Przetarg 12203992 - Część 1: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa,...
| Analizuj | Zamówienie 12203992 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-08 |
| przedmiot ogłoszenia | Część 1: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich i tłuszczy zwierzęcych oraz roślinnych dla zamówienia podstawowego i opcjonalnego w zakresie zadania nr 1, w niżej wymienionych ilościach:1. Pasztetowa w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.2. Salceson włoski w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.3. Salceson ozorkowy w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.4. Kaszanka z kaszy gryczanej w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.5. Salami w ilości 16 kg. w tym - ilość podstawowa 8 kg. - ilość opcjonalna 8 kg.6. Kiełbasa myśliwska w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.7. Kiełbasa jałowcowa w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.8. Frankfurterki w ilości 16 kg. w tym - ilość podstawowa 8 kg. - ilość opcjonalna 8 kg.9. Kiełbasa parówkowa w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.10. Parówki z szynki w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.11. Mortadela w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.12. Kiełbasa biała parzona w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.13. Kiełbasa podlaska w ilości 70 kg. w tym - ilość podstawowa 35 kg. - ilość opcjonalna 35 kg.14. Kiełbasa wiejska w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.15. Kiełbasa śląska w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.16. Kiełbasa toruńska w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.17. Kiełbasa zwyczajna w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.18. Kiełbasa krakowska parzona w ilości 24 kg. w tym - ilość podstawowa 12 kg. - ilość opcjonalna 12 kg.19. Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 24 kg. w tym - ilość podstawowa 12 kg. - ilość opcjonalna 12 kg.20. Kiełbasa krakowska sucha w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.21. Kiełbasa żywiecka w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.22. Kabanosy w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.23. Baleron w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.24. Polędwica wieprzowa wędzona w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.25. Szynka wieprzowa wędzona w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.26. Szynka wieprzowa gotowana w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.27. Szynka wieprzowa konserwowa w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.28. Boczek wędzony parzony b/k w ilości 200 kg. w tym - ilość podstawowa 100 kg. - ilość opcjonalna 100 kg.29. Schab pieczony w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.30. Rolada z boczku w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.31. Pasztet wieprzowy pieczony w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.32. Golonka wieprzowa w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.33. Ogonówka w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.34. Smalec wieprzowy w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.35. Słonina w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.36. Antrykot wołowy b/k kręg. w ilości 200 kg. w tym - ilość podstawowa 100 kg. - ilość opcjonalna 100 kg.37. Wołowina ekstra w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.38. Polędwica wołowa w ilości 5 kg. w tym - ilość podstawowa 3 kg. - ilość opcjonalna 2 kg.39. Polędwica wieprzowa w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.40. Wołowina zrazowa b/k w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.41. Udziec cielęcy b/k w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.42. Łopatka cielęca b/k w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.43. Karkówka wieprzowa b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.44. Karkówka wieprzowa z/k w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.45. Łopatka wieprzowa b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.46. Schab wieprzowy b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.47. Schab wieprzowy z/k w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.48. Boczek surowy b/k w ilości 60 kg. w tym - ilość podstawowa 30 kg. - ilość opcjonalna 30 kg.49. Żeberka wieprzowe w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.50. Żeberka wędzone w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.51. Szynka wieprzowa b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.52. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.53. Golonka wieprzowa b/k - pakowana próżniowo w ilości 200 kg. w tym - ilość podstawowa 100 kg. - ilość opcjonalna 100 kg.54. Ozorki wieprzowe w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.55. Wątroba wieprzowa w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg. Część 2: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich i tłuszczy zwierzęcych oraz roślinnych dlazamówienia podstawowego i opcjonalnego w zakresie zadania nr 2, w niżej wymienionych ilościach:1. Olej rzepakowy w ilości 500 l. w tym - ilość podstawowa 250 l. - ilość opcjonalna 250 l.2. Oliwa z oliwek w ilości 30 l. w tym - ilość podstawowa 15 l. - ilość opcjonalna 15 l.3. Olej słonecznikowy w ilości 20 l. w tym - ilość podstawowa 10 l. - ilość opcjonalna 10 l.4. Olej sezamowy w ilości 6 l. w tym - ilość podstawowa 3 l. - ilość opcjonalna 3 l.5. Olej kukurydziany w ilości 6 l. w tym - ilość podstawowa 3 l. - ilość opcjonalna 3 l.6. Olej z pestek winogron w ilości 6 l. w tym - ilość podstawowa 3 l. - ilość opcjonalna 3 l.7. Margaryna jednoporcjowa w ilości 60 kg. w tym - ilość podstawowa 30 kg. - ilość opcjonalna 30 kg.8. Margaryna w ilości 70 kg. w tym - ilość podstawowa 35 kg. - ilość opcjonalna 35 kg.9. Masło orzechowe jednoporcjowe w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.10. Masło orzechowe w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg. D/178/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000, 15110000, 15131100, 15400000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Mazowieckie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Mazowieckie |