Przetarg 11557359 - Dostawa przetworów mleczarskich dla potrzeb kuchni...
Analizuj | Zamówienie 11557359 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-16 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa przetworów mleczarskich dla potrzeb kuchni szpitalnej - powtórka 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa przetworów mleczarskich do kuchni szpitalnej.2. Szczegółowy zakres przedmio tu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ –Formularz Cenowy3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 3 do SWZ –Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia 4. Oferowany przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania Zamawiającego wymienione w Formularzu cenowym – załącznik nr 2 do SWZ oraz Szczegółowy opis zamówienia – załącznik numer 3.5. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych, podane nazwy handlowe i wielkość opakowania w Opisie przedmiotu zamówienia są przykładowe. Wykonawca może zaproponować produkt o innej nazwie pod warunkiem, że posiadać on będzie nie gorsze parametry oraz właściwości, co produkty podane przykładowo, tzn. spełniają ten sam poziom technologiczny, wydajnościowy, smakowy i jakościowy. W Formularzu Cenowym należy podać nazwę handlową, producenta, wagę lub objętość.6. Brak wskazania przez wykonawcę informacji w zakresie nazwy handlowej producenta, wagi lub objętości a także wskazanie nieprawidłowej wagi lub objętości skutkować będzie odrzuceniem ofert.L.p. PRODUKTY Jednostki Ilość miesięcznie 1 jogurt naturalny zawartość tłuszczu min. 2%, kubek 150g szt. 1002 jogurt naturalny bez laktozy zawartość tłuszczu min. 2%, kubek 150g szt. 1003 jogurt naturalny zawartość tłuszczu. Min 2% – kubek 350 g szt. 4504 jogurt owocowy (truskawka, wiśnia, brzoskwinia) zawartość tłuszczu min. 2,5%, kubek 150g. szt. 4505 kefir naturalny, zawartość tłuszczu 1,5%, kubek 200g szt. 1506 kefir naturalny, zawartość tłuszczu 1,5%, kubek 380g szt. 3507 masło typu extra min. 82% tłuszczu mleczngo porcjowane po 10g szt. 216008 masło typu extra o zawartości tłuszczu min 82% bez domieszek roślinnych kostka 200g szt. 509 mleko UHT bez laktozy 1,5% - karton 1l szt. 2010 mleko w proszku pełne zawartość tłuszczu od 24% do 26%; pakowane w worek foliowy 500g kg 35011 ser biały twarogowy chudy, kostka staranie uformowana o konstytencji jednolitej, zwartej, umiarkowanie plastycznej, ale nie mazistej, smak i zapach lekko kwaśny, barwa biała do lekko kremowej, jednolita bez smug i plam, zawartość tłuszczu minimum 0,5% s.m. 1000g kg 15012 ser biały twarogowy półtłusty, kostka staranie uformowana o konstytencji jednolitej, zwartej, umiarkowanie plastycznej, ale nie mazistej, smak i zapach lekko kwaśny, barwa biała do lekko kremowej, jednolita bez smug i plam, zawartość tłuszczu minimum 4% s.m. 1000g kg 30013 ser topiony kremowy o zawartości tłuszczu mlecznego min. 27% w suchej masie kartonik 140g (8x17,5 g) szt. 6014 ser topiony kremowy o zawartości tłuszczu mlecznego min 27% w suchej masie kostka 100g kg 6015 serek ziarnisty typu wiejski, (200g) szt. 40016 serek ziarnisty typu wiejski bez laktozy, (180g) szt. 5017 ser żółty pełnotłusty o zawartości tł min. 26% s.m, typu : gouda, edamski, salami 1000g kg 8018 Ser typu Feta sałatkowy, miękki solankowy, kostkowany w zalewie solankowej, barwa jednolita biała do biało kremowej, lekko słony, pakowany w wiaderko : masa sera 2000g kg 2019 ser mozzarella blok o konsystencji elastycznej, lekko twardej, lekko sprężystej o charakterystycznej warstwowo-włóknistej strukturze, barwa: biała do lekko kremowej, smak i zapach : delikatny, łagodny, lekko kwaśny, lekko słony. Pakowany: blok o masie netto 2000g. kg 2020 śmietana ukwaszona o zawartości min. 18% tł. Opakowanie wiaderko 1000g szt. 6021 śmietana ukwaszona o zawartości min. 18% tł. Opakowanie wiaderko aśmietana ukwaszona o zawartości min. 18% tł. Opakowanie wiaderko 5000g szt. 35022 śmietana ukwaszona o zawartości min. 18% tł. kubek 380g szt. 60 ZP-3502/63/2025 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15500000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |