Przetarg 11569995 - Część 1: 1. Przedmiot zamówienia: „Usługi szkolenia...

   
Analizuj Zamówienie 11569995
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-10-19
przedmiot ogłoszenia
Część 1: 1. Przedmiot zamówienia: „Usługi szkolenia specjalistycznego dla nauczycieli i uczniów” w ramach projektu „Smaki Gastronomika” - II. Zadanie jest realizowane w ramach projektu pn.:
„Smaki Gastronomika”, Umowa Nr FELD.08.08-IZ.00-0021/24-00. Projekt pn.: „Smaki Gastronomika”, jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Łódzkiego 2021 – 2027.2. Zamówienie jest podzielone na 2 części, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną liczbę części zamówienia. Szczegółowy opis i zakres szkoleń zawiera Załącznik Nr 10 do SWZ, z uwagi na obszerny opis przedmiotu zamówienia. 2.1. Część Nr 1 - „Barman fushion z elementami Flair bar” - dla 20 uczniów2.2. Część Nr 2 - Przeciwdziałanie dyskryminacji cyberprzemocy i mowie nienawiści – online - dla nauczycieliZamawiający dopuszcza zmianę liczby uczestników kursu, w ramach kursu, między kursami, w ramach grupy, między grupami, liczbę grup. Rozliczenie za wykonaną usługę nastąpi za liczbę rzeczywiście przeszkolonych uczestników kursu. UWAGA: Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana jako najkorzystniejsza przed rozpoczęciem kursu zobowiązany będzie przedłożyć Zamawiającemu informację z krajowego rejestru karnego, dla każdej osoby prowadzącej kurs, sporządzoną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed jej złożeniem, w zakresie: art. 21 ust. 3 ustawy z dnia 13 maja 2016 r. o przeciwdziałaniu zagrożeniom przestępczością na tle seksualnym i ochronie małoletnich (Dz. U. z 2024 r. poz. 560) - „Rodzaj danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie” musi być wskazana Kartoteka karna oraz Kartoteka nieletnich - o ile Zamawiający wezwie Wykonawcę do złożenia zaświadczenia.Kod CPV: 80510000-2 usługi szkolenia specjalistycznego2.2.1. Zamawiający nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 ustawy Pzp, to jest zatrudnienia przez Wykonawcę lub podwykonawcę osób wykonujących czynności w trakcie realizacji zamówienia na podstawie umowy o pracę. 2.2.2. Zamawiający nie przewiduje wymagań w zakresie zatrudnienia osób, o których mowa w art. 96 ust. 2 pkt 2 ustawy Pzp. 2.2.3. Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp.2.2.4. Zadanie realizowane jest w ramach projektu pn.: „Smaki Gastronomika”, Projekt Nr FELD.08.08-IZ.00-0021/24-00 pn.: „Smaki Gastronomika”, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Łódzkiego na lata 2021 – 2027.

Część 2: 1. Przedmiot zamówienia: „Usługi szkolenia specjalistycznego dla nauczycieli i uczniów” w ramach projektu „Smaki Gastronomika” - II. Zadanie jest realizowane w ramach projektu pn.: „Smaki Gastronomika”, Umowa Nr FELD.08.08-IZ.00-0021/24-00. Projekt pn.: „Smaki Gastronomika”, jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Łódzkiego 2021 – 2027.2. Zamówienie jest podzielone na 2 części, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną liczbę części zamówienia. Szczegółowy opis i zakres szkoleń zawiera Załącznik Nr 10 do SWZ, z uwagi na obszerny opis przedmiotu zamówienia. 2.1. Część Nr 1 - „Barman fushion z elementami Flair bar” - dla 20 uczniów2.2. Część Nr 2 - Przeciwdziałanie dyskryminacji cyberprzemocy i mowie nienawiści – online - dla nauczycieliZamawiający dopuszcza zmianę liczby uczestników kursu, w ramach kursu, między kursami, w ramach grupy, między grupami, liczbę grup. Rozliczenie za wykonaną usługę nastąpi za liczbę rzeczywiście przeszkolonych uczestników kursu. UWAGA: Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana jako najkorzystniejsza przed rozpoczęciem kursu zobowiązany będzie przedłożyć Zamawiającemu informację z krajowego rejestru karnego, dla każdej osoby prowadzącej kurs, sporządzoną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed jej złożeniem, w zakresie: art. 21 ust. 3 ustawy z dnia 13 maja 2016 r. o przeciwdziałaniu zagrożeniom przestępczością na tle seksualnym i ochronie małoletnich (Dz. U. z 2024 r. poz. 560) - „Rodzaj danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie” musi być wskazana Kartoteka karna oraz Kartoteka nieletnich - o ile Zamawiający wezwie Wykonawcę do złożenia zaświadczenia.Kod CPV: 80510000-2 usługi szkolenia specjalistycznego2.2.1. Zamawiający nie stawia wymogu, o którym mowa w art. 95 ust. 1 ustawy Pzp, to jest zatrudnienia przez Wykonawcę lub podwykonawcę osób wykonujących czynności w trakcie realizacji zamówienia na podstawie umowy o pracę. 2.2.2. Zamawiający nie przewiduje wymagań w zakresie zatrudnienia osób, o których mowa w art. 96 ust. 2 pkt 2 ustawy Pzp. 2.2.3. Zamawiający nie zastrzega możliwości ubiegania się o udzielenie zamówienia wyłącznie przez wykonawców, o których mowa w art. 94 ustawy Pzp.2.2.4. Zadanie realizowane jest w ramach projektu pn.: „Smaki Gastronomika”, Projekt Nr FELD.08.08-IZ.00-0021/24-00 pn.: „Smaki Gastronomika”, współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Łódzkiego na lata 2021 – 2027.

ZSG.0021/24.7.2025
branża Edukacja, szkolenia
podbranża kursy i szkolenia inne, szkolenia zawodowe
kody CPV 80510000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: kursy i szkolenia inne , szkolenia zawodowe