Przetarg 11811941 - Dostawa mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego, wędlin...

   
Analizuj Zamówienie 11811941
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-31
przedmiot ogłoszenia
Dostawa mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych oraz konserw do Aresztu Śledczego w Piotrkowie Trybunalskim.

Część 1: CZĘŚĆ I 1. Konserwa turystyczna t
ypu mielonka - do 300 g w ilości 700 kg 2. Przysmak śniadaniowy - 300 g w ilości 700 kg 3. Pasztet sojowy Alupak 110-130g w ilości 300 kg 4. Pasztet drobiowy Alupak 110g-120g w ilości 700 kg

Część 2: CZĘŚĆ II 1. Kiełbasa parówkowa w ilości 4700 kg 2. Mortadela w ilości 5300 kg 3. Kiełbasa zwyczajna w ilości 2500 kg 4. Kiełbasa podwawelska w ilości 150 kg 5. Kiełbasa krakowska w ilości 500 kg 6. Kiełbasa golonkowa w ilości 400 kg 7. Mielonka wieprzowa w ilości 2300 kg 8. Kiełbasa żywiecka w ilości 500 kg 9. Kiełbasa dębicka w ilości 500 kg 10. Pasztet wieprzowo-wołowy w ilości 1600 kg 11. Kaszanka w ilości 4000 kg 12. Salceson włoski w ilości 2500 kg 13. Salceson czarny w ilości 2200 kg 14. Szynka wieprzowa gotowana grubo rozdrobniona w ilości 600 kg 15. Pieczeń rzymska w ilości 1000 kg 16. Pieczeń myśliwska w ilości 2000 kg 17. Szynka tyrolska w ilości 1500 kg 18. Kiełbasa zielonoogórska w ilości 400 kg 19. Pasztetowa wieprzowa w ilości 2100 kg 20. Kiełbasa śląska w ilości 600 kg

Część 3: CZĘŚĆ III 1. Półtusza wieprzowa (bez głowy, ogona i nóg w klasie E lub U) w ilości 300 kg 2. Mięso mielone wieprzowe nie mrożone w ilości 1000 kg 3. Wątroba wieprzowa nie mrożona w ilości 1800 kg 4. Serca wieprzowe w ilości 600

Część 4: CZĘŚĆ IV 1. Parówki drobiowe w ilości 2300 kg 2. Kiełbasa śląska drobiowa w ilości 1000 kg 3. Kiełbasa kanapkowa drobiowa w ilości 800 kg 4. Kiełbasa szynkowa drobiowa w ilości 600 kg 5. Kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 700 kg 6. Mortadela drobiowa w ilości 2200 kg 7. Kiełbasa biała drobiowa parzona w ilości 300 kg 8. Lunch meat drobiowy w ilości 800 kg 9. Blok drobiowy w ilości 500 kg 10. Polędwica drobiowa w ilości 1000 kg 11. Szynka drobiowa w ilości 600 kg 12. Pasztetowa drobiowa w ilości 800 kg 13. Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 400 kg 14. Pieczeń drobiowa w ilości 400 kg 15. Pasztet drobiowy w ilości 1300 kg

Część 5: CZĘŚĆ V 1. Kurczak tusza – nie mrożona w ilości 500 kg 2. Ćwiartka tylna z kurczaka – nie mrożona w ilości 1400 kg 3. Serca drobiowe – nie mrożone w ilości 800 kg 4. Wątroba drobiowa – nie mrożona w ilości 2000 kg 5. Żołądki drobiowe – nie mrożone w ilości 2200 kg 6. Mięso mielone drobiowe – nie mrożone w ilości 1500 kg 7. Mięso gulaszowe drobiowe – nie mrożone w ilości 1000 kg

D/I-Ł.2232.12.2025.AF
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000, 15112300, 15131000, 15131100, 15131135
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze