Przetarg 11500051 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego i...
Analizuj | Zamówienie 11500051 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-09-18 |
przedmiot ogłoszenia | Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego, mięsa drobiowego i wędlin z mięsa drobiowego oraz tłuszczów zwierzęcych dla 31 Bazy Lotnictwa Taktycznego.Sz czegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy. Wymagania dotyczące realizacji umowy, reklamacji, kar zawarte są w załączniku nr 4 do SWZ – Projekt umowyIlościowy i jakościowy odbiór towaru będzie dokonywany w miejscu dostawy (magazyn służby żywnościowej, znajdujący się na terenie 31 Bazy Lotnictwa Taktycznego, 61-325 Poznań, ul. Silniki 1) , przez osoby upoważnione ze strony Zamawiającego (magazynierzy), z udziałem Wykonawcy lub jego upoważnionego przedstawiciela, w oparciu o fakturę i złożone zamówienie.Dostawa towarów winna być realizowana sukcesywnie, w godz. od 0700 do 0900:Zadanie nr 1 i 2 - trzy razy w tygodniu, tj. poniedziałek, środa i piątek.zgodnie z obowiązującymi normami jakościowymi oraz procedurami systemu HACCP (wymaganiami – jakościowymi, transportowymi) oraz w opakowaniach wskazanych przez Zamawiającego w zał. nr 4 do SWZ oraz zał. nr 1 do umowy, pod rygorem odmowy jej przyjęcia na wyłączny koszt i ryzyko Wykonawcy. Część zamówienia: LOT-0001 mięso czerwone, wędliny z mięsa czerwonego oraz tłuszcze zwierzęce Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy. Termin wykonania zamówienia: 31.12.2026r Przewidywany termin rozpoczęcia realizacji dostaw: 01.12.2025 r. Część zamówienia: LOT-0002 mięso drobiowe oraz wędliny drobiowe Szczegółowy opis, obowiązujące dokumenty oraz wymagania jakościowe, o których mowa w art. 246 ust.2 ustawy Pzp przedmiotu zamówienia zawarte zostały w Załączniku nr 4 – „projekt umowy i opis przedmiotu zamówienia” Zakres zamówienia zawarty został w Załączniku nr 1A do SWZ - formularz cenowy.Termin wykonania zamówienia: 31.12.2026r Przewidywany termin rozpoczęcia realizacji dostaw: 01.12.2025 r. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |