Przetarg 12203992 - Część 1: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa,...

   
Analizuj Zamówienie 12203992
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-08
przedmiot ogłoszenia
Część 1: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich i tłuszczy zwierzęcych oraz roślinnych dla zamówienia podstawowego i opcjonalnego w zakresie zadania nr 1,
w niżej wymienionych ilościach:1. Pasztetowa w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.2. Salceson włoski w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.3. Salceson ozorkowy w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.4. Kaszanka z kaszy gryczanej w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.5. Salami w ilości 16 kg. w tym - ilość podstawowa 8 kg. - ilość opcjonalna 8 kg.6. Kiełbasa myśliwska w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.7. Kiełbasa jałowcowa w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.8. Frankfurterki w ilości 16 kg. w tym - ilość podstawowa 8 kg. - ilość opcjonalna 8 kg.9. Kiełbasa parówkowa w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.10. Parówki z szynki w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.11. Mortadela w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.12. Kiełbasa biała parzona w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.13. Kiełbasa podlaska w ilości 70 kg. w tym - ilość podstawowa 35 kg. - ilość opcjonalna 35 kg.14. Kiełbasa wiejska w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.15. Kiełbasa śląska w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.16. Kiełbasa toruńska w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.17. Kiełbasa zwyczajna w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.18. Kiełbasa krakowska parzona w ilości 24 kg. w tym - ilość podstawowa 12 kg. - ilość opcjonalna 12 kg.19. Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 24 kg. w tym - ilość podstawowa 12 kg. - ilość opcjonalna 12 kg.20. Kiełbasa krakowska sucha w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.21. Kiełbasa żywiecka w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.22. Kabanosy w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.23. Baleron w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.24. Polędwica wieprzowa wędzona w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.25. Szynka wieprzowa wędzona w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.26. Szynka wieprzowa gotowana w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.27. Szynka wieprzowa konserwowa w ilości 40 kg. w tym - ilość podstawowa 20 kg. - ilość opcjonalna 20 kg.28. Boczek wędzony parzony b/k w ilości 200 kg. w tym - ilość podstawowa 100 kg. - ilość opcjonalna 100 kg.29. Schab pieczony w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.30. Rolada z boczku w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.31. Pasztet wieprzowy pieczony w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.32. Golonka wieprzowa w ilości 20 kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg. - ilość opcjonalna 10 kg.33. Ogonówka w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.34. Smalec wieprzowy w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.35. Słonina w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.36. Antrykot wołowy b/k kręg. w ilości 200 kg. w tym - ilość podstawowa 100 kg. - ilość opcjonalna 100 kg.37. Wołowina ekstra w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40 kg. - ilość opcjonalna 40 kg.38. Polędwica wołowa w ilości 5 kg. w tym - ilość podstawowa 3 kg. - ilość opcjonalna 2 kg.39. Polędwica wieprzowa w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.40. Wołowina zrazowa b/k w ilości 100 kg. w tym - ilość podstawowa 50 kg. - ilość opcjonalna 50 kg.41. Udziec cielęcy b/k w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.42. Łopatka cielęca b/k w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.43. Karkówka wieprzowa b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.44. Karkówka wieprzowa z/k w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.45. Łopatka wieprzowa b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.46. Schab wieprzowy b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.47. Schab wieprzowy z/k w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.48. Boczek surowy b/k w ilości 60 kg. w tym - ilość podstawowa 30 kg. - ilość opcjonalna 30 kg.49. Żeberka wieprzowe w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.50. Żeberka wędzone w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.51. Szynka wieprzowa b/k w ilości 400 kg. w tym - ilość podstawowa 200 kg. - ilość opcjonalna 200 kg.52. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.53. Golonka wieprzowa b/k - pakowana próżniowo w ilości 200 kg. w tym - ilość podstawowa 100 kg. - ilość opcjonalna 100 kg.54. Ozorki wieprzowe w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.55. Wątroba wieprzowa w ilości 50 kg. w tym - ilość podstawowa 25 kg. - ilość opcjonalna 25 kg.

Część 2: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich i tłuszczy zwierzęcych oraz roślinnych dlazamówienia podstawowego i opcjonalnego w zakresie zadania nr 2, w niżej wymienionych ilościach:1. Olej rzepakowy w ilości 500 l. w tym - ilość podstawowa 250 l. - ilość opcjonalna 250 l.2. Oliwa z oliwek w ilości 30 l. w tym - ilość podstawowa 15 l. - ilość opcjonalna 15 l.3. Olej słonecznikowy w ilości 20 l. w tym - ilość podstawowa 10 l. - ilość opcjonalna 10 l.4. Olej sezamowy w ilości 6 l. w tym - ilość podstawowa 3 l. - ilość opcjonalna 3 l.5. Olej kukurydziany w ilości 6 l. w tym - ilość podstawowa 3 l. - ilość opcjonalna 3 l.6. Olej z pestek winogron w ilości 6 l. w tym - ilość podstawowa 3 l. - ilość opcjonalna 3 l.7. Margaryna jednoporcjowa w ilości 60 kg. w tym - ilość podstawowa 30 kg. - ilość opcjonalna 30 kg.8. Margaryna w ilości 70 kg. w tym - ilość podstawowa 35 kg. - ilość opcjonalna 35 kg.9. Masło orzechowe jednoporcjowe w ilości 30 kg. w tym - ilość podstawowa 15 kg. - ilość opcjonalna 15 kg.10. Masło orzechowe w ilości 10 kg. w tym - ilość podstawowa 5 kg. - ilość opcjonalna 5 kg.

D/178/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15110000, 15131100, 15400000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12207183 2025-12-16
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Sukcesywne dostawy pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz mąki, w okresie od...
12208999 2025-12-16
godz. 10:00
Zachodniopomorskie Dostawa produktów głęboko mrożonych do ORW SYRENA w Mielnie na rok 2026
12206925 2025-12-16
godz. 12:00
Mazowieckie Dostawa mięsa i wędlin do Przedszkola z Oddziałami Integracyjnymi nr 1 Pod...
12191301 2025-12-16
godz. 12:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawa mrożonek do stołówki szkolnej.
12207380 2025-12-17
godz. 08:30
Śląskie „Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych w I półroczu...
12207373 2025-12-17
godz. 09:00
Śląskie 5.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców.5.2. Wspólny słownik...
12203692 2025-12-17
godz. 09:00
Małopolskie Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w...
12201303 2025-12-17
godz. 09:00
Śląskie Część 1: Dostawa ziemniaków jadalnych: Część 2: Dostawa warzyw i owoców: Część...
12206960 2025-12-17
godz. 10:00
Świętokrzyskie Dostawa artykułów spożywczych do UJK w Kielcach.
12207736 2025-12-17
godz. 10:00
Lubelskie Dostawa żywności do Publicznej Szkoły Podstawowej nr 5 im. Orląt Lwowskich w...