Przetarg 11773671 - Usługa kompleksowej organizacji spotkania podsumowującego...
| Analizuj | Zamówienie 11773671 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-10-28 |
| przedmiot ogłoszenia | Usługa kompleksowej organizacji spotkania podsumowującego rok 2025 dla około 120 osób, będących pracownikami Instytutu Dendrologii Polskiej Akademii Nauk. Usługa obejmuje: przygotowanie sal i, wystrój, obsługę gastronomiczną oraz oprawę muzyczną. 2. Zakres zamówienia 1) Sala • Sala bankietowa umożliwiająca wygodne rozmieszczenie ok. 120 osób przy stołach okrągłych lub prostokątnych, z zapewnieniem miejsca dla obsługi. • Sala przygotowana w aranżacji okolicznościowej, z dekoracjami nawiązującymi do końca roku, z ozdobionymi stołami i spójną kolorystyką wystroju. • Stoły nakryte obrusami, z estetycznymi dekoracjami. • Zapewnione nagłośnienie i odtwarzanie muzyki o charakterze okolicznościowym (muzyka instrumentalna w tle). 2) Obsługa gastronomiczna • Usługa obejmuje przygotowanie, serwowanie i obsługę posiłków zgodnie z poniższym zestawieniem. • Wykonawca zapewnia obsługę kelnerską, zastawę stołową, naczynia, sztućce, szkło oraz obrusy. • Zestaw posiłków (na osobę): a) Przystawka (zimna)-1 porcja na osobę • 3 propozycje przystawek (do wyboru przez Zamawiającego jedna), porcja ok. 100 g./os. • Przykładowe kategorie: mięsa w galarecie, ryby, pasztety, sałatki. • Wykonawca zapewni także 1 propozycję przystawki wegetariańskiej (dla ok. 5% uczestników), porcja ok. 100 g/os. b) Zupa-1 porcja na osobę • 3 propozycje zup (do wyboru przez Zamawiającego jedna), pojemność 250 ml/os. • Przykładowe rodzaje: kremy warzywne, barszcz, grzybowa. • Dla uczestników na diecie wegetariańskiej pojemność 250 ml/os.-alternatywa bezmięsna. c) Danie główne-2 porcje na osobę • 5 propozycji dań (Zamawiający wybierze 2), każda porcja ok. 150 g/os. • Wśród propozycji powinny znaleźć się minimum 4 dania mięsne (np. drobiowe, wieprzowe, rybne) oraz co najmniej 1 danie wegetariańskie. d) Dodatki do dania głównego - 2 porcje na osobę • dodatki skrobiowe (np. ziemniaki, kopytka, ryż, kasza)-ok. 150 g/os. • surówki lub warzywa gotowane-ok. 100 g/os. • sos odpowiedni do dania-ok. 50 ml/os. e) Pierogi - 1 porcja na osobę • 2 propozycje pierogów (mięsne oraz bezmięsne, np. z kapustą i grzybami), porcja ok. 200 g/os. • Pierogi mogą stanowić dodatkowy element menu, serwowany jako część bufetu lub danie uzupełniające. f) Deser (ciasto) • 5 propozycji ciast, z których Zamawiający wybierze 3 rodzaje, porcje ok. 80 g/os. • Przykładowe rodzaje: serniki, makowce, pierniki, z kremem, jabłecznik. g) Napoje ciepłe: • Kawa z ekspresu-bez limitu (mleko do kawy zwykłe oraz roślinne-bez limitu). • Herbata czarna i owocowa-bez limitu. h) Napoje zimne: • Woda mineralna gazowana i niegazowana-bez limitu, • Soki owocowe-bez limitu 3) Zakup upominków Wykonawca zobowiązany jest do zakupu drobnych upominków dla uczestników spotkania w liczbie odpowiadającej liczbie uczestników. Wartość jednostkowa upominku wynosi 20,00 zł brutto za osobę. Przed dokonaniem zakupu Wykonawca zobowiązany jest do uzgodnienia z Zamawiającym rodzaju oraz wzoru upominku. Koszt zakupu upominków należy uwzględnić w całkowitym koszcie realizacji zamówienia. Wymagania dodatkowe: Miejsce realizacji: Kórnik /- 5 km. |
| branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
| podbranża | hotelarstwo, konferencje |
| forma | przetarg inny |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Wielkopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Wielkopolskie |