Przetarg 11555599 - Dostawa owoców i warzyw dla Wojewódzkiego Szpitala im....
Analizuj | Zamówienie 11555599 |
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2025-10-15 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa owoców i warzyw dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu Część 1: 1. Pakiet 1 – Warzywa 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącz nik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ. Część 2: 1. Pakiet 2 – Warzywa okopowe 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ. Część 3: 1. Pakiet 3 – Jabłka 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ. Część 4: 1. Pakiet 4 – Ziemniaki 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ. Część 5: 1. Pakiet 5 – Owoce sezonowe 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ. Część 6: 1. Pakiet 6 – Owoce cytrusowe 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ. Wsz-II.4.291.87.2025 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15300000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |