Przetarg 12181333 - 1. Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA PRODUKTÓW...
| Analizuj | Zamówienie 12181333 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-11-27 |
| przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO IM. NAJŚWIĘTSZEJ MARYI PANNY W CZĘSTOCHOWIE.2. Opis przedmiotu zamówienia został zawarty w formularzach asortymentowo-cenowych, stanowiących Załącznik Nr 2 do SWZ. Pozostałe warunki dotyczące realizacji zamówienia zostały określone w projektowanych postanowieniach umowy (PPU), stanowiących Załącznik Nr 5 do SWZ. 3. Przedmiot zamówienia podzielony jest na 10 części.4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Pod pojęciem oferty częściowej rozumie się pojedyncze części ustalone w Załączniku Nr 2 do SWZ. Wykonawca może złożyć ofertę na dowolne części lub na cały przedmiot zamówienia.5. Zamawiający przewiduje dokonanie wyboru oferty najkorzystniejszej z zastosowaniem aukcji elektronicznej. Część zamówienia: LOT-0001 Część Nr 1. Wędliny Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0002 Część Nr 2. Świeże mięso wieprzowe i wołowe Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0003 Część Nr 3. Mrożonki (warzywa i owoce), inne Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0004 Część Nr 4. Ryby mrożone i przetwory rybne Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0005 Część Nr 5. Owoce sezonowe (01.06-30.09) Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0006 Część Nr 6. Świeże warzywa i owoce Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0007 Część Nr 7. Warzywa okopowe Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0008 Część Nr 8. Kiszonki Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0009 Część Nr 9. Owoce: jabłka, gruszki Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ Część zamówienia: LOT-0010 Część Nr 10. Świeże jaja Przedmiot zamówienia został opisany szczegółowo w ilościach i asortymencie w formularzu asortymentowo-cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3000000, 15100000, 15131100, 15220000, 15300000, 15896000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |