Przetarg - Dostawa przypraw sypkich, w płynie i używki,...
| Analizuj | Zamówienie 3531161 (zakończone) |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2014-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa przypraw sypkich, w płynie i używki, koncentratów, roślin strączkowych i soi do Zakładu Karnego w Zabrzu V. Opis części z amówienia, jeżeli Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych: Zamawiający informuje, iż dopuszcza składanie ofert częściowych (liczba części - 3), wykaz części: Część I : Przyprawy sypkie, w płynie i używki Część II: Koncentraty zup i sosów Część III: Rośliny strączkowe i soja Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki: 1. Czosnek mielony -25 kg 2. Liść laurowy -15 kg 3. Majeranek -30 kg 4. Papryka mielona czerwona , smak słodki, kolor czerwony, konsystencja sypka, opak. 500-1000 g -20 kg 5. Pieprz naturalny czarny mielony 80 kg 6. Przyprawa typu jarzynka- 450 kg 7. Przyprawa do gulaszu - 100 kg 8. Przyprawa do mięsa mielonego - 105 kg 9. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g - ilośc 2100 kg 10. Ziele angielskie- 25 kg 11. Cukier waniliowy luzem - 4 kg 12. Cynamon -10 kg 13. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 30 kg 14. Przyprawa do bigosu -60 kg 15. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 365 kg 16. Kawa zbożowa -170 kg 17. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 370 kg 18. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów - ilości 1600 litrów 19. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alko-holu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .- 175 litrów Część II - Koncentraty zup i sosów: 1. Rosół z kury -350 kg 2. Zupa barszcz czerwony - 220 kg 3. Zupa grzybowa-220 kg 4. Zupa żurek w proszku- 220 kg 5. Sos cygański- 160 kg 6. Sos grzybowy - 180 kg 7. Sos pieczarkowy - 160 kg 8. Sos pieczeniowy - 180 kg Część III -Rośliny strączkowe i soja: 1. Kostka sojowa - 50 kg 2. Schab sojowy - 150 kg 3. Fasola drobna -700 kg 4. Fasola biała duża - 800 kg 5. Groch łuszczony - 1000 kg 6. Groch cały - 800 kg 7. Granulat sojowy - 145 kg Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2010r Nr 136, poz.914 j.t) którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do piątku w ilościach i terminach wskazanych przez zamawiającego, w godz. 7.30 - 12.30. Zamawiający będzie składał zamówienia telefonicznie, sukcesywnie, według potrzeb. Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego produktu, oraz znakowanie na partii jak również na poszczególnych produktach. Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres trwania umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia telefonicznego, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa. Minimalny oczekiwany okres zapłaty wynosi 14 dni od dnia otrzymania faktury. Odbioru towaru - ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy. CZĘŚĆ Nr: 1 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki: 1. Czosnek mielony -25 kg 2. Liść laurowy -15 kg 3. Majeranek -30 kg 4. Papryka mielona czerwona , smak słodki, kolor czerwony, konsystencja sypka, opak. 500-1000 g -20 kg 5. Pieprz naturalny czarny mielony 80 kg 6. Przyprawa typu jarzynka- 450 kg 7. Przyprawa do gulaszu - 100 kg 8. Przyprawa do mięsa mielonego - 105 kg 9. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g - ilośc 2100 kg 10. Ziele angielskie- 25 kg 11. Cukier waniliowy luzem - 4 kg 12. Cynamon -10 kg 13. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 30 kg 14. Przyprawa do bigosu -60 kg 15. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 365 kg 16. Kawa zbożowa -170 kg 17. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 370 kg 18. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów - ilości 1600 litrów 19. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alko-holu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .- 175 litrów CZĘŚĆ Nr: 2 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - Koncentraty zup i sosów: 1. Rosół z kury -350 kg 2. Zupa barszcz czerwony - 220 kg 3. Zupa grzybowa-220 kg 4. Zupa żurek w proszku- 220 kg 5. Sos cygański- 160 kg 6. Sos grzybowy - 180 kg 7. Sos pieczarkowy - 160 kg 8. Sos pieczeniowy - 180 kg CZĘŚĆ Nr: 3 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III -Rośliny strączkowe i soja: 1. Kostka sojowa - 50 kg 2. Schab sojowy - 150 kg 3. Fasola drobna -700 kg 4. Fasola biała duża - 800 kg 5. Groch łuszczony - 1000 kg 6. Groch cały - 800 kg 7. Granulat sojowy - 145 kg ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Przyprawy sypkie w płynie i używki 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Przyprawy sypkie, w płynie i używki: 1. Czosnek mielony -25 kg 2. Liść laurowy -15 kg 3. Majeranek -30 kg 4. Papryka mielona czerwona , smak słodki, kolor czerwony, konsystencja sypka, opak. 500-1000 g -20 kg 5. Pieprz naturalny czarny mielony 80 kg 6. Przyprawa typu jarzynka- 450 kg 7. Przyprawa do gulaszu - 100 kg 8. Przyprawa do mięsa mielonego - 105 kg 9. Sól warzona spożywcza jodowana opakowanie 1000 g - ilośc 2100 kg 10. Ziele angielskie- 25 kg 11. Cukier waniliowy luzem - 4 kg 12. Cynamon -10 kg 13. Kwasek cytrynowy, produkt spożywczy w postaci drobnych kryształków bez grudek i zlepów lub proszek-bezbarwny, smak silnie kwaśny, zapach bezwonny, opak. torebka per-gaminowa lub z tworzywa sztucznego od 100-500 g- ilość 30 kg 14. Przyprawa do bigosu -60 kg 15. Musztarda sarepska, konsystencja gęsta, kolor odpowiedni do danego towaru typu sarep-ska, opak. 1-10 kg - ilość 365 kg 16. Kawa zbożowa -170 kg 17. Herbata granulowana czarna-po zaparzeniu esencjonalny napar, wyraźnie wyczuwalny smak herbaty, po zaparzeniu kolor ciemnobrązowy - ilość 370 kg 18. Przyprawa do zup w płynie opak 1 litr , ekstrakt, słodki niemodyfikowany genetycznie, bez dodatków mięsnych, brak alergenów - ilości 1600 litrów 19. Ocet spirytusowy rektyfikowany 10%, produkt wyprodukowany z przedestylowanego alko-holu, pochodzenia rolniczego, barwa przezroczysta, konsystencja płynna, klarowna, smak i zapach mocno kwaśny, opak. Butelki szklane z nakrętką lub z tworzyw sztucznych(materiał opakowany dopuszczony do kontaktu z żywnością) poj. 1 litr .- 175 litrów 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31/12/2015 4) Kryteria oceny ofert: ?? CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Koncentraty zup i sosów 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - Koncentraty zup i sosów: 1. Rosół z kury -350 kg 2. Zupa barszcz czerwony - 220 kg 3. Zupa grzybowa-220 kg 4. Zupa żurek w proszku- 220 kg 5. Sos cygański- 160 kg 6. Sos grzybowy - 180 kg 7. Sos pieczarkowy - 160 kg 8. Sos pieczeniowy - 180 kg 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31/12/2015 4) Kryteria oceny ofert: ?? CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Rośliny strączkowe i soja 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III -Rośliny strączkowe i soja: 1. Kostka sojowa - 50 kg 2. Schab sojowy - 150 kg 3. Fasola drobna -700 kg 4. Fasola biała duża - 800 kg 5. Groch łuszczony - 1000 kg 6. Groch cały - 800 kg 7. Granulat sojowy - 145 kg 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31/12/2015 4) Kryteria oceny ofert: ?? |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze, używki |
| kody CPV | 3220000, 15860000, 15870000, 15890000 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | śląskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | śląskie |