Przetarg 11555599 - Dostawa owoców i warzyw dla Wojewódzkiego Szpitala im....

   
Analizuj Zamówienie 11555599
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-15
przedmiot ogłoszenia
Dostawa owoców i warzyw dla Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu

Część 1: 1. Pakiet 1 – Warzywa 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącz
nik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ.

Część 2: 1. Pakiet 2 – Warzywa okopowe 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ.

Część 3: 1. Pakiet 3 – Jabłka 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ.

Część 4: 1. Pakiet 4 – Ziemniaki 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ.

Część 5: 1. Pakiet 5 – Owoce sezonowe 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ.

Część 6: 1. Pakiet 6 – Owoce cytrusowe 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SWZ – Formularz cenowy. 3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówione towary podczas jednej dostawy bez względu na wielkość zamówienia. Wykonawca zobowiązuje się nie dzielić jednego zamówienia na części. 4. Oferowany przedmiot zamówienia: a) odpowiada opisowi przedmiotu zamówienia przedstawionemu w Załączniku 2 do SWZ – Formularz cenowy; b) posiada wysoką jakość; c) spełnia wymogi określone w Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2020 r. poz. 2021 z późn. zm.) oraz aktów wykonawczych wydanych na tej podstawie; d) jest świeży czysty, zdrowy, jędrny, nieprzerośnięty, niepopękany, bez uszkodzeń i szkodników, odpowiednio opakowany, oznakowany z czytelną datą przydatności do spożycia, przechowywanyi transportowany w odpowiednich warunkach; e) realizowany zgodnie z systemem HACCP; f) jest dopuszczony do obrotu na podstawie decyzji wydanej przez PIORiN. - dotyczy ziemniaków; g) jest dojrzały, zdrowy, niezazieleniony, czysty, suchy, nieporośnięty oraz jednolity odmianowo. 5. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć każdorazowo towar odpowiedniej jakości, tzn. świeży, nie przeterminowany, nie z końcem daty ważności (odpowiedni termin daty ważności do spożycia podany w sposób widoczny na opakowaniu), w odpowiednim gatunku. 6. Zamawiający wymaga daty ważności na opakowaniach warzyw gotowych do spożycia. 7. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar własnym transportem, na własne ryzyko i na własny koszt bez względu na wielkość zamówienia. 8. Zasady realizacji przedmiotowej dostawy określa „Projekt umowy” stanowiący załącznik nr 4 do SWZ.

Wsz-II.4.291.87.2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15300000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze