Zlecenie 12194407 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Powiatowego...
| Analizuj | Zamówienie 12194407 |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-12-01 |
| przedmiot zlecenia | Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Powiatowego Zespołu Placówek Szkolno-Wychowawczych w Hrubieszowie w roku 2025 z podział em na pakiety: Pakiet I: Dostawa różnych produktów spożywczych (załącznik 1.1) Dostawa artykułów spożywczych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie od 2 dni od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 1 raz w tygodniu. Dostawa jaj świeżych odbywać się będzie w ilościach wynikających z bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie do 2 dni od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy jaj 1 raz na tydzień. Pakiet II: Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów (załącznik 1.2) Dostawa warzyw i owoców oraz podobnych produktów, w tym kiszonek, odbywać się będzie w zależności od potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w ciągu 2 dni od daty złożenia zamówienia telefonicznego. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu. Pakiet III: Dostawa produktów mleczarskich (załącznik 1.3) Dostawa produktów mleczarskich musi odbywać się codziennie od poniedziałku do piątku następnego dnia od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 3 razy w tygodniu do godz. 6.00 lub w zależności od potrzeb Zamawiającego. Pakiet IV: Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich (załącznik 1.4) Dostawa pieczywa odbywać się będzie codziennie do godz. 06.30. Towar musi być następnego dnia od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Pozostałe produkty będą zamawiane w zależności od potrzeb za uprzednim powiadomieniem telefonicznym. Pakiet V: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych (załącznik 1.5) Dostawa mięsa, przetworów mięsnych i drobiu odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony następnego dnia od daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy mięsa i przetworów mięsnych wynosi od 2 do 3 razy w tygodniu w godz. od 6.00 do 9.00 Pakiet VI: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowych (załącznik 1.6) Dostawa ryb przetworzonych, półproduktów rybnych i ryb konserwowych odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w terminie od 2 dni do daty złożenia telefonicznego zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 1 raz w tygodniu. Pakiet VII: Dostawa warzyw (załącznik 1.7) Dostawa warzyw, odbywać się będzie w zależności od potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w ciągu 2 dni od daty złożenia zamówienia telefonicznego. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Lubelskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Lubelskie |