Zlecenie 8449317 - CIS Krasnystaw - Akcja - Reintegracja! Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 8449317|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-10-08 |
przedmiot zlecenia | CIS Krasnystaw - Akcja - Reintegracja! Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi żywienia polegającej na przygotowywaniu, wydawaniu i udostępnieniu miejsca do wydawania i spożywania na terenie miasta Krasnystaw lub dowóz na miejsce gorących posiłków (Krasnystaw, ul. Sikorskiego 10) dla beneficjentów Centrum Integracji Społecznej w Krasnymstawie. Nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): Główny kod CPV: 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków. Przygotowywanie, wydawanie i udostępnienie miejsca do wydawania i spożywania na terenie miasta Krasnystaw lub dowóz na miejsce (Krasnystaw, ul. Sikorskiego 10) gorących posiłków dla beneficjentów Centrum Integracji Społecznej w Krasnymstawie w ramach projektu „CIS Krasnystaw – Akcja - Reintegracja!” realizowanego w ramach dofinansowania ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś: 11 Włączenie społeczne, Działanie 11.1 Aktywne włączenie. Zakres zadania obejmuje świadczenie usługi żywienia w dni robocze (od poniedziałku do piątku) z wyjątkiem dni świątecznych i dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach 14.00 - 15.00, na terenie miasta Krasnystaw lub dowóz na miejsce do godziny 14:00. Przewidywana ilość osób – 15 dziennie. Prognozowana maksymalna liczba gorących posiłków: a) od 2 listopada 2021 r. do – 30 września 2023 – 4.500 Zamawiający do godz. 9.00, każdego dnia poda Wykonawcy ilości gorących posiłków. Pod pojęciem „gorących posiłków” , należy rozumieć obiad składający się z zupy – 300g/osobę, drugiego dania mięsnego (co najmniej 3 razy w tygodniu) i danie rybne lub niemięsne – 300g/os. i napoju, o normach kalorycznych odpowiednich dla osób dorosłych. Dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski śląskie itp. Jedna porcja min. 200g i dodatek warzywny – no warzywa blanszowane, surówki, sałaty itp. 120g. Gorące posiłki powinny być przygotowywane: 1) w postaci: duszonej, gotowanej lub pieczonej oraz powinny odpowiadać normom żywieniowym obowiązujących w punktach zbiorowego żywienia. 2) w dniu ich wydawania, zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzane z pełnowartościowych produktów z uwzględnieniem świeżych warzyw sezonowych, posiadających aktualne terminy ważności. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |