Zlecenie 11622044 - Przedmiotem zamówienia jest piec konwekcyjno-parowy o...
Zamówienie 11622044 | |
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2025-10-23 |
przedmiot zlecenia | Przedmiotem zamówienia jest piec konwekcyjno-parowy o zasilaniu elektrycznym, przeznaczony do profesjonalnych zastosowań gastronom icznych. Urządzenie wyposażone jest w komorę mieszczącą 10 poziomów pojemników GN 1/1 (rozmiar standardowy 530x325 mm), z możliwością zastosowania również mniejszych formatów (GN 1/2, 2/3, 1/3). Piec przeznaczony jest do przygotowywania szerokiego wachlarza potraw metodą parową, konwekcyjną oraz w trybie łączonym. Parametry techniczne: Wymiary urządzenia (szer. x gł. x wys.): ok. 850 x 842 x 1014 mm Zasilanie: trójfazowe, 400 V Moc przyłączeniowa: ok. 18,9 kW Zakres temperatury pracy: od 30°C do 300°C Maksymalna pojemność załadunku: ok. 45 kg Waga urządzenia: ok. 127 kg Tryb pracy: konwekcyjno-parowy Materiał wykonania: stal nierdzewna i elementy szklane Rodzaj drzwi: uchylne, przeszklone, z wentylowaną przestrzenią między szybami i zabezpieczeniem przed nagrzewaniem Sterowanie: panel dotykowy TFT, kolorowy ekran o wysokiej rozdzielczości, z możliw Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-8283/24 - Nowe kierunki rozwoju i dywersyfikacji usług Restauracji u Myśliwych w Poznaniu w województwie wielkopolskim w ramach zwiększania konkurencyjności gospodarki i wspierania przedsiębiorstw (Region 5) |
branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
kody CPV | 42214000, 42214100 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |