Przetarg 12155518 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób...

   
Analizuj Zamówienie 12155518
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-24
przedmiot ogłoszenia
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla osób objętych pomocą społeczną MOPR w Bytomiu z podziałem na sześć części

Część 1: CZĘŚĆ A:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świ
adczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 7.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).

Część 2: CZĘŚĆ B:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 4.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).

Część 3: CZĘŚĆ C:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 2.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).

Część 4: CZĘŚĆ D:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 5.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).

Część 5: CZĘŚĆ E:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 6.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).

Część 6: CZĘŚĆ F:1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług gastronomicznych polegających na codziennym przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków osobom, którym decyzją administracyjną przyznano świadczenie w tej formie.2. Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków obejmuje osoby zamieszkałe w Bytomiu obsługiwane przez Terenowy Punkt Pomocy Środowiskowej nr 6.3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik A do specyfikacji (SWZ).4. Ogólne zasady i sposób realizacji zamówienia określają Projektowane postanowienia umowne stanowiące załącznik nr 3 do specyfikacji (SWZ).

DA.261.6.2025
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , żywienie zbiorowe