Zlecenie 8406872 - Klub Integracji Społecznej w Sokółce - edycja 2 ...
(zakończone) | Zamówienie 8406872|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-09-20 |
przedmiot zlecenia | Klub Integracji Społecznej w Sokółce - edycja 2 przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie usługi cateringowej – serwisu kawowego – o charakterze przerwy kawowej oraz ciepłego posiłku o charakterze przerwy obiadowej zgodnie z poniższym zapisem: Łączna liczba przerw kawowych: 2.110 Łączna liczba przerw obiadowych: 1.150 Serwis kawowy powinien obejmować: 1) Kawę sypaną podaną w pojemniku aby każdy z uczestników mógł sobie samodzielnie przygotować, 2) Kawę rozpuszczalną podaną w pojemniku aby każdy z uczestników mógł sobie samodzielnie przygotować, 3) Herbatę w torebkach (minimum dwa rodzaje: czarna i owocowa) 4) Mleko lub śmietanka do kawy (serwowana w odpowiednich do tego celu naczyniach) 5) Cukier biały; 6) Woda niegazowana oraz gazowana w butelkach; 7) Ciasteczka kruche (m.in. 3 rodzaje po m.in. 5 ciastek na osobę z każdego rodzaju); 8) Drobne słone lub słodkie przekąski 9) Naczynia jednorazowe tj. kubki 4. Przerwa kawowa powinna być przygotowana w sposób estetyczny na m.in. 15 minut przed rozpoczęciem zajęć w danym dniu i być dostępna przez cały czas szkolenia 5. Przerwa kawowa powinna być przygotowana w miejscu ustalonym z zamawiającym 6. Wybrany Wykonawca jest zobowiązany do realizacji przedmiotu zamówienia ze szczególna starannością, zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi i bhp oraz przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w tym zakresie. 7. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego uchybień w wykonaniu usługi Wykonawca jest zobowiązany do podjęcia natychmiastowych kroków w celu usunięcia uchybień. II. Przerwa obiadowa I. ciepły dwudaniowy posiłek, na który składa się: a) zupa (m.in. 300 ml na osobę); b) drugie danie do wyboru (mięsne lub wegetariańskie, m.in. 200 g na osobę); c) dodatki do dań głównych: ziemniaki gotowane/ pieczone lub ryż lub makaron lub kasza (co najmniej 300 g na osobę); d) sok/ woda butelkowana gazowana i niegazowana (min. 250 ml na osobę) III. Wykonawca zapewnieni bezpieczeństwo sanitarnego posiłków zgodnie z przepisami prawa regulującymi tę kwestię, m.in.: a) Świadczenia usług wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; b) Przygotowania w/w posiłków, dowóz posiłków, obsługa oraz uprzątniecie pozostałości zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności; c) Kontroli aktualnych badań sanitarno – epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem, wydawaniem i transportem posiłków; d) Przestrzeganie przepisów sanitarno – epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi; e) Zapewnienie obsługi tj. wydanie posiłków oraz czuwanie na d zachowaniem czystości i sprzątnięcie po zakończeniu posiłku; f) Dostarczenie posiłków w godzinach wskazanych przez Zamawiającego; g) Dostarczenie posiłków w jednorazowych naczyniach h) Serwowanie posiłków bezwzględnie świeżych i ciepłych tj. w temperaturze gwarantującej satysfakcję Uczestników/ Uczestniczek w ilości gwarantującej zaspokojenie potrzeb Uczestników/ Uczestniczek szkoleń; i) Zapewnienie wysokiej jakości w odniesieniu do użytych składników; j) Uwzględnienie w menu potrzeb osób o szczególnych wymaganiach/ potrzebach żywieniowych wynikających z niepełnosprawności/ lub światopoglądu (np. wegetarianie, diabetycy, alergicy pokarmowi). Zamawiający poinformuje Wykonawcę o takiej sytuacji w terminie min. 2 dni przed planowanym spotkaniem IV. Uczestnicy szkolenia to osoby dorosłe – osoby korzystające ze świadczeń pomocy społecznej V. Szczegółowy harmonogram określający dni oraz godziny zostanie przekazany Wykonawcy po jego ustaleniu. Harmonogram realizacji świadczeń oraz liczba uczestników na poszczególnych kursach może ulec zmianie z uwagi na okoliczności mające wpływ na realizację projektu, w tym zwłaszcza potrzeby uczestników/ uczestniczek. Zapłata wynagrodzenia nastąpi za faktycznie wykonaną liczbę usług. VI. Na 5 dni przed terminem każdego szkolenia Wykonawca przedstawi Zamawiającemu do akceptacji projekt menu. Zamawiający w terminie 1 dnia dokona akceptacji menu lub zgłosi uwagi, które Wykonawca ma obowiązek uwzględnić VII. Szkolenia będą mogły odbywać się od poniedziałku do soboty, w godzinach od 8:00 do 20:00 na podstawie harmonogramu przekazanemu Wykonawcy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1 - opis przedmiotu zamówienia |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55300000, 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podlaskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |