Przetarg 12207833 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Gminnego Centrum...
| Analizuj | Zamówienie 12207833 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-09 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów żywnościowych dla Gminnego Centrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji w Długosiodle Część 1: Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów żywnościowych dla Gminne go Centrum Informacji, Kultury, Sportu iRekreacji z siedzibą w Długosiodle. Dostawy będą realizowane cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do kuchniprowadzonych przez Zamawiającego znajdujących się w:a) Publicznej Szkole Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki, ul. T. Kościuszki 5, 07-210Długosiodło,b) Zespole Szkół w Starym Bosewie, ul. Rozwojowa 19, Stare Bosewo, 07-210 Długosiodło.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach.Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje:1. Część I świeże mięso wieprzowe i drobiowe – 3 razy w tygodniu (od poniedziałku do piątku) w godz. od 6.00 do 7.00, wuzasadnionych przypadkach Zamawiający przewiduje dostawy w dniu złożenia zamówienia - zamówienia mogą byćskładane do godziny 7.00, zaś dostawa musi nastąpić do godziny 12.00.Dostawa artykułów żywnościowych odbywać się będzie każdorazowo na podstawie zamówienia telefonicznego lub zapośrednictwem poczty elektronicznej złożonego przez Zamawiającego, w którym wskaże on zamawiane produkty zpodaniem ilości, najpóźniej do godz. 12.00 przed dniem dostawy (w przypadku części I Zamawiający przewiduje dostawyrównież w dniu złożenia Zamówienia).Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności dospożycia. Zamawiający nie dopuszcza mięsa, które wcześniej było pakowane hermetycznie lub zamrażane. Wprzypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiającydopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachować odpowiedniewarunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowegodokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnychpojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Nie wszystkierodzaje produktów muszą być zakupione lub zakupione w pełnym zakresie ilościowym. Zamawiający zastrzega sobie prawozamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczeniaodszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilościdostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji.Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranych pracowników.Rodzaj oraz ilości artykułów żywnościowych zawarte są w formularzu cenowym (zał. nr 5.1 do SWZ). Część 2: Rekreacji z siedzibą w Długosiodle. Dostawy będą realizowane cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do kuchniprowadzonych przez Zamawiającego znajdujących się w:a) Publicznej Szkole Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki, ul. T. Kościuszki 5, 07-210Długosiodło,b) Zespole Szkół w Starym Bosewie, ul. Rozwojowa 19, Stare Bosewo, 07-210 Długosiodło.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach.Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje:1. Część II świeże warzywa i owoce – 1 raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) w godz. od 7.00 do 14.00.Dostawa artykułów żywnościowych odbywać się będzie każdorazowo na podstawie zamówienia telefonicznego lub zapośrednictwem poczty elektronicznej złożonego przez Zamawiającego, w którym wskaże on zamawiane produkty zpodaniem ilości, najpóźniej do godz. 12.00 przed dniem dostawy.Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności dospożycia. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów,Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachowaćodpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączeniahandlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualniepotrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.Nie wszystkie rodzaje produktów muszą być zakupione lub zakupione w pełnym zakresie ilościowym. Zamawiającyzastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobecZamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawca ma obowiązek uznaniareklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożeniareklamacji.Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranych pracowników.Rodzaj oraz ilości artykułów żywnościowych zawarte są w formularzu cenowym (zał. nr 5.2 do SWZ). Część 3: 1) Przedmiot zamówienia stanowi dostawa artykułów żywnościowych dla Gminnego Centrum Informacji, Kultury, Sportu iRekreacji z siedzibą w Długosiodle. Dostawy będą realizowane cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do kuchniprowadzonych przez Zamawiającego znajdujących się w:a) Publicznej Szkole Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki, ul. T. Kościuszki 5, 07-210Długosiodło,b) Zespole Szkół w Starym Bosewie, ul. Rozwojowa 19, Stare Bosewo, 07-210 Długosiodło.Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach.Cykliczne dostawy będą realizowane jak następuje:1. Część III artykuły spożywcze – 2 razy w miesiącu (od poniedziałku do piątku) w godz. od 7.00 do 14.00.Dostawa artykułów żywnościowych odbywać się będzie każdorazowo na podstawie zamówienia telefonicznego lub zapośrednictwem poczty elektronicznej złożonego przez Zamawiającego, w którym wskaże on zamawiane produkty zpodaniem ilości, najpóźniej do godz. 12.00 przed dniem dostawy.Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie przydatności dospożycia. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów,Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachowaćodpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączeniahandlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualniepotrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy.Nie wszystkie rodzaje produktów muszą być zakupione lub zakupione w pełnym zakresie ilościowym. Zamawiającyzastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobecZamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Wykonawca ma obowiązek uznaniareklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożeniareklamacji.Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranych pracowników.Rodzaj oraz ilości artykułów żywnościowych zawarte są w formularzu cenowym (zał. nr 5.3 do SWZ). GCI.ZP.271.3.2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3212100, 3220000, 3221000, 15100000, 15500000, 15800000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |