Zlecenie 11896098 - Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy do prowadzenia...

   
Zamówienie 11896098
źródło Internet
data publikacji 2025-11-06
przedmiot zlecenia
Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy do prowadzenia szkolenia dla studentów kierunku dietetyka Wyższej Szkoły Inżynierii i
Zdrowia w Warszawie z wykorzystaniem metod i technik kształcenia dotyczącego Zakresu wdrożenia GHP, GMP i HACCP w przemyśle spożywczym. Cel: Nabycie praktycznych i użytecznych kompetencji w zakresie aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP i dobrych praktyk w przemyśle spożywczym Efekty kształcenia: Uczestnik po ukończeniu szkolenia będzie: • znał wymagania prawne dotyczące systemów GMP i GHP; • znał zasady higieny osobistej i stanowiska pracy, zasad poruszania się po zakładzie, czyszczenia, mycia i dezynfekcji (GHP); • znał zasady zapewnienia jakości i bezpieczeństwa podczas produkcji, m.in. kontrola surowców, opakowań i gotowych produktów (GMP); • znał poszczególne etapy wdrożeni GMP, GHP, a dalej HACCP, w celu kompleksowego zapewnienia bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym, • praktyczne przygotowany do twor

Powstaje w kontekście projektu
FERS.01.05-IP.08-0012/23 - Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia
branża Edukacja, szkolenia
podbranża edukacja, kursy i szkolenia inne
kody CPV 80500000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: edukacja , kursy i szkolenia inne