Zlecenie 11743530 - Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy - do...

   
Zamówienie 11743530
źródło Internet
data publikacji 2025-10-27
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy - do przeprowadzenia w siedzibie przedstawicieli otoczenia społeczno-gospodarczego zaj
ęć dydaktycznych - ćwiczeń laboratoryjnych z zakresu: Inżynieria genetyczna w produkcji i kształtowaniu jakości żywności oraz przygotowania instrukcji do zajęć laboratoryjnych/ warsztatowych dla studentów kierunku dietetyka w ramach ścieżki kształcenia bezpieczeństwo żywności i żywienia realizowanej na studiach magisterskich w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie w ramach Projektu Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia realizowanego w ramach Programu Fundusze dla Rozwoju Społecznego 2021-2027. 1. Cel/zakres modułu Inżynieria genetyczna w produkcji i kształtowaniu jakości żywności Nabycie przez studentów szczegółowej wiedzy w zakresie korzyści i zagrożeń płynących z zastosowania inżynierii genetycznej w przemyśle rolno-spożywczym. Nadbudowanie umiejętności w zakresie rozpoznawania

Powstaje w kontekście projektu
FERS.01.05-IP.08-0012/23 - Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia
branża Edukacja, szkolenia
podbranża edukacja
kody CPV 80000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: edukacja