Zlecenie 11743530 - Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy - do...
| Zamówienie 11743530 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-10-27 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy - do przeprowadzenia w siedzibie przedstawicieli otoczenia społeczno-gospodarczego zaj ęć dydaktycznych - ćwiczeń laboratoryjnych z zakresu: Inżynieria genetyczna w produkcji i kształtowaniu jakości żywności oraz przygotowania instrukcji do zajęć laboratoryjnych/ warsztatowych dla studentów kierunku dietetyka w ramach ścieżki kształcenia bezpieczeństwo żywności i żywienia realizowanej na studiach magisterskich w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie w ramach Projektu Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia realizowanego w ramach Programu Fundusze dla Rozwoju Społecznego 2021-2027. 1. Cel/zakres modułu Inżynieria genetyczna w produkcji i kształtowaniu jakości żywności Nabycie przez studentów szczegółowej wiedzy w zakresie korzyści i zagrożeń płynących z zastosowania inżynierii genetycznej w przemyśle rolno-spożywczym. Nadbudowanie umiejętności w zakresie rozpoznawania Powstaje w kontekście projektu FERS.01.05-IP.08-0012/23 - Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia |
| branża | Edukacja, szkolenia |
| podbranża | edukacja |
| kody CPV | 80000000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |