Przetarg 11618636 - Dostawa żywności do bieżącego żywienia wojsk w 2026 r....

   
Analizuj Zamówienie 11618636
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2025-10-23
przedmiot ogłoszenia
Dostawa żywności do bieżącego żywienia wojsk w 2026 r. – MIĘSO, WĘDLINY, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE (zamówienie z podziałem na 4 części)

1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, w
ędlin.2. Przedmiot zamówienia podzielony został na 4 następujących części:1) Część nr 1: Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych;2) Część nr 2: Dostawa wędlin z mięsa czerwonego;3) Część nr 3: Dostawa mięsa drobiowego;4) Część nr 4: Dostawa wędlin z mięsa drobiowego;3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.4. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1A do SWZ – dot. części nr 1, 2) zał. nr 1B do SWZ – dot. części nr 2, 3) zał. nr 1C do SWZ – dot. części nr 3, 4) zał. nr 1D do SWZ – dot. części nr 4,- w zależności od części, o które ubiegać będzie się Wykonawca. Załączniki te stanowią równocześnie formularze kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ).
Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 1: Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1A do SWZ – dot. części nr 1 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ).

Część zamówienia: LOT-0002 Dostawa wędlin z mięsa czerwonego 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 3: Dostawa mięsa drobiowego;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1B do SWZ – dot. części nr 2 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ).

Część zamówienia: LOT-0003 Dostawa mięsa drobiowego 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 3: Dostawa mięsa drobiowego;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1C do SWZ – dot. części nr 3 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ).

Część zamówienia: LOT-0004 Dostawa wędlin z mięsa drobiowego 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 4: Dostawa wędlin z mięsa drobiowego;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1D do SWZ – dot. części nr 4 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ).
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15110000, 15130000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze