Przetarg 12070277 - SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO...
| Analizuj | Zamówienie 12070277 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
| data publikacji | 2025-11-18 |
| przedmiot ogłoszenia | SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO WARZYW I OWOCÓW PRZETWORZONYCH ORAZ NIEPRZETWORZONYCH CZĘŚĆ 1 – WARZYWA ŚWIEŻE1) Burak ćwikłowy w ilości 15 000 kg;2) Cebula bia ła w ilości 13 000 kg;3) Marchew bez naci w ilości 24 000 kg;4) Kapusta biała w ilości 10 000 kg;5) Seler korzeń w ilości 6 000 kg;6) Pietruszka korzeń w ilości 6 000 kg;7) Por w ilości 1 300 kg;CZĘŚĆ 2 – JABŁKAJabłka w ilości 11 000 kg;CZĘŚĆ 3 – WARZYWA KISZONE1) Kapusta kiszona w ilości 4 000 kg – waga po odcieku;2) Ogórek kwaszony w ilości 1 000 kg;CZĘŚĆ 4 – ZIEMNIAKIZiemniaki jadalne w ilości 120 000 kg;CZĘŚĆ 5 – FASOLA, GROCH SOCZEWICA1. Fasola suszona – typu Jaś w ilości 4 000 kg;2. Groch łuskany połówki w ilości 2 500 kg;3. Soczewica suszona w ilości 250 kg;CZĘŚĆ 6 – KONCENTRATY WARZYWNE1) Koncentrat pomidorowy 30 % w ilości 3 500 kg;2) Leczo pieczarkowe w ilości 4 500 kg;CZĘŚĆ 7 – DŻEMDżem niskosłodzony w ilości 6 500 kg;CZĘŚĆ 8 – WARZYWA PRZETWORZONE1) Kukurydza konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 1 000 kg;2) Papryka konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 150 kg;3) Groszek konserwowy po odsączeniu zalewy w ilości 600 kg;4) Szczaw konserwowy siekany - w ilości 500 kg;5) Fasola czerwona konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 250 kg6) Fasola biała konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 250 kgCZĘŚĆ 9 – WARZYWA SUSZONE1) Włoszczyzna suszona w ilości 100 kg - w skład mieszanki wchodzą jednakowe ilości marchwi, pora, selera i pietruszki, opakowania netto od 1 kg2) Susz marchwi kostka w ilości 100 kg - w skład której wchodzi marchew cięta suszona, opakowania netto od 1 kg;CZĘŚĆ 10 – WARZYWA MROŻONE1) Brokuł różyczki mrożony w ilości 800 kg;2) Kalafior różyczki mrożony w ilości 800 kg;3) Pieczarki plastry mrożone w ilości 100 kg. Część zamówienia: LOT-0001 WARZYWA ŚWIEŻE 1) Burak ćwikłowy w ilości 15 000 kg;2) Cebula biała w ilości 13 000 kg;3) Marchew bez naci w ilości 24 000 kg;4) Kapusta biała w ilości 10 000 kg;5) Seler korzeń w ilości 6 000 kg;6) Pietruszka korzeń w ilości 6 000 kg;7) Por w ilości 1 300 kg; Część zamówienia: LOT-0002 JABŁKA Jabłka w ilości 11 000 kg; Część zamówienia: LOT-0003 WARZYWA KISZONE 1) Kapusta kiszona w ilości 4 000 kg – waga po odcieku;2) Ogórek kwaszony w ilości 1 000 kg; Część zamówienia: LOT-0004 ZIEMNIAKI Ziemniaki jadalne w ilości 120 000 kg; Część zamówienia: LOT-0005 FASOLA, GROCH, SOCZEWICA 1. Fasola suszona – typu Jaś w ilości 4 000 kg;2. Groch łuskany połówki w ilości 2 500 kg;3. Soczewica suszona w ilości 250 kg; Część zamówienia: LOT-0006 KONCENTRATY WARZYWNE 1) Koncentrat pomidorowy 30 % w ilości 3 500 kg;2) Leczo pieczarkowe w ilości 4 500 kg; Część zamówienia: LOT-0007 DŻEM Dżem niskosłodzony w ilości 6 500 kg; Część zamówienia: LOT-0008 WARZYWA PRZETWORZONE 1) Kukurydza konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 1 000 kg;2) Papryka konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 150 kg;3) Groszek konserwowy po odsączeniu zalewy w ilości 600 kg;4) Szczaw konserwowy siekany - w ilości 500 kg;5) Fasola czerwona konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 250 kg6) Fasola biała konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 250 kg Część zamówienia: LOT-0009 WARZYWA SUSZONE 1) Włoszczyzna suszona w ilości 100 kg - w skład mieszanki wchodzą jednakowe ilości marchwi, pora, selera i pietruszki, opakowania netto od 1 kg2) Susz marchwi kostka w ilości 100 kg - w skład której wchodzi marchew cięta suszona, opakowania netto od 1 kg; Część zamówienia: LOT-0010 WARZYWA MROŻONE 1) Brokuł różyczki mrożony w ilości 800 kg;2) Kalafior różyczki mrożony w ilości 800 kg;3) Pieczarki plastry mrożone w ilości 100 kg. |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 3212000, 3221000, 3222320, 15331000, 15331100, 15332200 |
| forma | przetarg nieograniczony |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |