Zlecenie 8449317 - CIS Krasnystaw - Akcja - Reintegracja! Przedmiotem...

   
Zamówienie 8449317 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-10-08
przedmiot zlecenia
CIS Krasnystaw - Akcja - Reintegracja!

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi żywienia polegającej na przygotowywaniu,
wydawaniu i udostępnieniu miejsca do wydawania i spożywania na terenie miasta Krasnystaw lub dowóz na miejsce gorących posiłków (Krasnystaw, ul. Sikorskiego 10) dla beneficjentów Centrum Integracji Społecznej w Krasnymstawie. Nazwy i kody określone we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): Główny kod CPV: 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków. Przygotowywanie, wydawanie i udostępnienie miejsca do wydawania i spożywania na terenie miasta Krasnystaw lub dowóz na miejsce (Krasnystaw, ul. Sikorskiego 10) gorących posiłków dla beneficjentów Centrum Integracji Społecznej w Krasnymstawie w ramach projektu „CIS Krasnystaw – Akcja - Reintegracja!” realizowanego w ramach dofinansowania ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś: 11 Włączenie społeczne, Działanie 11.1 Aktywne włączenie. Zakres zadania obejmuje świadczenie usługi żywienia w dni robocze (od poniedziałku do piątku) z wyjątkiem dni świątecznych i dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach 14.00 - 15.00, na terenie miasta Krasnystaw lub dowóz na miejsce do godziny 14:00. Przewidywana ilość osób – 15 dziennie. Prognozowana maksymalna liczba gorących posiłków: a) od 2 listopada 2021 r. do – 30 września 2023 – 4.500 Zamawiający do godz. 9.00, każdego dnia poda Wykonawcy ilości gorących posiłków. Pod pojęciem „gorących posiłków” , należy rozumieć obiad składający się z zupy – 300g/osobę, drugiego dania mięsnego (co najmniej 3 razy w tygodniu) i danie rybne lub niemięsne – 300g/os. i napoju, o normach kalorycznych odpowiednich dla osób dorosłych. Dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kasza, kluski śląskie itp. Jedna porcja min. 200g i dodatek warzywny – no warzywa blanszowane, surówki, sałaty itp. 120g. Gorące posiłki powinny być przygotowywane: 1) w postaci: duszonej, gotowanej lub pieczonej oraz powinny odpowiadać normom żywieniowym obowiązujących w punktach zbiorowego żywienia. 2) w dniu ich wydawania, zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzane z pełnowartościowych produktów z uwzględnieniem świeżych warzyw sezonowych, posiadających aktualne terminy ważności.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10291641 2024-04-04
godz. 12:00
Małopolskie Świadczenie usług polegających na zapewnieniu całodziennego żywienia dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Zakopanem 1. Przedmiotem zamówienia jest wybór wykonawcy, który będzie ś...
10375370 2024-04-05
godz. 11:30
Małopolskie Zamówienie wyżywienia dla pracowników, emerytów/rencistów MPK S.A. wraz z uprawnionymi członkami rodzin przebywających na wczasach w zakładowym ośrodku wczasowym DW Patrycja w Zakop...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10374646 2024-04-12
godz. 09:00
Śląskie Przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców DPS 1. Przedmiotem i zakresem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców Domu Pom...
10405755 2024-04-17
godz. 09:00
Dolnośląskie Usługi w zakresie utrzymania kwatery łowieckiej Kubryk w Nadleśnictwie Milicz w roku gospodarczym 2024/2025 Przedmiotem zamówienia jest wykonywanie usług z zakresu utrzymania kwatery ...
10428374 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych świadczonych na terenie Polski dla Narodowego Instytutu Dziedzictwa2. Szczegółowy zakres, warunki i sposób realizacji pr...
10425346 2024-04-19
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu oraz wydawaniu g...
10472599 2024-04-29
godz. 08:00
Mazowieckie Usługa realizowana w ramach projektu 5FUT13, pn. Effect of a low-FODMAP diet for the management of irritable bowel syndrome in children: a randomized controlled trial, polegającej na: przy...
10416212 2024-05-08
godz. 08:30
Łódzkie Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia mieszkańców CRO DPS w Łodzi, ul. Przybyszewskiego 255/267. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załą...
10457752 2024-05-09
godz. 10:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług żywienia zbiorowego wraz z dystrybucją posiłków dla hospitalizowanych pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia w Kamiennej Górze Sp. z o.o...