Przetarg 12155518 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób...
| Analizuj | Zamówienie 12155518 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-11-24 |
| przedmiot ogłoszenia | Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób objętych pomocą społeczną MOPR w Bytomiu z podziałem na sześć części Część 1: CZĘŚĆ A:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świ adczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 7.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ). Część 2: CZĘŚĆ B:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 4.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ). Część 3: CZĘŚĆ C:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 2.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ). Część 4: CZĘŚĆ D:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 5.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ). Część 5: CZĘŚĆ E:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 6.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ). Część 6: CZĘŚĆ F:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 6.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ). DA.261.6.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55322000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |