Przetarg 12155512 - Dostawa art. żywnościowych dla Zespołu Placówek w...

   
Analizuj Zamówienie 12155512
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-24
przedmiot ogłoszenia
Dostawa art. żywnościowych dla Zespołu Placówek w Gołotczyźnie na 2026 rok

Część 1: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek w Gołotczyźn
ie przy ul. Aleksandry Bąkowskiej 29, z podziałem na części. Część Dostawa artykułów ogólnospożywczych. Szczegółowy opis artykułów żywnościowych wraz z podaniem wielkości zapotrzebowania został opisany w formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, transportem na koszt dostawcy z rozładunkiem i wniesieniem towaru do wskazanego przez Zamawiającego miejsca dostawy, na podstawie składanych zamówień cząstkowych. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Dostarczone artykuły żywnościowe musza spełniać wszystkie wymagane normy sanitarne i higieniczne, posiadać świadectwo jakości oraz daty ważności ich spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych musza być oznakowane widoczna data terminu przydatności do spożycia. Termin przydatności do spożycia/termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określona na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Zmiana gramatury opakowań dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Dostawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentu poświadczającego spełnienie określonych przepisami prawa warunków higienicznego przewozu określonych artykułów żywnościowych.

Część 2: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek w Gołotczyźnie przy ul. Aleksandry Bąkowskiej 29, z podziałem na części. Część 2 Dostawa nabiału. Szczegółowy opis artykułów żywnościowych wraz z podaniem wielkości zapotrzebowania został opisany w formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, transportem na koszt dostawcy z rozładunkiem i wniesieniem towaru do wskazanego przez Zamawiającego miejsca dostawy, na podstawie składanych zamówień cząstkowych. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Dostarczone artykuły żywnościowe musza spełniać wszystkie wymagane normy sanitarne i higieniczne, posiadać świadectwo jakości oraz daty ważności ich spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych musza być oznakowane widoczna data terminu przydatności do spożycia. Termin przydatności do spożycia/termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określona na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Zmiana gramatury opakowań dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Dostawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentu poświadczającego spełnienie określonych przepisami prawa warunków higienicznego przewozu określonych artykułów żywnościowych.

Część 3: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek w Gołotczyźnie przy ul. Aleksandry Bąkowskiej 29, z podziałem na części. Część 3 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Szczegółowy opis artykułów żywnościowych wraz z podaniem wielkości zapotrzebowania został opisany w formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, transportem na koszt dostawcy z rozładunkiem i wniesieniem towaru do wskazanego przez Zamawiającego miejsca dostawy, na podstawie składanych zamówień cząstkowych. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Dostarczone artykuły żywnościowe musza spełniać wszystkie wymagane normy sanitarne i higieniczne, posiadać świadectwo jakości oraz daty ważności ich spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych musza być oznakowane widoczna data terminu przydatności do spożycia. Termin przydatności do spożycia/termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określona na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Zmiana gramatury opakowań dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Dostawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentu poświadczającego spełnienie określonych przepisami prawa warunków higienicznego przewozu określonych artykułów żywnościowych.

Część 4: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek w Gołotczyźnie przy ul. Aleksandry Bąkowskiej 29, z podziałem na części. Część 4 Dostawa pieczywa. Szczegółowy opis artykułów żywnościowych wraz z podaniem wielkości zapotrzebowania został opisany w formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, transportem na koszt dostawcy z rozładunkiem i wniesieniem towaru do wskazanego przez Zamawiającego miejsca dostawy, na podstawie składanych zamówień cząstkowych. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Dostarczone artykuły żywnościowe musza spełniać wszystkie wymagane normy sanitarne i higieniczne, posiadać świadectwo jakości oraz daty ważności ich spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych musza być oznakowane widoczna data terminu przydatności do spożycia. Termin przydatności do spożycia/termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określona na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Zmiana gramatury opakowań dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Dostawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentu poświadczającego spełnienie określonych przepisami prawa warunków higienicznego przewozu określonych artykułów żywnościowych.

Część 5: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek w Gołotczyźnie przy ul. Aleksandry Bąkowskiej 29, z podziałem na części. Część 5 Dostawa świeżych warzyw i owoców. Szczegółowy opis artykułów żywnościowych wraz z podaniem wielkości zapotrzebowania został opisany w formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, transportem na koszt dostawcy z rozładunkiem i wniesieniem towaru do wskazanego przez Zamawiającego miejsca dostawy, na podstawie składanych zamówień cząstkowych. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Dostarczone artykuły żywnościowe musza spełniać wszystkie wymagane normy sanitarne i higieniczne, posiadać świadectwo jakości oraz daty ważności ich spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych musza być oznakowane widoczna data terminu przydatności do spożycia. Termin przydatności do spożycia/termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określona na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Zmiana gramatury opakowań dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Dostawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentu poświadczającego spełnienie określonych przepisami prawa warunków higienicznego przewozu określonych artykułów żywnościowych.

Część 6: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek w Gołotczyźnie przy ul. Aleksandry Bąkowskiej 29, z podziałem na części. Część 6 Dostawa mrożonych warzyw i owoców oraz ryb. Szczegółowy opis artykułów żywnościowych wraz z podaniem wielkości zapotrzebowania został opisany w formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, transportem na koszt dostawcy z rozładunkiem i wniesieniem towaru do wskazanego przez Zamawiającego miejsca dostawy, na podstawie składanych zamówień cząstkowych. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Dostarczone artykuły żywnościowe musza spełniać wszystkie wymagane normy sanitarne i higieniczne, posiadać świadectwo jakości oraz daty ważności ich spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych musza być oznakowane widoczna data terminu przydatności do spożycia. Termin przydatności do spożycia/termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określona na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Zmiana gramatury opakowań dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Dostawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentu poświadczającego spełnienie określonych przepisami prawa warunków higienicznego przewozu określonych artykułów żywnościowych.

Część 7: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Placówek w Gołotczyźnie przy ul. Aleksandry Bąkowskiej 29, z podziałem na części. Część 7 Dostawa jaj. Szczegółowy opis artykułu żywnościowego wraz z podaniem wielkości zapotrzebowania został opisany w formularzu stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ. Dostawy będą realizowane sukcesywnie, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego, transportem na koszt dostawcy z rozładunkiem i wniesieniem towaru do wskazanego przez Zamawiającego miejsca dostawy, na podstawie składanych zamówień cząstkowych. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktu, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Dostarczone artykuły żywnościowe musza spełniać wszystkie wymagane normy sanitarne i higieniczne, posiadać świadectwo jakości oraz daty ważności ich spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych musza być oznakowane widoczna data terminu przydatności do spożycia. Termin przydatności do spożycia/termin minimalnej trwałości artykułów żywnościowych w chwili dostawy do Zamawiającego nie może być krótszy niż ¾ okresu, w którym towar zachowuje zdatność do spożycia, wyraźnie określona na opakowaniu lub w Polskiej Normie. Zmiana gramatury opakowań dostarczanych artykułów żywnościowych może nastąpić po uzgodnieniu i akceptacji przez Zamawiającego. Ceny jednostkowe produktów o zmienionej gramaturze zostaną przeliczone proporcjonalnie do cen podanych w ofercie Dostawcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentu poświadczającego spełnienie określonych przepisami prawa warunków higienicznego przewozu określonych artykułów żywnościowych.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15100000, 15112000, 15200000, 15221000, 15300000, 15320000, 15330000, 15331170, 15400000, 15500000, 15543000, 15551000, 15600000, 15800000, 15810000, 15811400, 15896000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze