Przetarg 12181287 - Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa na potrzeby...
| Analizuj | Zamówienie 12181287 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-11-27 |
| przedmiot ogłoszenia | Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa na potrzeby usług (szkoleń, konferencji, imprez okolicznościowych itp.) organizowanych w Leśnym Ośrodku Edukacyjnym w Jedlni Letnisko (LOE). Rz eczywista ilość posiłków wynikać będzie z faktycznego zapotrzebowania Zamawiającego. Wykonawca będzie zobowiązany wykonywać przedmiot zamówienia nieprzerwanie przez cały czas trwania umowy. Wszystkie posiłki muszą być przygotowywane i gotowane w wydzierżawionych pomieszczeniach kuchennych. Zamawiający dopuszcza możliwość przygotowywania posiłków w innym miejscu, poza siedzibą Zamawiającego, przy zachowaniu obowiązujących przepisów i norm sanitarnych. Wykonawca zapewni we wskazanym przez Zamawiającego lokalu obsługę wszystkich gości LOE oraz dostawę posiłków we wskazane miejsca w zaoferowanych cenach jednostkowych. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić stałą obecność pracowników obsługi w trakcie trwania posiłków, w liczbie umożliwiającej sprawną reakcję na potrzeby gości oraz utrzymanie porządku. Posiłki muszą być przygotowywane ze świeżych surowców, bez produktów instant, półproduktów, gotowych produktów i ulepszaczy.Do przewozu posiłków i obsługi Wykonawca zobowiązany jest korzystać ze środków transportu zgodnych z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi. Część zamówienia: LOT-0001 Kompleksowe usługi cateringowe na potrzeby LOE w Jedlni – Letnisko w 2026 roku Postępowanie prowadzone będzie zgodnie z zasadami przewidzianymi dla tzw. „procedury odwróconej”, o której mowa w art. 139 ust. 1, 3 4 PZP. Specyfikacja Warunków Zamówienia (SWZ) stanowi dokumenty zamówienia. Pozostałe informacje zawiera SWZ. Wykaz oświadczeń oraz podmiotowych środków dowodowych w celu wykazania braku podstaw wykluczenia z postępowania oraz spełniania warunków udziału w postępowaniu zawarty będzie w SWZ. |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe |
| kody CPV | 55320000, 55321000, 55322000, 55520000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |