Zlecenie 7758193 - Przedmiotem zapytania jest wyłonienie usługodawcy...
(zakończone) | Zamówienie 7758193|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-10-16 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zapytania jest wyłonienie usługodawcy świadczącego usługi cateringowe polegające na zapewnieniu posiłków wg poniższych kryteriów: 1)wsparcie socjalne uczestnika CIS w zakresie zapewnienia posiłku (pakiet), zgodnie z ustawą o zatrudnieniu socjalnym oraz standardem SSCIS, dla 40 osób będących beneficjentami projektu p.n. „Partnerstwo 7 Centrów Integracji Społecznej przyczyniające się do zwiększenia ilości miejsc wraz z aktywną integracją uczestników w oparciu o koncepcję systemu standaryzacji i udział osób z otoczenia.”, Oś priorytetowa 7. Równowaga społeczna, Działanie 7.4. Aktywne włączenie w ramach podmiotów integracji społecznej, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Lubuskie 2020. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZNAJDUJE SIĘ W ZAPYTANIU OFERTOWYM 1)Oferent zapewnia realizację zamówienia, a w szczególności: a)dostarczenie jednego pakietu posiłku dziennie dla każdego z uczestników projektu, do pomieszczenia wyznaczonego przez zamawiającego w opakowaniach zbiorczych transportowych, tj. pakietu posiłku dla uczestników CIS w Różankach oraz CIS w Gorzowie Wlkp. b)Pakiety posiłku dla uczestników projektu winny być dostarczane według harmonogramu – na godzinę 13:00; c)Własny transport i dowóz pakietu posiłku zgodnie z wymaganiami sanitarnymi o ustalonej godzinie we wskazane miejsce - zgodnie z ustalonym programem i harmonogramem, koszt dojazdu oraz wszelkie inne koszty związane z realizacją zamówienia są po stronie Wykonawcy i po¬winny być wliczone w oferowaną cenę. d)Uprzątnięcie miejsca serwowania posiłków po ich zakończeniu (w tym wytarcie stołów i umycie podłogi w razie konieczności), e)Prowadzenie poprawnej dokumentacji świadczenia usługi i terminowego przekazywania jej Zamawiającemu, 2)Usługa cateringu będzie obejmować przygotowanie i dostarczanie jednego pakietu posiłków dzienne do CIS w Różankach dla grupy 20 osób oraz CIS w Gorzowie Wlkp. dla grupy 20 osób, będących uczestnikami objętymi projektem, przez pięć dni w tygodniu, w dni powszednie, w terminie: październik 2020r. do marca 2023r. 3)Przy kalkulacji ceny „na pakiet” należy uwzględnić następujące dane: całkowita liczba pakietów w ramach realizacji umowy wyniesie 12.000. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany liczby zamówionych pakietów w stosunku miesięcznym w zależności od potrzeb w danym miesiącu, co nie będzie powodowało żadnych roszczeń po stronie Wykonawcy, który otrzyma wynagrodzenie za rzeczywiście wydane posiłki. 4)Dodatkowe wymagania, jakie musi spełniać Oferent przy realizacji przedmiotu zamówienia: a)Kuchnia musi spełniać wymogi higieniczno-sanitarne, b)Samochód, którym będą przewożone pakiety posiłku musi być dostosowany do przewozu żywności oraz posiadać pozytywną opinię Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej, c)Przewożenie posiłków musi być zgodnie z obowiązującymi przepisami, d)codzienny dowóz pakietów posiłku wraz z wniesieniem do pomieszczeń wyznaczonych przez Zamawiającego będzie wykonywany przez Oferenta na własny koszt, e)odbiór i utylizacja odpadów – jeżeli wystąpią; 5)Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu pro¬duktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, w sposób zgodny z obowiązującymi przepisami prawa w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1252, z 2020 r. poz. 284, 285). 4.Termin realizacji zamówienia: październik 2020 – marzec 2023, zgodnie z harmonogramem przygotowanym przez wybranego Wykonawcę, opracowanym i zaakceptowanym przez Zamawiającego. Harmonogram należy przesłać najpóźniej dzień przed rozpoczęciem usługi. Liczebność jednej grupy: maksymalnie 20 osób. Ilość grup: 2 grupy. Zamawiający przekaże Wykonawcy szczegółowe informacje na temat liczebności grupy w dniu realizacji zamówienia do godziny 9:30, drogą telefoniczną. 5.Miejsce realizacji zamówienia: województwo Lubuskie, powiat Gorzów Wielkopolski, miejscowość: Różanki i Gorzów Wielkopolski. Obowiązki wykonawcy: 1.Rzetelna i terminowa, zgodna z wymogami projektowymi realizacja przedmiotu umowy, w tym prowadzenie dokumentacji, sporządzania sprawozdań, uwzględnienie wymagań zgłaszanych podczas zajęć dotyczących indywidualnych potrzeb uczestników. 2.Wykonawca będzie odbierać odpady i resztki posiłków – jeżeli wystąpią. 3.W przypadku stwierdzenia nieprawidłowości w dostarczonym pakiecie posiłku (konsystencja, zapach, świeżość) Wykonawca zapewni dostarczenie posiłku zastępczego do 1,5 godziny. 4.Prawidłowa i efektywna realizacja powierzonych zadań w okresie trwania umowy. 5.Systematyczne i terminowe przekazywanie dokumentacji, w tym oryginałów list odbioru pakietów posiłku wraz z wystawieniem faktury VAT/rachunku zgodnie z umową. 6.Informowanie uczestników o współfinansowaniu ze środków Unii Europejskiej. 7.Zamawiający zastrzega, że będzie dokonywał wszelkich rozliczeń tylko z Wykonawcą. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubuskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubuskie |