Zlecenie 11896098 - Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy do prowadzenia...
| Zamówienie 11896098 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-11-06 |
| przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy do prowadzenia szkolenia dla studentów kierunku dietetyka Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie z wykorzystaniem metod i technik kształcenia dotyczącego Zakresu wdrożenia GHP, GMP i HACCP w przemyśle spożywczym. Cel: Nabycie praktycznych i użytecznych kompetencji w zakresie aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP i dobrych praktyk w przemyśle spożywczym Efekty kształcenia: Uczestnik po ukończeniu szkolenia będzie: • znał wymagania prawne dotyczące systemów GMP i GHP; • znał zasady higieny osobistej i stanowiska pracy, zasad poruszania się po zakładzie, czyszczenia, mycia i dezynfekcji (GHP); • znał zasady zapewnienia jakości i bezpieczeństwa podczas produkcji, m.in. kontrola surowców, opakowań i gotowych produktów (GMP); • znał poszczególne etapy wdrożeni GMP, GHP, a dalej HACCP, w celu kompleksowego zapewnienia bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym, • praktyczne przygotowany do twor Powstaje w kontekście projektu FERS.01.05-IP.08-0012/23 - Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia |
| branża | Edukacja, szkolenia |
| podbranża | edukacja, kursy i szkolenia inne |
| kody CPV | 80500000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |