Przetarg 11552239 - Przedmiotem zamówienia jest: SPRZEDAŻ WRAZ Z DOSTAWĄ...

   
Analizuj Zamówienie 11552239
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-10-14
przedmiot ogłoszenia
Przedmiotem zamówienia jest: SPRZEDAŻ WRAZ Z DOSTAWĄ DROBIU I PODROBÓW. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera formularz oferty zał. nr 2 do SWZ. Zamówienie nie jest podzielone na cz
ęści. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji jakości zdrowotnej i trwałości dostarczonej żywności do daty minimalnej trwałości lub terminu przydatności do spożycia określonych na czytelnych etykietach. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia dobrej jakości, świeży, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz normami, a także wymogami sanitarnymi. Towary , które są przedmiotem umowy będą pochodziły z miejsc objętych stałym nadzorem sanitarnym. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania obowiązujących warunków higienicznych, sanitarnych, przy produkcji, przechowywaniu i dostawie towaru, za co ponosi pełną odpowiedzialność. Wykonawca oświadcza (jeśli jest producentem), ze w zakładzie produkcja przebiega zgodnie z systemem bezpieczeństwa żywności HACCP oraz instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej (Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia).
Część zamówienia: LOT-0001 Sprzedaż wraz z dostawą drobiu i podrobów. Przedmiotem zamówienia jest: SPRZEDAŻ WRAZ Z DOSTAWĄ DROBIU I PODROBÓW. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera formularz oferty zał. nr 2 do SWZ. Zamówienie nie jest podzielone na części. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji jakości zdrowotnej i trwałości dostarczonej żywności do daty minimalnej trwałości lub terminu przydatności do spożycia określonych na czytelnych etykietach. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia dobrej jakości, świeży, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz normami, a także wymogami sanitarnymi. Towary , które są przedmiotem umowy będą pochodziły z miejsc objętych stałym nadzorem sanitarnym. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania obowiązujących warunków higienicznych, sanitarnych, przy produkcji, przechowywaniu i dostawie towaru, za co ponosi pełną odpowiedzialność. Wykonawca oświadcza (jeśli jest producentem), ze w zakładzie produkcja przebiega zgodnie z systemem bezpieczeństwa żywności HACCP oraz instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej (Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia).
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15112000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze