Przetarg 11969667 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do kuchni...

   
Analizuj Zamówienie 11969667
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-11-12
przedmiot ogłoszenia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do kuchni szpitalnej - jaj dezynfekowanych, mrożonek, ryb, warzyw i owoców, nabiału, pieczywa, produktów suchych, mięsa oraz wędlin do Szpitala P
raskiego p.w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o. w Warszawie
Część zamówienia: LOT-0001 Część 1 - jaja kurze świeże Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0002 Część 2 - ryby mrożone i przetwory rybne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0003 Część 3 - produkty mrożone: warzywa, owoce, wyroby garmażeryjne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0004 Część 4 - wędliny Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0005 Część 5 - mięso Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0006 Część 6 - produkty suche Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0007 Część 7 - mleko i produkty mleczne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0008 Część 8 - pieczywo Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.

Część zamówienia: LOT-0009 Część 9 - warzywa i owoce Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15110000, 15131130, 15220000, 15300000, 15500000, 15800000, 15810000, 15896000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze