Przetarg - Dostawa przypraw sypkich, w płynie i używki,...

   
Analizuj Zamówienie 3531161 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2014-12-02
przedmiot ogłoszenia
Dostawa przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu
V. Opis części z
amówienia, jeżeli Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych:
Zamawiający informuje, iż dopuszcza składanie ofert częściowych (liczba części - 3), wykaz części:
Część I : Przyprawy sypkie, w płynie i używki
Część II: Koncentraty zup i sosów
Część III: Rośliny strączkowe i soja

Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki:

1. Czosnek mielony -25 kg
2. Liść laurowy -15 kg
3. Majeranek -30 kg
4. Papryka mielona czerwona , smak słodki, kolor czerwony, konsystencja sypka, opak. 500-1000 g -20 kg
5. Pieprz naturalny czarny mielony 80 kg
6. Przyprawa typu jarzynka- 450 kg
7. Przyprawa do gulaszu - 100 kg
8. Przyprawa do mięsa mielonego - 105 kg
9. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g - ilośc 2100 kg
10. Ziele angielskie- 25 kg
11. Cukier waniliowy luzem - 4 kg
12. Cynamon -10 kg
13. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 30 kg
14. Przyprawa do bigosu -60 kg
15. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 365 kg
16. Kawa zbożowa -170 kg
17. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 370 kg
18. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów - ilości 1600 litrów
19. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alko-holu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .- 175 litrów

Część II - Koncentraty zup i sosów:

1. Rosół z kury -350 kg
2. Zupa barszcz czerwony - 220 kg
3. Zupa grzybowa-220 kg
4. Zupa żurek w proszku- 220 kg
5. Sos cygański- 160 kg
6. Sos grzybowy - 180 kg
7. Sos pieczarkowy - 160 kg
8. Sos pieczeniowy - 180 kg

Część III -Rośliny strączkowe i soja:

1. Kostka sojowa - 50 kg
2. Schab sojowy - 150 kg
3. Fasola drobna -700 kg
4. Fasola biała duża - 800 kg
5. Groch łuszczony - 1000 kg
6. Groch cały - 800 kg
7. Granulat sojowy - 145 kg


Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2010r Nr 136, poz.914 j.t) którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do piątku w ilościach i terminach wskazanych przez zamawiającego, w godz. 7.30 - 12.30.
Zamawiający będzie składał zamówienia telefonicznie, sukcesywnie, według potrzeb.
Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego produktu, oraz znakowanie na partii jak również na poszczególnych produktach.
Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres
trwania umowy.
Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia telefonicznego, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa.
Minimalny oczekiwany okres zapłaty wynosi 14 dni od dnia otrzymania faktury.

Odbioru towaru - ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy.
CZĘŚĆ Nr: 1
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki:

1. Czosnek mielony -25 kg
2. Liść laurowy -15 kg
3. Majeranek -30 kg
4. Papryka mielona czerwona , smak słodki, kolor czerwony, konsystencja sypka, opak. 500-1000 g -20 kg
5. Pieprz naturalny czarny mielony 80 kg
6. Przyprawa typu jarzynka- 450 kg
7. Przyprawa do gulaszu - 100 kg
8. Przyprawa do mięsa mielonego - 105 kg
9. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g - ilośc 2100 kg
10. Ziele angielskie- 25 kg
11. Cukier waniliowy luzem - 4 kg
12. Cynamon -10 kg
13. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 30 kg
14. Przyprawa do bigosu -60 kg
15. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 365 kg
16. Kawa zbożowa -170 kg
17. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 370 kg
18. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów - ilości 1600 litrów
19. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alko-holu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .- 175 litrów
CZĘŚĆ Nr: 2
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - Koncentraty zup i sosów:

1. Rosół z kury -350 kg
2. Zupa barszcz czerwony - 220 kg
3. Zupa grzybowa-220 kg
4. Zupa żurek w proszku- 220 kg
5. Sos cygański- 160 kg
6. Sos grzybowy - 180 kg
7. Sos pieczarkowy - 160 kg
8. Sos pieczeniowy - 180 kg
CZĘŚĆ Nr: 3
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III -Rośliny strączkowe i soja:

1. Kostka sojowa - 50 kg
2. Schab sojowy - 150 kg
3. Fasola drobna -700 kg
4. Fasola biała duża - 800 kg
5. Groch łuszczony - 1000 kg
6. Groch cały - 800 kg
7. Granulat sojowy - 145 kg
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1
Nazwa: Przyprawy sypkie w płynie i używki
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki:

1. Czosnek mielony -25 kg
2. Liść laurowy -15 kg
3. Majeranek -30 kg
4. Papryka mielona czerwona , smak słodki, kolor czerwony, konsystencja sypka, opak. 500-1000 g -20 kg
5. Pieprz naturalny czarny mielony 80 kg
6. Przyprawa typu jarzynka- 450 kg
7. Przyprawa do gulaszu - 100 kg
8. Przyprawa do mięsa mielonego - 105 kg
9. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g - ilośc 2100 kg
10. Ziele angielskie- 25 kg
11. Cukier waniliowy luzem - 4 kg
12. Cynamon -10 kg
13. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 30 kg
14. Przyprawa do bigosu -60 kg
15. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 365 kg
16. Kawa zbożowa -170 kg
17. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 370 kg
18. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów - ilości 1600 litrów
19. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alko-holu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .- 175 litrów
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31/12/2015
4) Kryteria oceny ofert: ??
CZĘŚĆ Nr: 2
Nazwa: Koncentraty zup i sosów
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - Koncentraty zup i sosów:

1. Rosół z kury -350 kg
2. Zupa barszcz czerwony - 220 kg
3. Zupa grzybowa-220 kg
4. Zupa żurek w proszku- 220 kg
5. Sos cygański- 160 kg
6. Sos grzybowy - 180 kg
7. Sos pieczarkowy - 160 kg
8. Sos pieczeniowy - 180 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31/12/2015
4) Kryteria oceny ofert: ??
CZĘŚĆ Nr: 3
Nazwa: Rośliny strączkowe i soja
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III -Rośliny strączkowe i soja:

1. Kostka sojowa - 50 kg
2. Schab sojowy - 150 kg
3. Fasola drobna -700 kg
4. Fasola biała duża - 800 kg
5. Groch łuszczony - 1000 kg
6. Groch cały - 800 kg
7. Granulat sojowy - 145 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31/12/2015
4) Kryteria oceny ofert: ??
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze, używki
kody CPV 3220000, 15860000, 15870000, 15890000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze , używki