Przetarg - Organizacja uroczystej Gali Ambasador Województwa...
| Analizuj | Zamówienie 4230117 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2016-03-24 |
| przedmiot ogłoszenia | Organizacja uroczystej Gali Ambasador Województwa Lubelskiego 2015 i Marki Lubelskie Ambasador Województwa Lubelskiego to jedyne, niepowtarzalne wydarzenie promocyjne Województwa Lubelskiego przeprowadzone w formie konkursu dla osób, instytucji i firm z Województwa Lubelskiego, które w najlepszy sposób promują Lubelszczyznę w kraju i poza jego granicami. Gala połączona jest z uroczystym nadawaniem certyfikatów Marka Lubelskie, która odbędzie się w dniu 23 kwietnia 2016 r. od godziny 17.30 w Centrum Spotkania Kultur w Lublinie, Plac Teatralny 1, 20-029 Lublin. Część I - Przedmiotem zamówienia jest zrealizowanie kompleksowego zabezpieczenia technicznego, organizacyjnego i artystycznego widowiska promocyjnego - uroczystej XVII Gali nadania Honorowych Tytułów Ambasadora Województwa Lubelskiego 2015 oraz Marki Lubelskie. Na zamówienie składa się: zaprojektowanie i wykonanie prezentacji multimedialnej oraz scenografii wszystkich pomieszczeń, zabezpieczenie nagłośnienia i oświetlenia, wykonanie statuetek, dyplomów, dostarczenie kwiatów. Wykonawca będzie miał za zadanie realizację i kompleksową obsługę Gali. Część II - Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie cateringu wraz z obsługą kelnerską, nie mniejszą niż 30 kelnerów dla 1000 osób (gości) zgodnie z załączonym menu, a także zapewnienie 50 sztuk stołów, przykrytych obrusami i otoczonych falbanami bocznymi (skirting) i przystrojenie ich 30 bukietami i 30 lampkami LED, zastawy stołowej porcelanowej i szklanej (talerze, sztućce, szklanki, serwetki w ilości wystarczającej dla wszystkich gości) oraz niezbędnych urządzeń gastronomicznych do serwowania potraw na gorąco, pater do serwowania posiłków, a także zachowanie czystości w miejscu i podczas świadczenia usługi cateringu do końca imprezy. Dokładny opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 (a, b,) do SIWZ CZĘŚĆ Nr: 1 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Przedmiotem zamówienia jest zrealizowanie kompleksowego zabezpieczenia technicznego, organizacyjnego i artystycznego widowiska promocyjnego - uroczystej XVII Gali nadania Honorowych Tytułów Ambasadora Województwa Lubelskiego 2015 oraz Marki Lubelskie. Na zamówienie składa się: zaprojektowanie i wykonanie prezentacji multimedialnej oraz scenografii wszystkich pomieszczeń, zabezpieczenie nagłośnienia i oświetlenia, wykonanie statuetek, dyplomów, dostarczenie kwiatów. Wykonawca będzie miał za zadanie realizację i kompleksową obsługę Gali. CZĘŚĆ Nr: 2 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie cateringu wraz z obsługą kelnerską, nie mniejszą niż 30 kelnerów dla 1000 osób (gości) zgodnie z załączonym menu, a także zapewnienie 50 sztuk stołów, przykrytych obrusami i otoczonych falbanami bocznymi (skirting) i przystrojenie ich 30 bukietami i 30 lampkami LED, zastawy stołowej porcelanowej i szklanej (talerze, sztućce, szklanki, serwetki w ilości wystarczającej dla wszystkich gości) oraz niezbędnych urządzeń gastronomicznych do serwowania potraw na gorąco, pater do serwowania posiłków, a także zachowanie czystości w miejscu i podczas świadczenia usługi cateringu do końca imprezy. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: część 1 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Przedmiotem zamówienia jest zrealizowanie kompleksowego zabezpieczenia technicznego, organizacyjnego i artystycznego widowiska promocyjnego - uroczystej XVII Gali nadania Honorowych Tytułów Ambasadora Województwa Lubelskiego 2015 oraz Marki Lubelskie. Na zamówienie składa się: zaprojektowanie i wykonanie prezentacji multimedialnej oraz scenografii wszystkich pomieszczeń, zabezpieczenie nagłośnienia i oświetlenia, wykonanie statuetek, dyplomów, dostarczenie kwiatów. Wykonawca będzie miał za zadanie realizację i kompleksową obsługę Gali. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79.34.22.00-5,79.80.00.00-2,55.30.00.00-3,18.51.33.00-1 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23/04/2016 4) Kryteria oceny ofert: Cena - 60 Dodatkowe atrakcje podczas Gali - 40 CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Część 2 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie cateringu wraz z obsługą kelnerską, nie mniejszą niż 30 kelnerów dla 1000 osób (gości) zgodnie z załączonym menu, a także zapewnienie 50 sztuk stołów, przykrytych obrusami i otoczonych falbanami bocznymi (skirting) i przystrojenie ich 30 bukietami i 30 lampkami LED, zastawy stołowej porcelanowej i szklanej (talerze, sztućce, szklanki, serwetki w ilości wystarczającej dla wszystkich gości) oraz niezbędnych urządzeń gastronomicznych do serwowania potraw na gorąco, pater do serwowania posiłków, a także zachowanie czystości w miejscu i podczas świadczenia usługi cateringu do końca imprezy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79.34.22.00-5,79.80.00.00-2,55.30.00.00-3,18.51.33.00-1 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23/04/2016 4) Kryteria oceny ofert: Cena - 80 Dodatkowe pozycje w menu - 20 |
| branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport, Usługi reklamowe |
| podbranża | akcje promocyjne, obsługa techniczna imprez |
| kody CPV | 18513300, 55300000, 79342200, 79800000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubelskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubelskie |