Przetarg 11618636 - Dostawa żywności do bieżącego żywienia wojsk w 2026 r....
| Analizuj | Zamówienie 11618636 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-10-23 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa żywności do bieżącego żywienia wojsk w 2026 r. – MIĘSO, WĘDLINY, TŁUSZCZE ZWIERZĘCE (zamówienie z podziałem na 4 części) 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, w ędlin.2. Przedmiot zamówienia podzielony został na 4 następujących części:1) Część nr 1: Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych;2) Część nr 2: Dostawa wędlin z mięsa czerwonego;3) Część nr 3: Dostawa mięsa drobiowego;4) Część nr 4: Dostawa wędlin z mięsa drobiowego;3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.4. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1A do SWZ – dot. części nr 1, 2) zał. nr 1B do SWZ – dot. części nr 2, 3) zał. nr 1C do SWZ – dot. części nr 3, 4) zał. nr 1D do SWZ – dot. części nr 4,- w zależności od części, o które ubiegać będzie się Wykonawca. Załączniki te stanowią równocześnie formularze kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ). Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 1: Dostawa mięsa czerwonego i tłuszczy zwierzęcych;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1A do SWZ – dot. części nr 1 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ). Część zamówienia: LOT-0002 Dostawa wędlin z mięsa czerwonego 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 3: Dostawa mięsa drobiowego;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1B do SWZ – dot. części nr 2 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ). Część zamówienia: LOT-0003 Dostawa mięsa drobiowego 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 3: Dostawa mięsa drobiowego;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1C do SWZ – dot. części nr 3 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ). Część zamówienia: LOT-0004 Dostawa wędlin z mięsa drobiowego 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin.Część nr 4: Dostawa wędlin z mięsa drobiowego;2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie minimalnych wymagań jakościowych stanowi: załącznik nr 5 do SWZ.3. Szczegółową specyfikację ilościową określa: 1) zał. nr 1D do SWZ – dot. części nr 4 - Załącznik ten stanowi równocześnie formularz kalkulacji ceny ofertowej.5. Integralną część opisu przedmiotu zamówienia stanowią również projektowane postanowienia umowy (załącznik nr 4 do SWZ). |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000, 15110000, 15130000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Podkarpackie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Podkarpackie |