Zlecenie 11753266 - Organizacja konferencji dla producentów produktów...
| Zamówienie 11753266 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-10-27 |
| przedmiot zlecenia | Organizacja konferencji dla producentów produktów tradycyjnych, regionalnych i ekologicznych z terenu Pomorza Zachodniego. wynaje m sali konferencyjnej, wykonanie usługi gastronomicznej oraz zapewnienie bazy noclegowej, uwzględniającej podane poniżej kryteria: 1. Przedmiot zamówienia: Wynajem klimatyzowanej sali wykładowej o powierzchni min. 200 m2 z możliwością zaciemnienia, wyposażonej w nagłośnienie (w tym min. 3 mikrofony bezprzewodowe),laptop, projektor multimedialny, ekran do prezentacji multimedialnych, flipchart z kompletem pisaków, krzesła z pulpitem lub krzesła i stoły na potrzeby konferencji dla grupy do 80 osób. Sala powinna być dostępna w godzinach 10.00-19:00 w pierwszym dniu oraz 9.00-16:00 w drugim dniu. Usługodawca zapewni również pracownika do obsługi informatycznej oraz dostęp do szerokopasmowego łącza internetowego w trakcie wynajmu sali. Serwis kawowy w trakcie trwania konferencji dla grupy 80 osób: kawa/herbata, cytryna oraz mleko/śmietanka do kawy-bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g)-jedno podanie każdego z dwóch dni-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis kawowy w formie ciągłej. Obiad w pierwszym dniu konferencji (tj. 18.11.2025 r.) dla grupy 80 osób składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu konferencji dla grupy 80 osób, składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g), bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 7 rodzajów w ilości min. 60 g każdego rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju), dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa, Strona 2 z 3 herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane i soki owocowe, min. 1 litr)-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu. Nocleg dla uczestników konferencji (80 osób) w pokojach 1 lub 2 osobowych, z pełnym węzłem sanitarnym (noc z 18 na 19.11.2025 roku). Zamawiający oczekuje udostępnienia co najmniej 10 pokoi do pojedynczego wykorzystania. Śniadanie w formie bufetu dla grupy 80 osób (19.11.2025 r.): ser-min. 3 rodzaje, łącznie min. 60 g, wędliny-wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min. 80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo-min. 2 rodzaje, bułki, ciasto-min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok-min. 300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Obiad w drugim dniu konferencji (tj. 19.11.2025 r.) dla grupy 80 osób składający się z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami (frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Zapewnienie strzeżonego bezpłatnego parkingu na min. 35 pojazdów na terenie obiektu we wskazanym powyżej terminie realizacji usługi. |
| branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
| podbranża | hotelarstwo, konferencje |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Zachodniopomorskie |