Przetarg 11552619 - Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne...
Analizuj | Zamówienie 11552619 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-14 |
przedmiot ogłoszenia | Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:Część 1: Kawa ziarnista, mielona i rozpuszczalnaInformacja o częściach zamówienia znajduje się w rozdziale XVIII SWZ.3. Szczegółowy opis oraz ilości zamawianych artykułów zostały wyszczególnione w formularzach rzeczowo-cenowych stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zwiera załącznik nr 6 do SWZ.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4.1do SWZ.5. Wykonawca sporządzając ofertę musi, w celu wykazania, że oferowany artykuł jest zgodny z opisem przedmiotu zamówienia w formularzy rzeczowo – cenowych w części 1 wpisać: nazwę własną oferowanego przedmiotu zamówienia lub markę lub producenta artykułu, dystrybutora. Dane powinny umożliwić Zamawiającemu identyfikację oferowanego artykułu.6. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. 7. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.8. Zamawiający gwarantuje Wykonawcy realizację umowy o wartości nie mniejszej niż 70% wartości zamówienia podstawowego. Ilości poszczególnych artykułów spożywczych są wartościami szacunkowymi i Zamawiającemu przysługuje prawo do niezrealizowania ich w całości, a Wykonawcy nie będzie wówczas przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu.9. Ostateczne wynagrodzenie Wykonawcy zależne będzie od ilości przedmiotu zamówienia dostarczonych i odebranych w okresie trwania umowy i określone zostanie na podstawie cen jednostkowych ustalonych w oparciu o ofertę przedłożoną przez Wykonawcę.10. W granicach ceny brutto, o określonej w umowie Zamawiający będzie uprawniony do dokonywania zakupu poszczególnego asortymentu artykułów spożywczych w zależności od własnych potrzeb, w tym w większych lub mniejszych ilościach określonych w formularzu rzeczowo-cenowym. Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:Część 2: Herbata pakiet 1Informacja o częściach zamówienia znajduje się w rozdziale XVIII SWZ.3. Szczegółowy opis oraz ilości zamawianych artykułów zostały wyszczególnione w formularzach rzeczowo-cenowych stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zwiera załącznik nr 6 do SWZ.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4.1do SWZ.5. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. 6. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.7. Zamawiający gwarantuje Wykonawcy realizację umowy o wartości nie mniejszej niż 70% wartości zamówienia podstawowego. Ilości poszczególnych artykułów spożywczych są wartościami szacunkowymi i Zamawiającemu przysługuje prawo do niezrealizowania ich w całości, a Wykonawcy nie będzie wówczas przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu.8. Ostateczne wynagrodzenie Wykonawcy zależne będzie od ilości przedmiotu zamówienia dostarczonych i odebranych w okresie trwania umowy i określone zostanie na podstawie cen jednostkowych ustalonych w oparciu o ofertę przedłożoną przez Wykonawcę.9. W granicach ceny brutto, o określonej w umowie Zamawiający będzie uprawniony do dokonywania zakupu poszczególnego asortymentu artykułów spożywczych w zależności od własnych potrzeb, w tym w większych lub mniejszych ilościach określonych w formularzu rzeczowo-cenowym. Część 3: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:Część 3 : SłodyczeInformacja o częściach zamówienia znajduje się w rozdziale XVIII SWZ.3. Szczegółowy opis oraz ilości zamawianych artykułów zostały wyszczególnione w formularzach rzeczowo-cenowych stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zwiera załącznik nr 6 do SWZ.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4.1do SWZ.5. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. 6. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.7. Zamawiający gwarantuje Wykonawcy realizację umowy o wartości nie mniejszej niż 70% wartości zamówienia podstawowego. Ilości poszczególnych artykułów spożywczych są wartościami szacunkowymi i Zamawiającemu przysługuje prawo do niezrealizowania ich w całości, a Wykonawcy nie będzie wówczas przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu.8. Ostateczne wynagrodzenie Wykonawcy zależne będzie od ilości przedmiotu zamówienia dostarczonych i odebranych w okresie trwania umowy i określone zostanie na podstawie cen jednostkowych ustalonych w oparciu o ofertę przedłożoną przez Wykonawcę.9. W granicach ceny brutto, o określonej w umowie Zamawiający będzie uprawniony do dokonywania zakupu poszczególnego asortymentu artykułów spożywczych w zależności od własnych potrzeb, w tym w większych lub mniejszych ilościach określonych w formularzu rzeczowo-cenowym. Część 4: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:Część 4: różne artykuły spożywczeInformacja o częściach zamówienia znajduje się w rozdziale XVIII SWZ.3. Szczegółowy opis oraz ilości zamawianych artykułów zostały wyszczególnione w formularzach rzeczowo-cenowych stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zwiera załącznik nr 6 do SWZ.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4.1do SWZ.5. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. 6. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.7. Zamawiający gwarantuje Wykonawcy realizację umowy o wartości nie mniejszej niż 70% wartości zamówienia podstawowego. Ilości poszczególnych artykułów spożywczych są wartościami szacunkowymi i Zamawiającemu przysługuje prawo do niezrealizowania ich w całości, a Wykonawcy nie będzie wówczas przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu.8. Ostateczne wynagrodzenie Wykonawcy zależne będzie od ilości przedmiotu zamówienia dostarczonych i odebranych w okresie trwania umowy i określone zostanie na podstawie cen jednostkowych ustalonych w oparciu o ofertę przedłożoną przez Wykonawcę.9. W granicach ceny brutto, o określonej w umowie Zamawiający będzie uprawniony do dokonywania zakupu poszczególnego asortymentu artykułów spożywczych w zależności od własnych potrzeb, w tym w większych lub mniejszych ilościach określonych w formularzu rzeczowo-cenowym. Część 5: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:Część 5: Artykuły wegańskieInformacja o częściach zamówienia znajduje się w rozdziale XVIII SWZ.3. Szczegółowy opis oraz ilości zamawianych artykułów zostały wyszczególnione w formularzach rzeczowo-cenowych stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zwiera załącznik nr 6 do SWZ.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4.1do SWZ.5. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. 6. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.7. Zamawiający gwarantuje Wykonawcy realizację umowy o wartości nie mniejszej niż 70% wartości zamówienia podstawowego. Ilości poszczególnych artykułów spożywczych są wartościami szacunkowymi i Zamawiającemu przysługuje prawo do niezrealizowania ich w całości, a Wykonawcy nie będzie wówczas przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu.8. Ostateczne wynagrodzenie Wykonawcy zależne będzie od ilości przedmiotu zamówienia dostarczonych i odebranych w okresie trwania umowy i określone zostanie na podstawie cen jednostkowych ustalonych w oparciu o ofertę przedłożoną przez Wykonawcę.9. W granicach ceny brutto, o określonej w umowie Zamawiający będzie uprawniony do dokonywania zakupu poszczególnego asortymentu artykułów spożywczych w zależności od własnych potrzeb, w tym w większych lub mniejszych ilościach określonych w formularzu rzeczowo-cenowym. Część 6: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:Część 6: Herbata pakiet 2,Informacja o częściach zamówienia znajduje się w rozdziale XVIII SWZ.3. Szczegółowy opis oraz ilości zamawianych artykułów zostały wyszczególnione w formularzach rzeczowo-cenowych stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zwiera załącznik nr 6 do SWZ.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4.1do SWZ.5. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. 6. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.7. Zamawiający gwarantuje Wykonawcy realizację umowy o wartości nie mniejszej niż 70% wartości zamówienia podstawowego. Ilości poszczególnych artykułów spożywczych są wartościami szacunkowymi i Zamawiającemu przysługuje prawo do niezrealizowania ich w całości, a Wykonawcy nie będzie wówczas przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu.8. Ostateczne wynagrodzenie Wykonawcy zależne będzie od ilości przedmiotu zamówienia dostarczonych i odebranych w okresie trwania umowy i określone zostanie na podstawie cen jednostkowych ustalonych w oparciu o ofertę przedłożoną przez Wykonawcę.9. W granicach ceny brutto, o określonej w umowie Zamawiający będzie uprawniony do dokonywania zakupu poszczególnego asortymentu artykułów spożywczych w zależności od własnych potrzeb, w tym w większych lub mniejszych ilościach określonych w formularzu rzeczowo-cenowym. Część 7: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej.2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 części:Część 7: Woda, soki, napoje.Informacja o częściach zamówienia znajduje się w rozdziale XVIII SWZ.3. Szczegółowy opis oraz ilości zamawianych artykułów zostały wyszczególnione w formularzach rzeczowo-cenowych stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zwiera załącznik nr 6 do SWZ.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4.2 do SWZ.5. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. 6. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.7. Zamawiający gwarantuje Wykonawcy realizację umowy o wartości nie mniejszej niż 70% wartości zamówienia podstawowego. Ilości poszczególnych artykułów spożywczych są wartościami szacunkowymi i Zamawiającemu przysługuje prawo do niezrealizowania ich w całości, a Wykonawcy nie będzie wówczas przysługiwało żadne roszczenie z tego tytułu.8. Ostateczne wynagrodzenie Wykonawcy zależne będzie od ilości przedmiotu zamówienia dostarczonych i odebranych w okresie trwania umowy i określone zostanie na podstawie cen jednostkowych ustalonych w oparciu o ofertę przedłożoną przez Wykonawcę.9. W granicach ceny brutto, o określonej w umowie Zamawiający będzie uprawniony do dokonywania zakupu poszczególnego asortymentu artykułów spożywczych w zależności od własnych potrzeb, w tym w większych lub mniejszych ilościach określonych w formularzu rzeczowo-cenowym. ZP/197/055/D/25 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15000000, 15842000, 15860000, 15981000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |