Przetarg 12191461 - Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w...
| Analizuj | Zamówienie 12191461 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Łowiczu Część 1: Grupa I – przyprawy, sosy, przetwory warzywne, woda mineralna (CPV: 15871270-7, 15817260-4, 15331000-7, 15981000-8)Czos nek granulowany [kg] 6Herbata granulowana [kg] 750Jarzynka – przyprawa [kg] 1200Kawa zbożowa [kg] 380Liść laurowy [kg]35Majeranek [kg] 75Ocet [l]530Papryka ostra mielona [kg]90Pieprz naturalny mielony [kg] 120Przyprawa do zup w płynie [l]940Sos biały [kg]200sos boloński [kg]300Sos cygański [kg] 460Sos myśliwski [kg]380Sól spożywcza [kg] 1900Ziele angielskie [kg]25Barszcz biały [kg]285Chrzan tarty [kg]380Bazylia [kg]30Oregano [kg]30Curry [kg]23przyprawa do gulaszu [kg]50Koncentrat pomidorowy 30% [kg]3400Musztarda [kg]240Szczaw konserwowy [kg]700Woda mineralna gaz/n [l]15000Koperek suszony [kg]22Nać pietruszki suszona [kg]22Wafle ryżowe [kg]145Leczo pieczarkowe [kg]200zupa żurek [kg]200Zupa grzybowa [kg]200 Część 2: Grupa II - cukier biały ( CPV: 15831000-2)Lp.AsortymentIlość [kg]1Cukier biały rafinowany 5 000Lp.AsortymentOpis przedmiotu zamówienia1Cukier biały rafinowany w workach od 1 do 50 kg [kg] Część 3: Grupa III – przetwory owocowe (CPV: 15332200-6)Lp.AsortymentIlość [kg]1Dżem truskawkowy 4 1002Marmolada wieloowocowa niskosłodzona 4 5003Syrop owocowy różne smaki 8 500Lp.AsortymentOpis przedmiotu zamówienia1Dżem truskawkowy niskosłodzony wiadro od 5 do 15 kg [kg]data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 5 miesięcy; 2Marmolada wieloowocowa niskosłodzona wiadro od 5 do 15 kg [kg]data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 5 miesięcy;3Syrop owocowy różne smaki wiadro od 5 do 15 kg [kg]data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 5 miesięcy; Część 4: Grupa IV – strączkowe (CPV: 03212210-5)Lp.AsortymentZK Łowicz 1Groch połówki łuskany [kg]4 7002Fasola średnia [kg]3 3003Kostka sojowa [kg]1 4004Kotlety sojowe [kg]300Lp.AsortymentOpis przedmiotu zamówienia1Groch połówki łuskany data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla grochu łuskanego o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny.2Fasola średnia data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla fasoli suszonej, o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny.3Kostka sojowadata minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny.4Kotlety sojowe data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny Część 5: Grupa V - zbożowe i sypkie (CPV: 15613000-8)Lp.AsortymentIlość [kg]1Ryż biały 5 5002Mąka pszenna typ 650 2 8003Mąka ziemniaczana 520 4Makaron spaghetti 3 0005Makaron formy grube 6 500 6Kasza pęczak 4 2007Kasza jęczmienna drobna 6 0008Kasza manna [kg]600Lp.AsortymentOpis przedmiotu zamówienia1Ryż biały data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny.2Mąka pszenna typ 650 data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny.3Mąka ziemniaczana data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny. 4Makaron spaghetti data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 5 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny. Makaron bez widocznych uszkodzeń mechanicznych5Makaron formy grube data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 5 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny. Makaron bez widocznych uszkodzeń mechanicznych 6Kasza pęczak data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny.7Kasza jęczmienna drobna data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny.8Kasza manna data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; opakowania do 30 kg , smak i zapach charakterystyczny dla produktu o dobrej jakości bez obcych posmaków i zapachów, objawów psucia się, wilgotności, stęchlizny. DKW.2232.8.2025.JA |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3212210, 15331000, 15332200, 15613000, 15831000, 15871260, 15871270, 15981000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | łódzkie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | łódzkie |