Zlecenie 11753266 - Organizacja konferencji dla producentów produktów...

   
Zamówienie 11753266
źródło Internet
data publikacji 2025-10-27
przedmiot zlecenia
Organizacja konferencji dla producentów produktów tradycyjnych, regionalnych i ekologicznych z terenu Pomorza Zachodniego.
wynaje
m sali konferencyjnej, wykonanie usługi gastronomicznej
oraz zapewnienie bazy noclegowej, uwzględniającej podane poniżej kryteria:
1. Przedmiot zamówienia:
Wynajem klimatyzowanej sali wykładowej o powierzchni min. 200 m2 z możliwością
zaciemnienia, wyposażonej w nagłośnienie (w tym min. 3 mikrofony bezprzewodowe),laptop,
projektor multimedialny, ekran do prezentacji multimedialnych, flipchart z kompletem pisaków,
krzesła z pulpitem lub krzesła i stoły na potrzeby konferencji dla grupy do 80 osób.
Sala powinna być dostępna w godzinach 10.00-19:00 w pierwszym dniu oraz 9.00-16:00
w drugim dniu. Usługodawca zapewni również pracownika do obsługi informatycznej
oraz dostęp do szerokopasmowego łącza internetowego w trakcie wynajmu sali.
Serwis kawowy w trakcie trwania konferencji dla grupy 80 osób: kawa/herbata, cytryna oraz
mleko/śmietanka do kawy-bez ograniczeń, soki owocowe (min. 200 ml), woda
niegazowana/gazowana (min. 500 ml), ciasto/ciastka (min. 130 g)-jedno podanie każdego
z dwóch dni-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę. Preferowany jest serwis
kawowy w formie ciągłej.
Obiad w pierwszym dniu konferencji (tj. 18.11.2025 r.) dla grupy 80 osób składający się
z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami
(frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek
w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości
min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
Kolacja serwowana z menu bankietowym w pierwszym dniu konferencji dla grupy 80 osób,
składająca się m.in. z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja ryby lub mięsa min. 150 g),
bufetu z przystawkami zimnymi (możliwość wybrania min. 7 rodzajów w ilości min. 60 g każdego
rodzaju), sałatek (możliwość wybrania min. 2 rodzajów w ilości min. 100 g z każdego rodzaju),
dodatków (różne rodzaje pieczywa, masło, min. 2 rodzaje sosów) oraz napojów ciepłych (kawa,
Strona 2 z 3
herbata, śmietanka/mleko, cytryna, cukier bez ograniczeń) i zimnych (woda, napoje gazowane
i soki owocowe, min. 1 litr)-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu
na 1 osobę. Zamawiający wyklucza kolację na świeżym powietrzu.
Nocleg dla uczestników konferencji (80 osób) w pokojach 1 lub 2 osobowych, z pełnym węzłem
sanitarnym (noc z 18 na 19.11.2025 roku). Zamawiający oczekuje udostępnienia co
najmniej 10 pokoi do pojedynczego wykorzystania.
Śniadanie w formie bufetu dla grupy 80 osób (19.11.2025 r.): ser-min. 3 rodzaje, łącznie
min. 60 g, wędliny-wybór, min. 60 g, warzywa świeże lub marynowane min. 70 g, sałatka min.
80 g, pasta warzywna lub rybna min. 40 g, dwa dania na ciepło łącznie
min. 120 g oraz jogurt, mleko, płatki, dżem, miód, masło, pieczywo-min. 2 rodzaje, bułki,
ciasto-min. 100 g, kawa, herbata, cytryna, cukier, mleko/śmietanka bez ograniczeń, sok-min.
300 ml. Wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
Obiad w drugim dniu konferencji (tj. 19.11.2025 r.) dla grupy 80 osób składający się
z zupy (min. 250 ml), drugiego dania (porcja mięsa lub ryby min. 130 g) wraz z dodatkami
(frytki, ziemniaki-min. 200 g, ryż, kasza lub makaron w ilości min. 150 g, bukiet surówek
w ilości min. 130 g/warzywa gotowane lub grillowane min. 150 g), kompotu lub soku w ilości
min. 300 ml-wszystkie wielkości podane w przeliczeniu na 1 osobę.
Zapewnienie strzeżonego bezpłatnego parkingu na min. 35 pojazdów na terenie obiektu
we wskazanym powyżej terminie realizacji usługi.
branża Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo, konferencje
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: hotelarstwo , konferencje