Zlecenie 8485869 - Dostawy warzyw kiszonych do Zakładu Karnego w Gorzowie...
(zakończone) | Zamówienie 8485869|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-22 |
przedmiot zlecenia | Dostawy warzyw kiszonych do Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp. i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku-kod CPV 03142500-3 Nazwa artykułu j.m. Ilość szacunkowa dla ZK Gorzów Wlkp. Ilość szacunkowa dla OZ Słońsk Ilość szacunkowa zamówienia dla ZK i OZ Kapusta kiszona. Produkt spożywczy otrzymany z kapusty białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalne muprocesowi fermentacji mlekowej. Smak i zapach charakterystyczny dla kapusty prawidłowo ukwaszonej, aromatyczny, słono kwaśny. Beczka do 30kg. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapach, smak mocno słony, niekwaśny, stęchły, objawy zapleśnienia, psucia, niedostateczna ilość soku (wysuszenie kapusty), obecność szkodników, brak oznakowania, uszkodzenia mechaniczne opakowań, mocno zabrudzone opakowania. kg. 7 500 3 000 10 500 Ogórek kiszony. Produkt spożywczy otrzymany ze świeżych ogórków, przypraw aromatyczno-smakowych, zalanych zalewą z dodatkiem soli i poddanych naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej, dość luźno ułożone całe ogórki, jędrne,chrupkie. Beczka do 30kg. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapach smak mocno słony, niekwaśny, stęchły, objawy zapleśnienia, psucia, nadmierna miękkość, obecność szkodników, brak oznakowania, uszkodzenia mechaniczne opakowań, mocno zabrudzone opakowania. kg. 6 000 800 6 800 Realizacja przedmiotu zamówienia: Wykonawca w okresie obowiązywania umowy dostarczać będzie warzywa kiszone do magazynów Zakładu Karnego w Gorzowie Wlkp., ul. Podmiejska 17 i Oddziału Zewnętrznego w Słońsku ul. Winna 2 własnym transportem oraz na swój koszt. Dostarczane warzywa kiszone muszą zawierać: etykiety na opakowaniu w języku polskim o nazwie i adresie producenta, parametrach fizykochemicznych produktu, dacie przydatności do spożycia, warunkach przechowywania, wadze oznaczeniu partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodne z obowiązującymi przepisami prawa) z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zrealizowanej dostawy. Ilość warzyw kiszonych musi być zgodna z okresowymi zamówieniami składanymi telefonicznie z 36 godzinnym wyprzedzeniem przez służbę żywnościową. Dostawy odbywać się będą w uzgodnionych terminach do godz. 10.00. Wymiana uszkodzonych lub wadliwych jaj następować będzie po stwierdzeniu przy odbiorze w trakcie 8 godzin. Rodzaje i opis kryteriów, którymi Zamawiający będzie się kierował przy wyborze oferty, wraz z podaniem znaczenia tych kryteriów i sposobu oceny ofert oraz opis sposobu obliczenia ceny. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3142500 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubuskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubuskie |