szacowana ilość: 1 kg 14. Półgęsek wędzony; szacowana ilość: 3 kg 15. Kabanosy z gęsi; szacowana ilość: 3 kg 16. Boczek wędzony; szacowana ilość: 70 kg 17. Rama schabu wędzonego; szacowana ilość: 5 kg 18. Szynka schwarzwaldzka; szacowana ilość: 2 kg 19. Kiełbasa grillowa; szacowana ilość: 10 kg 20. Kiełbasa wiejska; szacowana ilość: 10 kg

Część 19: Część 19: kawa, czekolada:1. Kawa w nabojach - w nabojach plastikowych dedykowanych do ekspresu do kawy LAVAZZA Espresso point; szacowana ilość: 1250 szt. 2. Kawa ziarnista 1 kg - 100% arabica; szacowana ilość: 200 kg 3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg - gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao; szacowana ilość: 15 kg

04/ZP/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze