Przetarg 12191219 - „Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do...

   
Analizuj Zamówienie 12191219
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-02
przedmiot ogłoszenia
„Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół w Radłowie w 2026 roku”

Część 1: Część I – Mięso i przetwory mięsne – obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisan
ego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.1 do SWZ1 Boczek kg 1402 Filet z indyka świeży , schłodzony kg 1503 Filet z kurczaka świeży schłodzony kg 10004 Kiełbasa krakowska sucha kg 105 Kiełbasa toruńska kg 506 Kiełbasa pradawna kg 1007 Kiełbasa podwawelska kg 1008 Wędlina- szynka z kurczaka krojona w plastry nie mniej niż 85 % mięsa kg 259 polędwiczki wieprzowe kg 10010 Korpus drobiowy świeży, schlodzony kg 60011 Schab wieprzowy z kością kg 20012 Schab wieprzowy ekstra b/k, b/w,b/ok.(zrazowa) kg 10013 Szynka wieprzowa extra b/sk, b/k, b/t(zrazowa) kg 60014 Udziec z kurczaka (nie więcej niż 250g szt.) kg 50015 Wędlina-kurczak z bobrownik krojony w plastry kg 2016 Wędlina- schab pieczony krojony w plastry kg 2017 Wędlina-szynka wieprzowa gotowana (nie mniej niż 85%mięsa) krojona w plastry kg 2018 Wędlina- polędwica sopocka, krojony w plastry kg 2019 Wędlina-szynka z indyka krojona w plastry kg 3020 Mięso rosołowe wołowe kg 4021 Karczek b/k kg 50Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 2: Część II – Mrożonki i ryby - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.2 do SWZ1 Brokuł różyczki mrożony op. 2 kg kl. I kg 1202 Bukiet warzyw 3skł (marchew, brokuł, kalafior) op. 2,5 kg kl. I kg 2003 Bukiet warzyw 7 skł. (kalafior, fasolka szparagowa, groszek, brukselka, pietruszka, marchew, seler) kl. I op. 2,5 kg gat. I kg 1504 Fasolka szparagowa mrożona cięta op. 2,5 kg kl. I kg 1005 Filet z dorsza czarniaka b/s kl. I (szater, nie więcej niż 4% glazury) kg 1806 Groszek zielony luz op. 2,5 kg kl. I kg 357 Kalafior różyczki mrożony op. 2,5 kg kl. I kg 1008 Marchew kostka mrożona op.2,5kg kg 1009 Mieszanka kompotowa (nie mniej niż 5 składników) 2,5 kg gat. I kg 55010 Nać pietruszki mrożona cięta kl. I kg 1011 Truskawka mrożona op. 2,5kg kl. I kg 3012 Koperek mrożony cięty kl. I kg 1013 Włoszczyzna mrożona paski 4 skł (marchew, seler, pietruszka, por) op. 2,5kg kl. I kg 30014 Filet z limandy żółtopłetwej bez skóry z 30% glazury kg 49515 Mieszanka warzywa po chińsku z bambusem, op. 2,5 kg kg 5016 filet z miruny b/s kl. I ( nie wiecej niż 4% glazury) kg 70017 Malina mrożone op. 2,5 kg KL I kg 2018 Paluszki rybne z mintaja kg 17019 szpinak mrożony op. 2,5 kg kg 10Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 3: Część III – Nabiał i produkty mleczarskie - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.3 do SWZ1. Jogurt z kawałkami owoców Jogobella bez laktozy 150g różne szt. 4202. Jogurt naturalny 2% tłuszczu 400 g kubek szt. 5003. Drożdże 100 g szt. 804. Masło śmietankowe 200g (nie mniej niż 82% tłuszczu) szt. 8005. Masło Osełka Sobik Górska 300g (nie mniej niż 82% tłuszczu) szt. 12006. Masło klarowane 500 g szt. 3007. Mleko 0,9l 2% tłuszczu (butelka) o dłuższym teminie przydatności szt. 19008. Mleko UHT 1 l, 2% tluszczu szt. 1509. Mleko UHT 1 l 3, 2% tluszczu 15010. Ser plastry 100 g gouda 150g szt. 70011. Serek mascarpone, 250 g szt. 1012. Serek topiony, różne smaki, 100g szt. 5013. Ser żółty w kawałku gouda kg 5014. Smalec kostka 1 kg szt. 10015. Śmietana 400 g 18% tł.kubek szt. 45016. Śmietana 330 g 12% tł.kubek szt. 30017. Śmietanka 18%, karton 500 ml szt. 2018. Śmietanka 30%, karton 500 ml szt. 2019. Śmietanka 36%, karton 500 ml szt. 1020. Twaróg półtłusty krajanka kg 18021. Jogurt pitny różne smaki, op. 200-250g szt. 80022. Mleczko w kartoniku, naturalne, 200 ml szt. 80023. Jogurt w tubce, różne smaki, 80-120 g szt. 35024. Serek śmietankowy do smarowania piezywa Bieluch 150g naturalny szt. 10425. Jogurt naturalny typu islandzkiego Skyr 150g szt. 80026. Jogurt z granolą na wieczku, op. 230 g szt. 800Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 4: Część IV – Pieczywo - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.4 do SWZ1 Bułka orkiszowa/ graham 70 g szt. 8002 Bułka drożdżowa z nadzieniem (różne rodzaje) 70-75g szt. 10003 Bułka wodna duża szt. 15004 Chleb graham krojony 500g szt. 3005 Chleb pszenno- żytni krojony 550 g szt. 20006 Weka pszenna 350 g krojona szt. 4007 Pączek z nadzieniem marmolada szt. 3008 Chałka 500 g szt. 150Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 5: Część V – Warzywa i owoce - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.5 do SWZ1 Ananas żółty szt. 252 Arbuz kg 2703 Awokado szt. 54 Banany (średnie) gat. I kg 6005 Borówka amerykańska kg 206 Botwinka szt. 107 Brzoskiwie kg 508 Burak czerwony kg 1009 Cebula kg 10010 Cukinia kg 5011 Cebula czerwona kg 3012 Cytryna kg 613 Czosnek polski główka szt. 20014 Dynia piżmowa kg 8015 Fasola biała drobna kg 5016 Granat szt. 1017 Groch łuskany połówki kg 6018 Gruszka gat. I (nie mniej niż 200g szt.) kg 15019 Imbir świeży korzeń kg 220 Jabłka konsumpcyjne kg 70021 Kapusta biała kg 10022 Kapusta biała młoda szt. 10023 Kapusta kwaszona z marchewką op 5024 Kapusta czerwona kg 8025 Kiełki różnego rodzaju, kraj pochodzenia Polska 100 g szt. 6026 Kapusta pekińska szt. 8027 Koper pęczek szt. 4028 Kiwi kl. I kg 6029 Mandarynka kl. I kg 13030 Marchew kg 20031 Melon żółty kg 3032 Morele kg 7033 Natka pietruszki pęczek szt. 4034 Nektarynka gat I ( nie mniej niż 100g szt) kg 10035 Ogórek gruntowy (czerwiec, wrzesień) kg 10036 Ogórek kwaszony op. 3 kg szt. 15037 Ogórek świeży szklarniowy kg 12038 Papryka świeża czerwona gat. I kg 10039 Papryka świeża żółta gat. I kg 6040 Pieczarka świeża kg 18041 Pomidory malinowe gat. I kg 18042 Pomidory koktajlowe (cherry) kg 1043 Pomarańcze kg 15044 Pieruszka korzeń kg 1545 Por długi sałatkowy szt. 15046 Rabarbar świeży kg 2047 Rzodkiewka pęczek szt. 22048 Sałata lodowa szt. 15049 Sałata zielona (główka) szt. 9050 Seler świeży kg 15051 Szczypior - pęczek szt. 15052 Śliwka deserowa ( nie mniej niż 80g) kg 10053 Truskawka gat. I (VI) kg 7054 Winogrona białe kg 10055 Winogrona czerwone kg 10056 Ziemniak jadalny odmiana biała kg 500057 Ziemniaki młode (sezon wiosenny V-VI) kg 80058 Szpinak świeży, opakowanie szt. 1059 Rukola, opakowanie 100g szt. 10060 Mix sałat 1 kg szt. 10Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 6: Część VI – Różne artykuły spożywcze - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.6 do SWZ1 Budyń 35g różne smaki bez cukru szt. 5002 Biszkopty mamut bez cukru 150g szt 8003 Biszkopty lady fingers 150g szt 1004 Brzoskwinia w syropie, nie mniej niż 800g szt. 105 Bułka tarta 400 g szt 10006 Chrupki kukurydziane100g szt 10007 Chrzan polonaise w słoiku 180 g szt. 508 Cukier kryształ 1kg kg 6009 Cukier puder 400g szt. 7010 Cukier waniliowy nie mniej niż 30g szt. 20011 Przyprawa Cynamon 20 g szt 3012 Czosnek granulowany nie mniej niż 20g szt. 513 Dżem niskosłodzony 280 g różne rodzaje szt 35014 Galaretka 71g różne smaki szt. 30015 Herbata czarna, Lipton 100 torebek szt 5016 Herbata owocowe, różne smaki, co najmniej 20 torebek szt 5017 Herbatniki szkolne 50 g szt 170018 Kakao DecoMoreno150g szt. 1019 Kasza jęczmienna pęczak 1kg szt 10020 Kasza jęczmienna perłowa 1kg szt. 10021 Kasza jaglana 400g szt. 10022 Kasza manna 1 kg kg 7023 Kawa inka 150 g szt. 3024 Ketchup pudliszki - łagodny,do którego zużyto nie mniej niż 120g pomidorów na 100 g gotowego produktu szt. 1025 Kisiel owocowy 77g b/szt.barw. szt. 35026 Powidło śliwkowe 300 g szt 18027 Koncentrat barszczu czerwonego krakus butelka 300 ml pasteryzowany (b/szt.barw;b/dod.glut.sodu; b/kon;) szt. 12028 Koncentrat pomiodorowy pudliszki ze swieżych pomidorów 30% 200 g słoik różne szt 12029 Kukurydza konserwowa (nie mniej niż 400g) szt. 3030 Kwasek cytrynowy (nie mniej niż 20g) szt. 7031 Przyprawa liśc laurowy 5-6 g szt 3532 Przyprawa majeranek suszony 9 g szt 7033 Majonez kielecki (nie mniej niż 500 ml) szt. 18034 Makaron czaniecki różne rodzaje 250 g szt 80035 Makaron różne rodzaje lubella 500 g szt 80036 Makaron do spagetti kg 15037 Mąka pszenna, typ 500, 1kg kg 50038 Mąka krupczatka 1kg kg 3039 Mąka ziemniaczana 0,5 kg kg 3040 Miód spadziowy 1 l prawdziwy szt 1041 Musztarda z gorczycy (nie mniej niż 280g) szt 6042 Musztarda łagodna 290g szt. 2043 Mleko puszka krówka gotowane 510 g szt 2044 Ocet jabłkowy (nie mniej niż 250ml) szt. 1045 Olej rzepakowy kujawski z pierwszego tłoczenia 1l szt. 70046 Oliwa z oliwek 1l szt. 4547 Papryka konserwowa cięta 500 g szt 2548 Pieprz czarny mielony 20 g szt. 10049 Płatki Lubella różne rodzaje 500 g szt 20050 Płatki kukurydziane Corn Flakes 1kg szt. 18051 Płatki owsiane górskie 500g szt 10052 Przyprawa bazylia (nie mniej niż 10g) szt. 3053 Przyprawa kminek cały 15 g szt 1054 Przyprawa kminek mielony 15 g szt 5055 Przyprawa kurkuma mielona 20 g szt 2056 Przyprawa liść lubczyku 10 g szt 3057 Przyprawa oregano (nie mniej niż 10g) szt. 1058 Przyprawa papryka mielona słodka (nie mniej niż 20 g) szt 7059 Proszek do pieczenia 15 g szt 5060 Przyprawa tymianek 10 g szt 2061 Przyprawa rozmaryn 15 g szt 3062 Przyprawa wegeta natur 150 g bez glutaminianu szt. 20063 Sos sojowy kikkoman 150 ml szt. 10064 Słonecznik łuskany 100g szt. 2065 Pestki dynia 100 g szt. 2066 Rodzynki sułtanki 100g szt 2067 Ryż biały 1 kg kg 20068 Masa makowa w puszce, nie mniej niż 800 g szt 1069 Mus owocowy 100 g rózne smaki szt 50070 Soda oczyszczona, nie mniej niż 80g szt. 1071 Sok kubus na bazie marchwi i owoców niegazowany 300 ml różne smaki szt 130072 Syrop owocowy, różne rodzaje, nie mniej niż 500 ml szt. 3073 Sok owocowy 200ml o zawartości cukru nie więcej niż10g na 100ml szt. 50074 Sos do spaghetti Boloński nie mniej niż 550g (b/szt.barw; b/dod.glut.sodu; b/kon;) szt. 15075 Sól morska 1 kg kg 10076 Sól o obniżonej zawartości sodu 1kg kg 10077 Tuńczyk w oleju 170 g kawałki szt. 13078 wafle tortowe 150 g kwadratowe szt 10079 Woda mineralna niegazowana poj. 0,5 l o obniżonej zawartości sodu szt 300080 Woda mineralna niegazowana poj. 1,5 l o obniżonej zawartości sodu szt 200081 Przyprawa Ziele angielskie 15 g szt 3182 Żurawina suszona, 100g szt 5583 Żurek butelka 470 ml pióro szt. 12084 Ciasteczka owsiane sante 135-138g szt. 60085 Ciastka zbożowe fit sante 300g szt 50086 Batoniki zbożowe sante crunchy 35-40 g szt. 80087 Soki Tymbark 1 litr szt. 70088 Czekolada gorzka 72 % kakao szt. 60089 Soczki w kartoniku sokus 200 ml szt. 80090 Ksylitol 1kg kg 1291 Mąka orkiszowa 1kg kg 10092 Morela suszona 150g szt. 55093 Suszone plastry gruszek 18g 100% owoców szt. 80094 Suszone plastry jabłek 100 %, opakowanie 18 g szt. 60095 Mus owocowy 100 g rózne smaki BIO babylove szt 60096 Figurka mikołaja z czekolady milka szt 320Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 7: Część VII – Wyroby garmażeryjne – dania gotowe - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.7 do SWZ1 Pierogi z kapustą białą i pieczarkami klejone ręcznie świeże kg 2302 Pierogi z truskawkami klejone ręcznie świeże kg 2303 Pierogi z jagodami/borówkami klejone ręcznie świeże kg 2304 Pierogi z mięsem klejone ręcznie świeże kg 2305 Pierogi z serem białym,klejone ręcznie świeże kg 2306 Uszka z mięsem ręcznie klejone, świeże kg 2307 Pierogi leniwe,klejone ręcznie świeże kg 2308 Pierogi ruskie,klejone ręcznie świeże kg 2309 Krokiet z kapustą białą świeży kg 17010 Gołąbki z mięsem i ryżem świeże kg 17011 Kluski śląskie, klejone ręcznie świeże kg 20012 Knedle z truskawkami świeże kg 20013 Knedle ze śliwkami świeże kg 20014 Pierogi ze szpinakiem, klejone ręcznie kg 200Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 8: Część VIII – Jaja - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.8 do SWZ1 Jaja świeże kl.XL szt. 5000Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość.f) W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. Zespół Szkół w Radłowie, ul. Szkolna 1, 33-130 Radłów. g) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

ZS.271.1.25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15100000, 15200000, 15330000, 15500000, 15800000, 15810000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze