Zlecenie 12167245 - Przygotowanie i dostawa podwieczorków w formie suchego...
| Zamówienie 12167245 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-24 |
| przedmiot zlecenia | Przygotowanie i dostawa podwieczorków w formie suchego prowiantu dla dzieci z Placówek Wsparcia Dziennego od dnia 07.01.2026 r. do 23.12.2026 r. II. Opis przedmiotu zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie w formie cateringu i dostawa własnym transportem, hermetycznie zapakowanego suchego prowiantu do Placówek Wsparcia Dziennego w Szkole Podstawowej nr 3 przy ul. Rodziewiczówny 6, w Szkole Podstawowej nr 4 przy ul. Sienkiew icza 10 oraz w Szkole Podstawowej w Trzygłowie 46 w godzinach od 16.00 do 17.00. Usługa obejmuje przygotowanie i dostawę gotowych do podania podwieczorków w dni funkcjonowania Placówek Wsparcia Dziennego ( od dnia 07.01.2026 r. do dnia 25.06.2026 r od wtorku do piątku i od dnia 14.09.2026 r. do dnia 23.12.2026 r. od poniedziałku do piątku SP nr 3, SP nr 4, oraz od poniedziałku do czwartku SP w Trzygłowie z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od zajęć lekcyjnych). 1.1 Planowana dzienna liczba podwieczorków wynosi: 10 SP nr 3 15 SPnr4 15 SP Trzygłów 1.2 Zamawiający wymaga, aby podwieczorek był dostarczany w formie suchego prowiantu i składał się z następujących produktó w: - jedna duża okrągła bułka ty pu: bułka zwykła - masa bułki ma wynosić około 70-80 gram. Bułka ma być posmarowana masłem ( 5gram) lub serkiem twarogowym (5 gram). Ponadto ma być zamiennie z wędliną (min. 40 gram) oraz z żółtym serem (min. 40 gram), ma zawierać warzywo: pomidor (30 gram) lub/i ogórek (20 gram) lub/i sałatę min. (10 gram). 1.3 Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usługi zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za przestrzeganie powyższych przepisów. 1.4 Wykonawca będzie dostarczał podw ieczorek przygotowywany z produktów świeżych wysokiej jakości handlowej i zdrowotnej: produkty w I gatunku, charakteryzujące się odpowiednią barwą i zapachem, nie posiadające odkształceń, nieuszkodzone mechanicznie lub przez szkodniki czy choroby roślin i zwierząt. Z produktów zgodnych z obowiązującymi normami posiadających aktualne terminy ważności. 1.5 Wykonawca dostarczać będzie podwieczorki systematycznie w godzinach pomiędzy 16.00 a 17.00 do PWD prowadzonych przez Zamawiającego. 1.6 Wykonawca dostarcza podw ieczorki własnym transportem i samodzielnie je przygotowuje. 1.7 Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany w ilości przedmiotu zamówienia. Rozliczenie finansowe Wykonawcy usługi z Zamawiającym odbywać się będzie na podstawie liczby faktycznie dostarczonych podwieczorków i ich ceny jednostkowej. Liczba dostarczanych podwieczorków uzależniona będzie od frekwencji dzieci w PWD. 1.8 Usługa obejmuje realizację przygotowania i dostarczenia podwieczorków (/-) dla 40 dzieci. 1.9 W razie potrzeby, pracownik Zamawiającego będzie dzień wcześniej do godz. 12.00 telefonicznie lub e mailowo korygował z Wykonawcą liczbę podwieczorków na kolejny dzień. 2.0 Liczba dostarczanych posiłków będzie codziennie ewidencjonowana przez odbierającego je pracownika Zamawiającego. 2.1. Podane ilości są szacunkowe i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie, co oznacza, że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw lub podstawą odmowy wykonania zamówienia. Wykonawcy będzie przy sługiwało prawo do wynagrodzenia wy łącznie za faktycznie dostarczone podwieczorki. 2.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie zamawiania na wybrane dni posiłków. Infomiacja o nie zamawianiu podwieczorków na wybrane dni zostanie przekazana Wykonawcy co najmniej 2 dni kalendarzowe wcześniej. Sytuacje takie będą miały charakter okazjonalny. 2.3 Z tytułu bieżących zmian liczby zamawianych posiłków/bądź nie zamawiania na dany dzień - Wy konawcy nie przysługuje żadne roszczenie do Zamawiającego. 2.4. Posiłki dostarczane są wyłącznie: 1) samochodem dopuszczonym do przewozu posiłków zgodnie zobowiązującymi przepisami, 2) w pojemnikach do transportu posiłków. |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy ,usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |