Przetarg 11969667 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do kuchni...
| Analizuj | Zamówienie 11969667 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-11-12 |
| przedmiot ogłoszenia | Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do kuchni szpitalnej - jaj dezynfekowanych, mrożonek, ryb, warzyw i owoców, nabiału, pieczywa, produktów suchych, mięsa oraz wędlin do Szpitala P raskiego p.w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o. w Warszawie Część zamówienia: LOT-0001 Część 1 - jaja kurze świeże Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0002 Część 2 - ryby mrożone i przetwory rybne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0003 Część 3 - produkty mrożone: warzywa, owoce, wyroby garmażeryjne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0004 Część 4 - wędliny Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0005 Część 5 - mięso Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0006 Część 6 - produkty suche Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0007 Część 7 - mleko i produkty mleczne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0008 Część 8 - pieczywo Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. Część zamówienia: LOT-0009 Część 9 - warzywa i owoce Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w załącznikach do SWZ – w zależności od części zamówienia. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3142500, 15110000, 15131130, 15220000, 15300000, 15500000, 15800000, 15810000, 15896000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |