Przetarg 11773671 - Usługa kompleksowej organizacji spotkania podsumowującego...

   
Analizuj Zamówienie 11773671
źródło Internet
data publikacji 2025-10-28
przedmiot ogłoszenia
Usługa kompleksowej organizacji spotkania podsumowującego rok 2025 dla około 120 osób, będących pracownikami Instytutu Dendrologii Polskiej Akademii Nauk.
Usługa obejmuje: przygotowanie sal
i, wystrój, obsługę gastronomiczną oraz oprawę muzyczną.
2. Zakres zamówienia
1) Sala
• Sala bankietowa umożliwiająca wygodne rozmieszczenie ok. 120 osób przy stołach okrągłych lub prostokątnych, z zapewnieniem miejsca dla obsługi.
• Sala przygotowana w aranżacji okolicznościowej, z dekoracjami nawiązującymi do końca roku, z ozdobionymi stołami i spójną kolorystyką wystroju.
• Stoły nakryte obrusami, z estetycznymi dekoracjami.
• Zapewnione nagłośnienie i odtwarzanie muzyki o charakterze okolicznościowym (muzyka instrumentalna w tle).
2) Obsługa gastronomiczna
• Usługa obejmuje przygotowanie, serwowanie i obsługę posiłków zgodnie z poniższym zestawieniem.
• Wykonawca zapewnia obsługę kelnerską, zastawę stołową, naczynia, sztućce, szkło oraz obrusy.
• Zestaw posiłków (na osobę):
a) Przystawka (zimna)-1 porcja na osobę
• 3 propozycje przystawek (do wyboru przez Zamawiającego jedna), porcja ok. 100 g./os.
• Przykładowe kategorie: mięsa w galarecie, ryby, pasztety, sałatki.
• Wykonawca zapewni także 1 propozycję przystawki wegetariańskiej (dla ok. 5% uczestników), porcja ok. 100 g/os.
b) Zupa-1 porcja na osobę
• 3 propozycje zup (do wyboru przez Zamawiającego jedna), pojemność 250 ml/os.
• Przykładowe rodzaje: kremy warzywne, barszcz, grzybowa.
• Dla uczestników na diecie wegetariańskiej pojemność 250 ml/os.-alternatywa bezmięsna.
c) Danie główne-2 porcje na osobę
• 5 propozycji dań (Zamawiający wybierze 2), każda porcja ok. 150 g/os.
• Wśród propozycji powinny znaleźć się minimum 4 dania mięsne (np. drobiowe, wieprzowe, rybne) oraz co najmniej 1 danie wegetariańskie.
d) Dodatki do dania głównego - 2 porcje na osobę
• dodatki skrobiowe (np. ziemniaki, kopytka, ryż, kasza)-ok. 150 g/os.
• surówki lub warzywa gotowane-ok. 100 g/os.
• sos odpowiedni do dania-ok. 50 ml/os.
e) Pierogi - 1 porcja na osobę
• 2 propozycje pierogów (mięsne oraz bezmięsne, np. z kapustą i grzybami), porcja ok. 200 g/os.
• Pierogi mogą stanowić dodatkowy element menu, serwowany jako część bufetu lub danie uzupełniające.
f) Deser (ciasto)
• 5 propozycji ciast, z których Zamawiający wybierze 3 rodzaje, porcje ok. 80 g/os.
• Przykładowe rodzaje: serniki, makowce, pierniki, z kremem, jabłecznik.
g) Napoje ciepłe:
• Kawa z ekspresu-bez limitu (mleko do kawy zwykłe oraz roślinne-bez limitu).
• Herbata czarna i owocowa-bez limitu.
h) Napoje zimne:
• Woda mineralna gazowana i niegazowana-bez limitu,
• Soki owocowe-bez limitu
3) Zakup upominków
Wykonawca zobowiązany jest do zakupu drobnych upominków dla uczestników spotkania w liczbie odpowiadającej liczbie uczestników. Wartość jednostkowa upominku wynosi 20,00 zł brutto za osobę. Przed dokonaniem zakupu Wykonawca zobowiązany jest do uzgodnienia z Zamawiającym rodzaju oraz wzoru upominku. Koszt zakupu upominków należy uwzględnić w całkowitym koszcie realizacji zamówienia.
Wymagania dodatkowe:
Miejsce realizacji: Kórnik /- 5 km.
branża Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo, konferencje
forma przetarg inny
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: hotelarstwo , konferencje