Zlecenie 12194407 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Powiatowego...

   
Analizuj Zamówienie 12194407
źródło Internet
data publikacji 2025-12-01
przedmiot zlecenia
Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Powiatowego Zespołu Placówek Szkolno-Wychowawczych w Hrubieszowie w roku 2025
z podział
em na pakiety:
Pakiet I: Dostawa różnych produktów spożywczych (załącznik 1.1)
Dostawa artykułów spożywczych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie od 2 dni od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 1 raz w tygodniu.
Dostawa jaj świeżych odbywać się będzie w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie do 2 dni od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy jaj 1 raz na tydzień.
Pakiet II: Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów (załącznik 1.2)
Dostawa warzyw i owoców oraz podobnych produktów, w tym kiszonek, odbywać się będzie w zależności od potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w ciągu 2 dni od daty złożenia zamówienia telefonicznego. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu.
Pakiet III: Dostawa produktów mleczarskich (załącznik 1.3)
Dostawa produktów mleczarskich musi odbywać się codziennie od poniedziałku do piątku następnego dnia od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 3 razy w tygodniu do godz. 6.00 lub w zależności od potrzeb Zamawiającego.
Pakiet IV: Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich (załącznik 1.4)
Dostawa pieczywa odbywać się będzie codziennie do godz. 06.30. Towar musi być następnego dnia od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Pozostałe produkty będą zamawiane w zależności od potrzeb za uprzednim powiadomieniem telefonicznym.
Pakiet V: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych (załącznik 1.5)
Dostawa mięsa, przetworów mięsnych i drobiu odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony następnego dnia od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy mięsa i przetworów mięsnych wynosi od 2 do 3 razy w tygodniu w godz. od 6.00 do 9.00
Pakiet VI: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowych (załącznik 1.6)
Dostawa ryb przetworzonych, półproduktów rybnych i ryb konserwowych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie od 2 dni do daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 1 raz w tygodniu.
Pakiet VII: Dostawa warzyw (załącznik 1.7)
Dostawa warzyw, odbywać się będzie w zależności od potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w ciągu 2 dni od daty złożenia zamówienia telefonicznego. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze